miercuri, 22 mai 2013



Specialiştii în diabet avertizează asupra efectului reclamelor de la tv – mâncăm mai prost şi mai nesănătos
Preşedintele Societăţii Române de Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice, prof. dr. Maria Moţa, a declarat, că românii mănâncă din păcate mai mult şi mai nesănătos, sunt victimele ambalajelor frumoase şi ale reclamelor agresive de...
Anunţ Pentru Cei Care MăNâNcă La Mcdonald'S
Celebra reţea de restaurante fast-food McDonald's a anunţat reducerea meniului său, din care va exclude Big Mac, dublu cheeseburger şi alţi câţiva hamburgheri populari, după ce anterior declarase că renunţă la Angus burger, după...
De pe bloguri: Daniel Morar este acuzat că l-a acoperit pe Ponta în dosarul plagiatului
Un comentariu publicat pe site-ul Blogary face o analiză a modului în care s-au derulat cercetările la Parchetul General în cazul de plagiat al lui Victor Ponta, în care nu s-a făcut mare lucru timp de 200 de zile.
O membră a grupului Pussy Riot a intrat în greva foamei
O membră a grupului contestatar Pussy Riot, aflată în închisoare, a intrat, miercuri, în greva foamei, după ce a fost împiedicată de justiţia rusă să asiste la audierea organizată la cererea ei de eliberare anticipată.
Un exemplar din prima ediţie a romanului "Harry Potter şi Piatra filozofală", vândut cu 176.000 euro
Un exemplar din prima ediţie a romanului "Harry Potter şi Piatra filozofală", tipărit în 1997 şi adnotat de autoarea sa, scriitoarea britanică J. K. Rowling, a fost vândut cu 150.000 de lire sterline (176.000 euro) la o licitaţie organizată de casa Sotheby's, marţi, la Londra.
Liderii UE se întâlnesc la Bruxelles pentru discuţii despre evaziunea fiscală şi energie
Şefii de stat sau de guvern din statele Uniunii Europene (UE) se întâlnesc miercuri la Bruxelles, pentru discuţii despre combaterea evaziunii fiscale şi politica energetică a Europei.
Oprescu, răspunzându-i lui Negoiţă: În Centrul Vechi face curat Prigoană, ce s-o mai frecăm atâta?
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, le-a spus miercuri jurnaliştilor, răspunzând unor acuze pe care i le-a adus primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, că în Centrul Vechi curăţenia este făcută de firmele lui Silviu Prigoană, el adăugând: "Ce s-o mai frecăm atâta?".
Taban: Vom solicita instanţei devansarea termenului privind confirmarea planului de reorganizare
Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Rapid, Ion Taban, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că va solicita Tribunalului Bucureşti devansarea termenului privind confirmarea planului de reorganizare în dosarul de insolvenţă al clubului pentru a putea solicita licenţa la TAS.
Artistul Vieux Farka Touré va cânta la Festivalul Plai de la Timişoara, în 14 septembrie - VIDEO
Cântăreţul şi chitaristul Vieux Farka Touré din Mali va concerta în 14 septembrie, în cea de-a doua zi a Festivalului Plai din Timişoara, urmând a-şi prezenta cel mai recent album, care va fi lansat vineri.
REPORTAJ - Amintiri dureroase pentru salvatorii din Bangladesh: Când încerc să dorm, aud strigând:
Mamun a fost ridicat la rangul de erou pentru că a salvat supravieţuitori prinşi sub dărâmăturile imobilului care s-a prăbuşit luna trecută în Bangladesh, dar, în prezent, el nu-şi mai regăseşte somnul, urmărit de amintirea că a fost nevoit să taie mâna unei tinere.

Niciun comentariu: