joi, 23 mai 2013


Papa Francisc: Și ateii poti fi oameni buni
Papa Francisc a făcut un nou apel la cooperare, spunând că oamenii pot fi buni indiferent de religie, scrie The Guardian.
Fenerbahçe a cucerit Cupa Turciei
Echipa Fenerbahçe Istanbul a câştigat aseară Cupa Turciei al fotbal. Acesta e cel de-al şaselea triumf în Cupă pentru cea mai iubită echipă din Turcia.
Cum arată birourile unei companii ce valorează 1,1 miliarde de dolari | GALERIE FOTO
Gigantul Yahoo a cumpărat, săptămâna trecută, platforma web Tumblr cu suma de 1,1 miliarde de dolari. Și pentru că reprezentanții Tumblr au declarat că vânzarea nu va presupune schimbări majore, mai ales în privința sediului,...
Reghecampf și Meme au ajuns la Penitenciarul Rahova și vor discuta cu Becali
Antrenorul echipei Steaua și managerul general al „roș-albaștrilor” au mers în această dimineață la Penitenciarul Rahova pentru a-l vizita pe Gigi Becali.
Dan Șova: "Contractul cu Bechtel va fi reziliat luni"
Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură Dan Șova, a declarat că va rezilia luni controversatul contract cu compania americană Bechtel privin construcția autostrăzii Transilvania.
Stolojan: Nu voi participa la alegerile interne pentru Cotroceni. Negoiţă sau Boc ar fi mai potriviţi
Europarlamentarul Theodor Stolojan declară că nu vrea să participe la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie, el apreciind că Liviu Negoiţă şi Emil Boc ar trebui să participe la cursa internă.
Vosganian: Vânzarea energiei pe bursă a făcut ca, din clipa aceea, să nu sune telefonul
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, afirmă că decizia, adoptată la primul său mandat în această funcţie, de vânzare a energiei electrice pe bursă a făcut ca, "din clipa aceea", telefonul să nu-i sune niciodată pentru a i se cere intermedierea de contracte pentru energie.
Boc: Interzicerea ocupării de demnităţi publice de foştii preşedinţi, o aberaţie juridică şi politică
Fostul premier Emil Boc consideră că propunerea PNL de interzicere a ocupării demnităţilor publice de către foştii preşedinţi este "o aberaţie juridică şi politică fără precedent în istoria democraţiei", care demonstrează că liberalii "au rămas încremeniţi în proiectul anti-Băsescu".
Buget special pentru a remedia penuria de hârtie igienică în Venezuela
Adunarea naţională venezueleană a votat marţi seară un buget special de 79 de milioane de dolari pentru a importa hârtie igienică şi alte produse de igienă, în faţa crizei care afectează această ţară ce adăposteşte cele mai mari rezerve de hidrocarburi din lume.
Primul ochi artificial inspirat de structura organului vizual al muştei drosofile, creat de savanţi - VIDEO
Cercetătorii europeni au creat primul ochi artificial cu faţete, inspirat de structura organului vizual al muştei drosofile, care oferă o vedere panoramică fără distorsiuni, potrivit unui studiu publicat în această săptămână în Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS).
Finala Ligii Campionilor: Hamilton ţine cu Bayern, Vettel simte că va câştiga Borussia
Piloţii de Formula 1 au opinii diferite când vine vorba de fotbal şi de finalista Ligii Campionilor pe care o simpatizează, britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes afirmând că va ţine cu Bayern Munchen, iar Sebastian Vettel de la Red Bull că mizează pe Borussia Dortmund
Niţu: Nu am dat ordin de soluţionare a dosarului lui Ponta. Vom analiza dacă se impune infirmarea NUP
Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat joi, la CSM, că va analiza dacă se impune infirmarea soluţiei în cazul sesizării privind un posibil plagiat al lui Victor Ponta, în care s-a dispus neînceperea urmăririi penale, precizând că el nu a dat ordin pentru soluţionarea dosarului.
Vosganian: Vânzarea energiei pe bursă a făcut ca, "din clipa aceea", să nu sune ...
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, afirma ca decizia, adoptata la primul sau mandat in aceasta functie, de vanzare a energiei electrice pe bursa a facut ca, "din clipa aceea", telefonul sa nu-i sune niciodata pentru a i se cere intermedierea de contracte pentru energie, scrie Mediafax. "Cand am devenit ministrul Economiei in decembrie 2006 aveam o adevarata dezbatere privind baietii destepti,

Niciun comentariu: