marți, 14 mai 2013

REUŞITĂ EXCEPŢIONALĂ pentru un model român: Andreea Diaconu, pe coperta VOGUE PARIS.


REUŞITĂ EXCEPŢIONALĂ pentru un model român: Andreea Diaconu, pe coperta VOGUE PARIS.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
Modelul roman Andreea Diaconu, unul dintre manechinele cel mai bine cotate in perioada actuala, apare in premiera pe coperta editiei franceze a revistei Vogue, al carei numar din luna iunie va aparea pe piata pe 24 mai. Nu este pentru prima data cand Andreea Diaconu pozeaza in paginile Vogue Paris, ea a aparut si in luna februarie intr-o serie de fotografii dedicate cartierului newyorkez Manhattan si realizate de unul dintre cei mai celebri fotografi de moda, David Simms, potrivit site-ului ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+Tag
CONCERTUL DEPECHE MODE la Bucureşti: Care este programul show-ului şi ce melodii ar putea cânta trupa în România
Concertul pe care trupa britanică Depeche Mode îl va susţine miercuri seară pe Arena Naţională, cel mai aşteptat eveniment din România al sezonului, va începe în jurul orei 21.00, accesul spectatorilor fiind posibil cu câteva ore mai devreme.
Estera Dobre, suspendată doi ani pentru dopaj
Sportiva Estera Dobre, care a fost depistată pozitiv după ce a obţinut medalia de argint la CE de lupte, a fost suspendată pentru doi ani, după ce şi proba B analizată în Elveţia a fost pozitivă la furosemid, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, preşedintele federaţiei române, Răzvan Pârcălabu.
Mediafax Foto lansează albumul de fotografie "Best of 2012" - VIDEO
Mediafax Foto, liderul pieţei româneşti de fotografie de presă, lansează, marţi, cea de-a şasea ediţie a albumului de fotografie "Best of", o sinteză a celor mai expresive fotografii realizate de fotoreporterii şi colaboratorii Mediafax Foto pe tot parcursul anului trecut.

Niciun comentariu: