duminică, 3 aprilie 2011

Târgul ONG Botoşani: sumarul zilei 3 aprilie

Posted: 03 Apr 2011 08:20 AM PDT
Adrian Enache a lansat un concurs pentru prichindeii pasionaţi de muzică: "
Asociaţia Culturală “Adrian Enache” a lansat concursul “Licurici pe portativ”, prin care îşi propune să “bată” la uşa grădiniţelor pentru a determina instructorii să-şi promoveze copiii cu talent pe care îi au la clasă. Concursul se adresează copiilor talentaţi şi pasionaţi de muzică cu vârste cuprinse între 6 şi 10 ani, indiferent de domiciliu atâta timp cât deţin cetăţenie română.
"
Posted: 03 Apr 2011 02:50 AM PDT
Energia regenerabilă poate atrage 5 miliarde euro: "Investitorii străini în domeniul energiei solicită urgentarea implementării legislaţiei în domeniul energiei regenerabile care să asigure un cadru stabil şi predictibil, precizând că, în caz contrar, România ar putea pierde investiţii de 5 miliarde de euro."
Posted: 03 Apr 2011 01:12 AM PDT
Campania “Ne e fomică! Ne dai păpică?”: Peste 800 kg de hrană pentru căţei în prima zi: "
Asociaţia pentru Protecţia Animalelor ADOR Botoşani a dat startul sâmbătă unei iniţiative generoase prin care îşi doreşte să construiască la Botoşani o comunitate a iubitorilor de animale. Ieri, la ora 12.00, a avut loc deschiderea oficială a primului eveniment şi anume campania “Ne e fomică! Ne dai păpică?” .
"

Niciun comentariu: