joi, 3 ianuarie 2013

ÎNCĂ UN SCHELET în dulapul lui Sergiu Nicolaescu! Un episod dezonorant din trecutul acestuia îi pătează memoria - EVZ Special > EVZ.ro

ÎNCĂ UN SCHELET în dulapul lui Sergiu Nicolaescu! Un episod dezonorant din trecutul acestuia îi pătează memoria - EVZ Special > EVZ.ro: "După descoperirea scrisorii şi interviul luat regizorului Alexa Visarion, reporterii EVZ au avut o întrevedere cu Sergiu Nicolaescu. La început, cineastul a recunoscut că scrisoarea, ca şi semnătura, îi aparţin. A început să-şi amintească inclusiv momentul legat de cererea pentru autofinanţare a cinematografiei.

Apoi, pe măsură ce discuţia a avansat la cazurile de antipatriotism, nu şi-a amintit de cerere şi a explicat că el credea că e vorba de o altă scrisoare adresată de el lui Ceauşescu, referitor la o casă în Primăverii.

După aceea, Nicolaescu s-a îndoit de "adevărul" cererii îndosariate la Arhive, iar, după interviu, a revenit cu precizări cum că a doua parte a scrisorii nu i-ar aparţine. A declarat şi că antipatriotismul menţionat în document "sună a turnătorie"."

'via Blog this'

Niciun comentariu: