miercuri, 22 mai 2013



Legea care ar putea scăpa de PUȘCĂRIE TOȚI CORUPȚII
Proiectul de lege privind grațierea unor pedepse nu exclude infracțiunile de corupție.
WILLIAM HAGUE: Criza din SIRIA nu se rezolvă fără plecarea lui ASSAD de la putere
Ministrul britanic de externe, William Hague, a afirmat, azi, că orice reglementare a crizei din Siria presupune plecarea de la putere a preşedintelui Bashar al-Assad.
Froch, un nou atac la Bute
Pugilistul englez Carl Froch susține că lui Lucian Bute îi e frică să mai lupte cu el.
Număr unic pentru programările la RAR
Începând de azi, programările la Registrul Auto Român (RAR) se vor face la numărul unic la nivel naţional 021.9672.
Monica Macovei: „Ponta și-a intensificat atacurile la adresa justiției”
Într-o declarație politică, europarlamentarul PDL Monica Macovei îl acuză pe premierul Victor Ponta că le-a dat ordine procurorilor și le-a transmis judecătorilor că nu vrea să vadă în închisoare persoane pe care le simpatizează....
CFR Marfă: trei companii au cumpărat caietul de sarcini
Trei companii au cumpărat până în acest moment caietul de sarcini în procesul de privatizare a companiei CFR Marfă, a declarat, astăzi, ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, într-o conferinţă de presă.
McDonald's RENUNȚĂ la două dintre cele mai POPULARE produse ale sale
Lanțul fast-food nu va mai avea la vânzare Big Mac și dublu cheeseburger, după ce anterior anunţase că renunţă la Angus burger.
Cum ajung profiturile Apple şi Google din Irlanda în paradisuri fiscale
Google şi Apple au venituri de miliarde de euro anual, dar ajung să plătească impozite foarte mici în comparaţie cu sumele încasate, deoarece contabilii lor ştiu să profite de vidul legislativ din statele în care cei doi giganţi...
Turcia scuteşte de taxe repatrierea averilor şi poate aduce în ţară până la 100 miliarde euro
Parlamentul turc a adoptat o lege de "amnistie a capitalului", care reduce de la 30-40% la maxim 2% taxa percepută de stat la repatrierea averilor deţinute în străinătate, iar decizia ar putea conduce la aducerea în ţară a unor fonduri de până la 100 miliarde de euro.
Forţa Civică solicită USL retragerea unui proiect de modificare a Legii CNSAS privind colaboratorii Securităţii
Forţa Civică solicită USL să retragă proiectul de lege iniţiat de PSD care modifică Legea CNSAS şi care îi elimină din categoria colaboratorilor Securităţii pe cei care au dat informaţii, dar n-au lezat drepturile şi libertăţile omului.
Dobriţoiu: Majorarea pensiilor militare se va aplica şi în cazul meu, mi-a fost redusă pensia cu 75%
Fostul ministru al Apărării Corneliu Dobriţoiu a declarat că de iniţiativa legislativă pe care a semnat-o, pentru majorarea pensiilor militarilor, va putea beneficia inclusiv el, deoarece în 2010 i-a fost redusă pensia cu 75%, numărându-se între cele circa 15.000 de persoane vizate de lege.
The Vaccines şi The Courteeners vin la Summer Well 2013 - VIDEO
The Vaccines şi The Courteeners se numără printre trupele care vor concerta la festivalul Summer Well, ce se desfăşoară pe 10 şi 11 august, pe domeniul Ştirbey.
Primar condamnat la 4 ani de închisoare cu suspendare într-un dosar unde primise 5 ani cu executare
Primarul comunei prahovene Secăria, Iulian Popa (PDL), a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru corupţie, în urma prejudicierii bugetului UE, sentinţa fiind dată într-un dosar trimis spre rejudecare instanţei de fond, în care edilul primise cinci ani închisoare cu executare.
Renault investeşte 420 milioane de euro într-o fabrică din Franţa, pentru producţia de modele noi
Grupul Renault investeşte 420 de milioane de euro în fabrica din Douai, în nordul Franţei, pentru a pregăti producţia unor noi modele începând din 2014, a anunţat, miercuri, constructorul auto, citat de MarketWatch.
BUSINESS MAGAZIN îi premiază în această seară pe cei mai performanţi tineri manageri din România în 2013
Business Magazin va acorda, miercuri seară, în cadrul galei 100 TINERI MANAGERI DE TOP, zece premii celor mai performanţi tineri manageri din România, aceştia regăsindu-se şi în cea de-a opta ediţie a catalogului "100 tineri manageri de top", lansat cu acest prilej.
Ramona Farcău: Nu voi mai continua la Oltchim Râmnicu Vâlcea
Handbalista Ramona Farcău a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că nu va continua la campioana Oltchim Râmnicu Vâlcea, urmând să ia o decizie în privinţa echipei la care va evolua săptămâna viitoare.
Finala Champions League, transmisa 3D de Dolcesport
Marea finala a Ligii Campionilor va fi transmisa 3D de Dolce Sport. In ultimul act se vor duela Bayern Munchen si Borussia Dortmund (25 mai, ora 21:45, Wembley - Londra).
Real Madrid pregateste o varianta surpriza pentru a-l inlocui pe Jose Mourinho
Real Madrid cauta un inlocuitor pentru Jose Mourinho, iar pe langa varianta Carlo Ancelotti (nu este lasat de oficialii lui PSG sa plece la Madrid) a aparut si un nume surpriza, informeaza Marca. In varsta de 68 de ani, antrenorul dorit de Florentino Perez a cucerit Champions League cu "albii" in 1998. Numele sau este Jupp Heynckes.
În fiecare an 7.500 de românce îşi măresc sânii.
In fiecare an, aproximativ 7.500 de romance apeleaza la chirurgia estetica pentru a-si mari sanii, arata un studiu realizat anul trecut de catre Societatea Internationala a Chirurgilor Plasticieni. In tara noastra, cele mai cautate operatii estetice sunt implanturile mamare, liposuctia, blefaroplastia, rinoplastia si interventia de ridicare a sanilor. "In ultimii ani, chirurgia estetica se afla in
PPDD: Vom ataca la CCR scăderea pragului la referendum dacă va trece şi de Cameră.
PPDD va contesta la Curtea Constitutionala proiectul de lege de scadere la 30% a pragului de participare la urne pentru validarea referendumului daca acesta va trece in aceeasi forma si de Camera Deputatilor, a anuntat, miercuri, Haralambie Vochitoiu, liderul grupului PPDD de la Senat, potrivit Mediafax. "Nu fuga de popor, ci intoarcerea catre popor este solutia in acest moment. Noi credem ca intr
O membră a grupului Pussy Riot a intrat în greva foamei.
O membra a grupului contestatar Pussy Riot, aflata in inchisoare, a intrat, miercuri, in greva foamei, dupa ce a fost impiedicata de justitia rusa sa asiste la audierea organizata la cererea ei de eliberare anticipata, informeaza AFP, potrivit Mediafax. "Am intrat in greva foamei si insist in legatura cu participarea mea" la acea audiere, a scris intr-un mesaj publicat pe Twitter Maria Alehina, ca
A fost descoperit secretul tinereţii veşnice: un medicament care previne îmbătrânirea şi prelungeşte viaţa
Reducerea masivă a cantităţii de calorii ingerate, cu până la 40%, poate duce la încetinirea procesului de îmbătrânire în celule şi chiar la prelungirea duratei de viaţă, arată mai multe studii.
Festivalul Internațional de Muzică Sibiu se deschide la biserica „Sf. Treime”
La Sibiu, se va desfășura timp de o săptămână, între 24 și 31 mai, prima ediție a Festivalului Internațional de Muzică Sibiu – Hermannstadt
Islanda întoarce spatele Uniunii Europene. Noul guvern eurosceptic renunță la obiectivul aderării
Încercarea Islandei de aderare la Uniunea Europeană s-a încheiat, a declarat, într-un interviu, liderul Partidului Independenţei, politicianul eurosceptic Bjarni Benediktsson, care a câștigat alegerile de luna trecută.
VREMEA pentru joi şi vineri în ţară şi în Bucureşti. Cerul va fi variabil cu înnorări, averse şi trecător descărcări electrice
Joi, instabilitatea atmosferică va fi accentuată în cea mai mare parte a ţării şi se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, căderi de grindină şi descărcări electrice. Astfel de fenomene vor fi mai frecvente la munte, precum şi în sud-vestul, centrul şi nord-estul ţării. Cantităţile de apă vor depăşi local 25 l/mp.
Senatul a aprobat OUG privind compensaţiile pentru disponibilizaţi, al căror număr ar depăşi 10.000
Senatul a aprobat, miercuri, OUG 36/2013 privind protecţia angajaţilor disponibilizaţi, al căror număr ar urma să ajungă, până în anul 2018, la peste 10.000 de persoane, conform unui document anexat ordonanţei.
MEDIAFAX ZOOM: Gigi Becali - GALERIE FOTO
Iubit de unii, urât de alţii, Gigi Becali este cu siguranţă un personaj aparte între personalităţile actuale. Om de afaceri, filantrop, politician, euro deputat, deputat în Parlamentul României, Becali şi-a construit notorietatea folosindu-se de numele celei mai iubite şi galonate echipe de fotbal româneşti, Steaua Bucureşti, al cărei finanţator este din 2003.
Initiativa legislativa. Parlamentarii PPDD cer eliminarea taxei TV
Un grup de deputati si senatori, marea majoritate apartinand PPDD, au depus o initiativa legislativa pentru modificarea Legii 41/1994 privind organizarea si functionarea SRTv si SRR, proiect ce vizeaza eliminarea taxei TV. Initiatorii sustin ca prevederile din lege legate de taxa TV "sunt criticabile avand in vedere, pe de o parte, contextul socio-economic actual, iar pe de alta parte, criza
Catalin Ivan (PSD) la RFI: Liberalii sa se uite mai putin in sondaje si mai mult la guvernare! Protocolul nu se va renegocia de la zero
Unii liberali au lasat doar PSD-ul sa-si asume lucrurile grele ale guvernarii, ceea ce nu este corect. O spune, intr-un interviu la RFI, purtatorul de cuvant al Partidului Social Democrat, Catalin Ivan. El precizeaza ca protocolul USL "nu trebuie renegociat de la zero", ci doar "intarit", dupa scandalul Sorin Rosca Stanescu.
eMAG va comercializa si haine pentru copii, mancare pentru animale de companie si parfumuri
Magazinul online eMAG va introduce in urmatoarele luni in oferta hainele pentru copii, parfumurile, dar si mancarea pentru animale, iar mai tarziu vor urma si anvelopele, a spus la o conferinta de presa, Iulian Stanciu, seful companiei. Cum vrea eMAG sa ajunga la afaceri de un miliard de euro/an si ce schimbari radicale se vor petrece puteti afla din articol.
BACALAUREAT 2013. Descarcă cererea tip pentru înscrierea la BAC.
BACALAUREAT 2013 In perioada 27-31 mai se desfasoara inscrierea candidatilor la prima sesiune a BACALAUREATULUI 2013. Ministerul Educatiei a publicat metodologia de organizare si desfasurare a BACALAUREAT 2013. Iata tot ceea ce trebuie sa stii despre examenul din acest an. Dreptul de a sustine bacalaureatul il au elevii care au promovat invatamantul liceal, indiferent de forma de invatamant. Inain
Compania RomâNească Care Vrea Afaceri De 1 Miliard De Euro
eMAG, cel mai mare magazin online din ţara noastră, a înregistrat, anul trecut, vânzări de 165 de milioane de euro în creştere cu 14% faţă de 2011, iar în următorii cinci ani cifra de afaceri va ajunge la un miliard de euro, a...
Rapid, exclusă oficial din Europa
UEFA a anunțat astăzi că gruparea din Giulești nu va avea drept de joc în competițiile continentale, în cazul în care va ajunge acolo în următorii trei ani. De asemenea, „vișiniii” au fost amendați cu 100.000 de...
Timișoara, al treilea oraș românesc cu ”frate” palestinian
După Cluj și Iași care sunt înfrățite cu orașe din Palestina, zilele aceastea la Timișoara se perfectează semnarea unui act similar cu orașul Jenin – cunoscut din Biblie ca fiind unul din locurile în care a poposit Isus Hristos...
O membră a trupei Pussy Riot a intrat în greva foamei
Una dintre cele două membre ale grupului contestatar Pussy Riot aflate în închisoare a intrat astăzi în greva foamei, după ce a fost împiedicată de justiţia rusă să asiste la audierea privind cererea ei de eliberare anticipată,...
Sistările de apă se lasă cu descinderi ale poliţiei
Campania de opriri de apă derulată în Hunedoara se lasă cu verificări la asociaţii şi, foarte posibil, cu plângeri penale. După ce zile la rând au stat fără apă deşi majoritatea erau la zi cu întreţinerea, locatarii mai multor...

Niciun comentariu: