joi, 7 aprilie 2011

Dan Diaconescu solicită CNA să-i anuleze amenzile pentru publicitate politică, de peste 1 miliard şi jumătate de lei

Dan Diaconescu solicită CNA să-i anuleze amenzile pentru publicitate politică, de peste 1 miliard şi jumătate de lei: "

Dan Diaconescu cere Consiliului Naţional al Audiovizualului să-i fie anulate amenzile pentru publicitate politică în valoare totală de 165.000 de lei pe motiv că Partidul Poporului “nu există şi nici nu va exista vreodată”.

“Solicităm în mod expres revocarea sancţiunilor administrative aplicate de institutia dvs. pe motiv de publicitate politică intrucât nu se poate face publicitate politică atâta timp cât partidul nu există”, se arată într-o scrisoare semnată de Dan Diaconescu (directorul general al OTV) şi Diana Voiculescu (administrator SC Ocram Televiziune SRL).

Contactat de paginademedia.ro, Răsvan Popescu a declarat că nu vrea să se antepronunţe pe acest subiect şi că solicitarea venită din partea OTV va fi discutată săptămâna viitoare.

“Indiferent de ce poziţie vom lua, ei vor merge cel mai probabil în instanţă. Acolo va fi runda finală”, a spus preşedintele CNA.

Documentul oficial trimis de OTV, pe 5 martie, începe prin a informa Consiliul că pe 1 martie Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de înfiinţare a Partidului Poporului.

Cererea de revocarea sancţiunilor se încheie astfel:

“Ne rezervăm dreptul de a formula plângeri penale impotriva fiecărui membru CNA pentru abuz în serviciu, precum şi acţionarea acestora în instanţă pentru prejudicierea materială şi de imagine a postului de televiziune OTV.”

Citeşte şi:

Sursa foto: Mediafax, Ghiţă Porumb

"

Niciun comentariu: