joi, 23 mai 2013


O adolescentă, noua senzație a internetului cu un solo extraordinar la chitară| VIDEO
Tina S, de 14 ani, ar putea deveni următorul Eddie Van Halen. Adolescenta face senzație pe internet cu un clip în care interpretează piesa "Eruption".
Leul a reintrat pe scădere
Leul a reintrat pe depreciere în raport cu principalele valute. Cotaţia în raport cu francul elveţian a crescut puternic astăzi, cu peste 1%.
Reapar speculaţiile cu locuinţe: Cosmopolis a mai vândut unui investitor 49 de apartamente dintr-un foc
Turcii de la Opus Land Development, care au construit până acum peste 1.100 de apartamente în ansamblul Cosmopolis, au început extinderea complexului din Ştefăneştii de Jos cu încă 100 de locuinţe. Până la finalul acestui an,...
PRESA de la LONDRA dezvăluie numele unuia dintre atacatorii de ieri - UN BRITANIC de origine nigeriană
Unul dintre atacatorii care au ucis soldatul britanic, ieri, era născut în Marea Britanie, cu descendență nigeriană, spun anchetatorii citați de Reuters.
Un comerciant olandez, reţinut pentru că a vândut carne de cal etichetată drept vită
Comerciantul olandez de carne Willy Selten a fost reţinut joi pentru că a vândut 300 de tone de carne de cal drept carne de vită, a anunţat Parchetul olandez, care îl suspectează de fals în acte şi fraudă.
Încă 250 de locuinţe vor fi construite în acest an în Ştefăneştii de Jos - Ilfov
Opus Land Development a vândut în acest an 49 de locuinţe în complexul Cosmopolis din Ştefăneştii de Jos (Ilfov) unui investitor pentru peste 2 milioane de euro şi vrea să livreze până la sfârşitul anului încă 250 de unităţi locative şi să ajungă la 1.300 de locuinţe finalizate.
ANOFM: Peste 190 de programe de formare profesională pentru 4.000 de persoane în iunie. Care sunt cele mai solicitate meserii
Peste 190 de programe de formare profesională vor fi organizate la nivel naţional, în luna iunie, pentru aproape 4.000 de persoane, cei mai mulţi cursanţi urmând să fie pregătiţi în judeţele Dolj, Hunedoara, Braşov şi Neamţ, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).
MESAJUL lui Gigi Becali din închisoare: Steaua va fi condusă de Reghecampf şi de Mihai Stoica
Mihai Stoica a transmis la ieşirea din penitenciarul Rahova un mesaj al lui Gigi Becali, în care acesta anunţă că Steaua va fi condusă în lipsa sa de antrenorul Laurenţiu Reghecampf şi de managerul grupării roş-albastre "cu putere maximă".
Cannes 2013: O comedie a fraţilor Coen şi un pamflet chinezesc despre corupţie, favoriţii criticilor - VIDEO
O comedie a fraţilor Coen, un pamflet chinezesc la adresa corupţiei şi o dramă familială sufocantă se află, la jumătatea proiecţiilor de pe Croazetă, în fruntea pronosticurilor pentru obţinerea trofeului Palme d'Or la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Cannes.
Investitorii interesaţi anterior de preluarea CFR Marfă, singurii ofertanţi la reluarea privatizării
OmniTRAX, Grup Feroviar Român (GFR) şi asocierea Transferoviar Grup (TFG) şi Donau-Finanz GmbH & Co KG Austria au depus din nou documente pentru precalificarea la privatizarea CFR Marfă, fiind singurii investitori care participă la proces după reluarea acestuia.
Analiza despre noul impozit pentru agricultori: Multi, da' prosti sau: oricum nu chiraie nimeni
27 mai este termenul limita de depunere a declaratiei 221 ,"Declaratie privind veniturile din activitati agricole impuse pe norma de venit". Codul fiscal a fost modificat in acest an, "extinzand baza de impozitare" evident tot pe “carca” celor multi, da` prosti, sintagama care releveaza printr-o simpla inversare, logica pe care se bazeaza masurile fiscale luate de noul guvern.
Borza l-a demis pe directorul general al Vulcan şi le-a promis angajaţilor plata salariilor ...
UPDATE: Aproximativ 300 de angajati de la Vulcan Bucuresti au protestat joi pentru neplata salariilor, actiunea fiind oprita de Remus Borza, care a spus ca vor fi platite drepturile salariale, informeaza Mediafax. Actiunea urmeaza sa fie reluata daca salariatii nu-si primesc banii, a spus liderul sindical Nicu Neata. Presedintele Sindicatului Liber Vulcan, Nicu Neata, a declarat ca aproximativ 300
Mai mulţi colaboratori Areva, răniţi într-un atentat comis la o exploatare minieră din ...
In urma unui atentat comis la exploatarea miniera de la Arlit, in nordul Nigerului, exploatata de filiala sa Somaïr, 13 colaboratori Areva au fost raniti, se arata intr-un comunicat, potrivit b1.ro. Persoanele ranite au fost transportate la centrele medicale din zona pentru a li se acorda ingrijirile necesare. 'Mina Somaïr, operata de Areva, a fost tinta unui atac terorist in aceasta dimineata
Raport privind spălarea de bani la Vatican: 6 cazuri "suspecte" în 2012.
Agentia de supraveghere financiara din Vatican, infiintata in 2010, a prezentat primul raport privind spalarea de bani, care arata ca numarul cazurilor de "activitate financiara suspecta" a crescut la 6 anul trecut, de la numai unul in 2011, transmite CNN Money, potrivit Mediafax. Din cele 6 incidente raportate, justitia ancheteaza doua pentru a determina daca este vorba despre activitate infracti
OFERTELE FINALE pentru CFR Marfă. Aceiaşi trei investitori sunt interesaţi!
Astăzi până la ora 13.00 ( termen limită), au depus documentanţia de participare la etapa de precalificare, pentru procedura de vânzare a CFR Marfă, aceleaşi trei companii cărora Ministerul Transporturilor le-a respins în primă...

Niciun comentariu: