marți, 14 mai 2013

Membrii grupărilor Caran, Duduianu şi Vancică împrumutau bani în cazinouri cu dobânzi de 250%


Membrii grupărilor Caran, Duduianu şi Vancică mergeau aproape în fiecare seară la cazinouri, fiind consideraţi de angajaţi "de-ai casei", şi împrumutau bani cu dobânzi care ajungeau până la 250 la sută, potrivit procurorilor Parchetului Capitalei.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Directoarea Mirela Ercuţă din Primăria Capitalei şi soţul acesteia au fost arestaţi
Directorul executiv al Direcţiei Relaţii Publice din Primăria Capitalei, Mirela Ercuţă, şi soţul acesteia, cercetaţi pentru evaziune fiscală cu un prejudiciu de peste 2,2 milioane de euro, au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile, potrivit deciziei luate marţi de Tribunalul Galaţi.
Poşta Română ar putea disponibiliza în acest an 4.000 de salariaţi
Poşta Română ar putea să disponibilizeze în acest an un număr de 4.000 de salariaţi, din totalul de 32.000, ca urmare a scăderii volumului de prestaţii poştale, numărul fiind estimativ şi calculat în baza normativului de activitate din 2011, a declarat marţi liderul sindical Matei Brătianu.
Ponta: Este inadmisibil ca Poşta să se răzbune pe pensionari, poate începem plata pensiilor prin card
Problemele angajaţilor de la Poşta Română sunt de înţeles, dar este inadmisibil ca aceştia să se răzbune pe pensionari, mai ales că societatea mai trăieşte doar pentru că Guvernul plăteşte pensiile prin intermediul poştei, afirmă premierul Ponta, avertizând că pensiile pot fi plătite şi prin card.

Niciun comentariu: