joi, 13 ianuarie 2011

Grila Zeus TV, postul lui Lazarus, a fost respinsă

Grila Zeus TV, postul lui Lazarus, a fost respinsă: "
Luis Lazarus a fost respins încă o dată de CNA. Fostul prezentator de la Kanal D, prezent pentru a patra oară în faţa forului audiovizual, a cerut astăzi aprobarea grilei generaliste pentru Zeus TV.
Solicitarea lui Luis Lazarus a fost amânată pentru şedinţa următoare pentru că nu a întrunit numărul necesar de voturi.

Dacă Consiliul şi-ar fi dat acordul pentru grila propusă de Lazarus, Zeus TV ar fi trecut de la statutul de post de nişă (teleshoping) la cel de post generalist.
Zeus TV se va lansa cel târziu la începutul lunii martie
Lazarus a declarat în faţa CNA că dacă va primi licenţa pentru Zeus TV, în format generalist,Move to Trash postul se va lansa oficial cel târziu pe 1 martie.
Acesta a mai spus că, în primă fază, postul va funcţiona, timp de o lună de zile, după o grilă provizorie care va conţine talk-show-ul său de patru ore (Lazarus Show), mai multe emisiuni muzicale şi un program medical.
Luis Lazarus, în faţa CNA:
“În prezent suntem transmişi de nişte companii de cablu mici pentru că am zis că nu are rost să cheltuim nişte bani cu retransmiterea unor programe de teleshoping cu care postul (Canal Teleshop) a dat faliment. În secunda în care avem aprobată grila generalistă vom intra pe cablu. Avem deja un contract cu Digi (RCS&RDS).”
La începutul lunii noiembrie, Luis Lazarus a anunţat la CNA că a achiziţionat postul de nişă Canal Teleshop.
“Va fi o televiziune generalistă cu accente pe reality-show şi talk-show-uri de anchetă.”, a declarat, la momentul respectiv, fostul moderator de la Kanal D.
La jumătatea lunii noiembrie, Consiliul şi-a dat acordul pentru denumirea Zeus TV şi a aprobat preluarea licenţei Canal Teleshop de Luis Lazarus.
Citeşte şi:
"

Un comentariu:

Anonim spunea...

Luis Lazarus - om puternic, am toata increderea ca vei urca repede in topul preferintelor telespectatorilor! Tocmai ai iesit din emisie, din programul lui Brancu, trebuie sa-ti marturisesc faptul ca te admir mult (imi permit eludarea exprimarii colocviale, pt ca-mi esti sincer drag, si-ntr-un mod tare ciudat, familiar) si a fost un deliciu sa te revad! Iti doresc mult succes si, daca providenta va binevoi, sper sa ne cunoastem vreodata!
Cu drag, din umbra - de departe, Eleonora-Maria