miercuri, 22 mai 2013

De ce Becali nu va scăpa de închisoare prin amnistia pregătită pentru Năstase.



AUTOSTRADA DEVA-ORĂŞTIE: Lucrările sunt finalizate, autoritățile nu știu când se deschide | IMAGINI EXCLUSIVE
După mai multe amânări ale momentului inaugurării, autostrada Deva – Orăştie va fi deschisă traficului pe întreaga sa lungime săptămâna viitoare, susține prefectul. Beneficiarul lucrării nu știe însă nimic.
Chiuariu propune ca parlamentarii care părăsesc partidul să-şi piardă mandatul.
Vicepresedintele PNL Tudor Chiuariu a declarat, miercuri, ca a propus parlamentarilor liberali ca la modificarea Constitutiei sa fie adoptata o prevedere potrivit careia deputatii sau senatorii isi pierd mandatul daca parasesc partidul din partea caruia au fost alesi, potrivit Mediafax. "Am propus ca demisia din partidul sau formatiunea politica pe listele careia a fost ales parlamentarul respectiv sa conduca la incetarea mandatului (...) A mai existat o propunere interesanta, la care si noi ...

TODAY

De ce Becali nu va scăpa de închisoare prin amnistia pregătită pentru Năstase.
Inca de cand a aflat ca a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare in Dosarul schimbului de terenuri cu MapN, Gigi Becali a marturisit ca va face tot ce este posibil ca sa fie eliberat cat mai repede si sa se intoarca la familia lui. Asadar, la doar cateva ore dupa ce a ajuns la Penitenciarul Rahova, Becali si-a mandatat avocatul sa-i ceara gratierea la presedintele Traian Basescu. Gr
Urşii fac prăpăd într-un sat din Munţii Apuseni. În câteva zile au ucis trei vaci
Locuitorii din localitatea Măguri, care aparţine teritorial de comuna Măguri Răcătău, judeţul Cluj, se plâng de faptul că în ultimele două săptămâni, urşii le-au ucis trei vaci.
Stoichiță îl compătimește pe Gigi Becali
Mihai Stoichiță, fost antrenor al echipei Steaua, a spus că este dezgustat de ceea ce i se întâmplă lui Gigi Becali.
Un copil de 10 ani din Botoșani a fost abuzat sexual de doi colegi
Un băiețel de 10 ani din comuna botoșăneană Leorda a fost supus la perversiuni sexuale de doi colegi mai mari.
Ce lucru îngrijorător anunţă lipsa sexului într-o relaţie şi de ce se ajunge în această situaţie
Cuplurile care “merg mai departe” fără sex sunt mai multe decât şi-ar putea închipui cineva.
Statistici şocante: Companiile de asigurări plătesc daune în România pentru jumătate din maşinile asigurate CASCO
Companiile de asigurări plătesc daune în România pentru peste jumătate din maşinile asigurate CASCO, situaţie pe care o consideră 'şocantă', iar reasigurătorii de calibru din Europa au început să evite piaţa românească, potrivit...
Brad Pitt refuză SCENELE SEXY cu alte actriţe decât Angelina Jolie. Află care este motivul
Actorul american Brad Pitt refuză să mai joace în scene sexy cu alte actriţe în afară de Angelina Jolie. El ar fi luat această decizie din respect pentru partenera sa de viaţă, a declarat un bun prieten al familiei, într-un...
Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, în vizită la București
Potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale, Rasmussen va efectua o vizită oficială în România în perioada 23 - 24 mai.
Trevor Bolder, basistul trupei Uriah Heep, a murit la 62 de ani. Concertul trupei în România nu va fi afectat - VIDEO
Trevor Bolder, basistul trupei Uriah Heep şi un vechi colaborator al muzicianului britanic David Bowie, a murit marţi, la vârsta de 62 de ani, din cauza unui cancer. Concertul pe care trupa îl va susţine pe 11 iunie la Arenele Romane din Bucureşti nu va fi afectat de decesul artistului, au anunţat organizatorii evenimentului.
Procesul comandantului navei Costa Concordia, cercetat pentru crime multiple, va începe la 9 iulie
Procesul comandantului navei Costa Concordia, Francesco Schettino, se va deschide la 9 iulie, a decis miercuri judecătorul audierilor preliminare de la Grosseto, în Toscana, la 15 luni după naufragiere.
Câştigătoarea Ligii Europa va evolua în Liga Campionilor
Comitetul Executiv al UEFA a aprobat, miercuri, ca echipa care va câştiga Liga Europa, începând cu sezonul 2015/2016, să evolueze în următorul sezon al Ligii Campionilor, informează marca.com.
Ce spune avocatul lui Gigi Becali despre cererea de revizuire a hotărârii de condamnare
Avocatul Bogdan Vlad a declarat miercuri, după ce l-a vizitat pe Gigi Becali, că are în vedere formularea unei cereri de revizuire a pedepsei primite de acesta, dar deocamdată solicitarea este prematură, la fel ca şi subiectul graţierii, întrucât demersurile sunt condiţionate de motivarea deciziei.
Scolile de soferi unde gradul de promovabilitate este sub 40% raman fara licenta, spune ministrul Transporturilor
Scolile de soferi unde gradul de promovabilitate a cursantilor nu trece de 40% in primul an de la reautorizare si de 50% in cel de-al doilea vor ramane fara licenta, a anuntat miercuri ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, citat de Mediafax.
Summitul Uniunii Europene, intre ambitii si interese nationale contradictorii in ceea ce priveste politica energetica si reducerea preturilor la facturi
Liderii Uniunii Europene si-au afisat miercuri, la Bruxelles, dorinta de a-si reuni eforturile pentru a reduce factura energetica, dar ambitiile lor se lovesc de interese nationale contradictorii si de presiunile industriasilor ostili fata de reglementari suplimentare, scrie AFP.
NEWS ALERT. Soldat, măcelărit în stradă cu un cuțit, la periferia Londrei. Incident soldat cu un mort și doi răniți
Poliția britanică a anunțat că a răspuns unui incident care a avut loc în districtul Woolwich, în sud-estul Londrei, după ce un bărbat a fost atacat, relatează BBC.
Cele mai LUXOASE închisori din lume | GALERIE FOTO
Deținuții ar trebui să-și folosească timpul de după gratii reflectând asupra faptelor lor și încercând să se îndrepte. Deși au comis fapte ilegale, unii dintre deținuți nici nu realizează că sunt pedepsiți pentru că în...
Ministerul Transporturilor, Relu Fenechiu a spus că a aflat de câteva zile de nemulţumirea unor transportatori privind montarea plăcuţelor care să conțină datele tehniceale mașinilor pe autovehiculele transportatorilor şi că nu...
Cursuri pentru mame sociale în sectorul 6
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează, în perioada 22 mai - 14 iunie, cursuri de formare iniţială pentru persoanele care doresc să devină asistent maternal profesionist.
TUPEU. Mai marii Capitalei amenință un ONG că nu îl mai lasă să sterilizeze, pe banii lui, maidanezii. Motivul: a avut curajul să spună public că nu este deacord cu deciziile ASPA
Într-o scrisoare deschisă către Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, fundația Vier Pfoten anunță că a fost amenințată cu desființarea protocolului de colaborare de către conducerea Autorității pentru Supravegherea și...
Imagini senzaţionale cu băuturi alcoolice puse la microscop
Scotch, Whisky, Bere, Gin, Vodak - imagini moleculare
Psihiatru: Dependenţa de alcool, o boală cronică, însă sunt doar două centre de tratare
Dependenţa de alcool este o boală cronică, precum diabetul zaharat sau hepatitele, cu recăderi, la fel cum se întâmplă în hipertensiunea arterială sau în astm, însă, în România, sunt doar două centre de tratament gratuit pentru persoanele dependente, spune psihiatrul Eugen Hriscu.
Avocat: Ne gândim la o cerere de revizuire a hotărârii de condamnare a lui Gigi Becali
Avocatul Bogdan Vlad a declarat miercuri, după ce l-a vizitat pe Gigi Becali, că are în vedere formularea unei cereri de revizuire a pedepsei primite de acesta, dar deocamdată solicitarea este prematură, la fel ca şi subiectul graţierii, întrucât demersurile sunt condiţionate de motivarea deciziei.
Trevor Bolder, basistul trupei Uriah Heep, a murit la 62 de ani - VIDEO
Trevor Bolder, basistul trupei Uriah Heep şi un vechi colaborator al muzicianului britanic David Bowie, a murit marţi, la vârsta de 62 de ani, din cauza unui cancer.
Veste bună pentru şoferi: Programările la RAR vor putea fi realizate, începând de mâine, prin intermediul unui număr unic naţional
Registru Auto Român (RAR) lansează joi un sistem de preluare a apelurilor pentru programarea clienţilor, operaţiune care vizează reducerea timpilor de aşteptare şi alternativa reprogramării în alte justeţe.
După trei ani de austeritate şi tăierea a 100 miliarde de euro, datoria Greciei a scăzut cu doar 1 miliard de euro
Datoria Greciei a scăzut cu mai puţin de 1 miliard euro în ultimii trei ani de austeritate, de la 310,3 miliarde euro în martie 2010 la 309,36 miliarde de euro în martie anul acesta, perioadă în care statul elen a beneficiat şi de ştergerea unor obligaţii financiare de peste 100 de miliarde de euro.
Săftoiu: Vom elabora o strategie pe achiziţia de filme, pentru ca TVR să scape de contractele oneroase
Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al TVR, a declarat pentru MEDIAFAX că managementul Televiziunii Române va elabora o strategie în privinţa achiziţiei de filme, astfel încât instituţia să scape de contractele care s-au dovedit oneroase.
webRelease: ​Un nou tip de tabara pentru profesionisti 4 zile de inovatie intensiva pe malul marii
Fundatia Friends For Friends lanseaza tabara PIC –  Personal Innovation Challenge provocat de Creative Fitness Studio – Un program intensiv pentru profesionistii care-si doresc mai multa creativitate aplicata in viata profesionala si personala, adica solutii si noi rezolvari la situatiile de zi cu zi. Personal Innovation Challenge a fost conceput in asa fel incat sa raspunda la doua nevoi: nevoia
Xavi: Real Madrid va continua sa castige trofee si dupa plecarea lui Jose Mourinho
Plecarea lui Jose Mourinho de la Real Madrid a fost comentata si de catre Xavi Hernández, mijlocasul Barcelonei. "Mourinho este un antrenor controversat, care a servit mereu drept motivatie pentru catalani. Madridul va ramane competitiv si fara el", a spus Xavi.
Tabloidul german Bild opteaza pentru o formula contracost pentru anumite articole
Tabloidul german Bild, cel mai citit din Europa, va lansa in curand o noua versiune a site-ului Bild.de, care va include si continut accesibil contra cost, a anuntat miercuri grupul Axel Springer, citat de AFP.
Scoţia. Clubul care te lasă să spionezi CONTRA COST femeile care merg la toaletă.
Politia din Scotia a lansat o ancheta dupa ce mai multe cliente ale unui club din Glasgow s-au plans ca in toaleta femeilor este instalata o oglinda de tipul celor instalate in camerelor de interogatoriu. De cealalta parte a oglinzii, barbatii se pot holba in voie la tinerele petrecarete, pentru suma de 800 de lire sterline. Barbatii care viziteaza clubul din Glasgow pot avea acces, contra sumei d
Peştera banditului Terente, în circuitul turistic
Speologii bulgari vor să cerceteze Peştera lui Terente aflată în Administraţia Parcului Naţional Munţii Măcinului din judeţul Tulcea. Peştera a fost decoperită acum mai multe zeci de ani însă din cauză că cei care au intrat în...
Preşedinţia anunţă vizita oficială la Bucureşti a secretarului general NATO, Anders Fogh Rasmussen
Secretarul general al NATO, Anders Fogh Rasmussen, va efectua o vizită oficială în România în perioada 23 - 24 mai, la invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, informează Administraţia Prezidenţială.

Niciun comentariu: