marți, 14 mai 2013

AVERTIZARE COD GALBEN de vijelie în Bucureşti şi Ilfov, până la ora 19.00


TODAY

Arafat: Trebuie să creştem cu 30 la sută numărul echipajelor de urgenţă în Capitală
Numărul echipajelor de urgenţă în Capitală trebuie să crească în total cu 30 la sută, iar timpul de reacţie în situaţiile foarte grave, de cod roşu, trebuie să scadă la şase minute, a declarat marţi Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, la ISU Bucureşti.
65 de ani de la înfiinţarea clubului Dinamo: Radu Stroe i-a felicitat pe sportivii "alb-roşii"
Ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, i-a felicitat, marţi, pe angajaţii şi sportivii Clubului Sportiv Dinamo Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 65 de ani de la înfiinţarea grupării "alb-roşii", se arată într-un comunicat al ministerului.
Lideri UDMR din secuime: Reţinerea şefului CJ Harghita, act josnic de intimidare
Aleşii locali ai UDMR din secuime consideră că acţiunea DNA faţă de şeful CJ Harghita, Borboly Csaba, este "parte a procesului în care au fost târâţi numeroşi oameni politici ai Uniunii" şi "un act josnic de intimidare", în ultima perioadă accentuându-se "atacurile" la adresa comunităţii maghiare.
Meteorologii au emis o avertizare cod galben de vijelie în Bucureşti şi judeţul Ilfov, valabilă până la 19.00, atenţionând că vor fi averse de ploaie şi descărcări electrice.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Cameron a cedat euroscepticilor, acceptând un proiect de lege privind un referendum asupra UE
Premierul conservator David Cameron a încercat marţi să dezamorseze tensiuni eurosceptice care îi afectează partidul, înscriind într-un proiect de lege promisiunea de a convoca un referendum asupra apartenenţei Marii Britanii la Uniunea Europeană (UE) la orizontul lui 2017.
SONDAJ: Americanii îl urăsc pe Justin Bieber şi o iubesc pe Adele. Vedetele simpatizate şi antipatizate în SUA
Cântăreţul canadian Justin Bieber, considerat un "idol" al adolescenţilor nord-americani, este detestat de majoritatea populaţiei adulte din Statele Unite, care o apreciază în schimb pe cântăreaţa britanică Adele, potrivit unui sondaj realizat de Public Policy Polling.
Mastectomia, intervenţia suferită recent de Angelina Jolie, o soluţie radicală pentru evitarea cancerului
Ablaţia preventivă a ambilor sâni (mastectomie), suferită recent şi de actriţa Angelina Jolie, reprezintă cea mai radicală metodă de prevenire a unui risc ridicat de cancer mamar, pentru acele femei (0,2% din total) care sunt purtătoare ale unor predispoziţii genetice pentru acest tip de cancer.
Cinci bufniţe se cuibăresc într-o jucărie de pluş şi suferă…
Au rămas orfane după ce mămica lor a fost omorâtă de un vânător
EXCLUSIV PRINT. Document senzațional despre cariera lui Hagi!
Ediția tipărită de mâine a ”Evenimentului Zilei” prezintă un document incitant despre cum un club celebru din vestul Europei a încercat să-l transfere pe Gică Hagi în anii 80.

Niciun comentariu: