marți, 14 mai 2013

Preşedintele CJ Harghita: Reţinerea mea e o înscenare, am vrut doar să asfaltez drumurile ...


Protestele la Poştă se extind. Peste 100 de angajaţi ai Poştei din Cluj au ieşit în stradă.
Peste o suta de angajati din mai multe oficii postale din judetul Cluj au declansat, marti dimineata, o greva spontana, in semn de solidaritate cu actiunile colegilor din Bucuresti, informeaza Mediafax. Liderul de sindicat din cadrul Postei Cluj, Carol Sinka, a declarat, marti, ca au intrat in greva spontana angajatii de la cel putin sase oficii postale din Cluj-Napoca, Campia Turzii si Dej. "Pest
Preşedintele CJ Harghita: Reţinerea mea e o înscenare, am vrut doar să asfaltez drumurile ...
Presedintele Consiliului Judetean Harghita, Borboly Csaba, a declarat, marti, la intrarea la Curtea de Apel Targu Mures, care va judeca propunerea de arestare preventiva a sa pentru fapte de coruptie, ca retinerea sa reprezinta o inscenare si ca a a vrut doar sa asfalteze drumurile din judet, scrie Mediafax. Borboly Csaba a fost adus, marti dimineata, din arestul Politiei la Curtea de Apel Targu M
Percheziţii la membrii grupărilor Caran, Duduianu şi Vancică, suspectaţi de cămătărie şi şantaj
Poliţiştii şi procurorii fac, marţi, 40 de percheziţii în Bucureşti şi trei judeţe, la membrii grupărilor Caran, Duduianu şi Vancică, suspectaţi de cămătărie şi şantaj după ce au dat sute de mii de euro unor persoane care practicau jocuri de noroc la cazinouri, dobânzile depăşind sumele împrumutate.
Regizorul Viorel Branea a murit în urma unui infarct. A lucrat alături de Albulescu sau Caramitru
Regizorul şi actorul Viorel Branea, care a jucat alături de artişti precum Mircea Albulescu, Ion Caramitru şi Ştefan Bănică, a murit luni, în urma unui infarct, informează un comunicat remis MEDIAFAX.
Cutremur de 3,4 grade in Vrancea
Un cutremur cu magnitudinea de 3,4 grade Richter s-a produs luni noaptea, la ora 23:55 ora locală (20:55 UTC) în zona Vrancea, judeţul Vrancea, informeaza Institutul Naţional pentru Fizica Pământului (INFP).

Niciun comentariu: