luni, 10 iunie 2013


Adolescentă româncă, cercetată în Franţa în cazul unui furt de la un consilier al lui Bill Clinton
O adolescentă româncă în vârstă de 13 ani este cercetată în Franţa pentru că i-a furat 300 de euro, la un bancomat de pe Bulevardul Champs-Elysées din Paris, unui consilier al fostului preşedinte american Bill Clinton, anunţă surse din cadrul poliţiei, citate de site-ul postului BFMTV.
Profesorii de serviciu pe şcoală, verificaţi de poliţiştii bucureşteni
Mai mulţi profesori aflaţi de serviciu pe şcoală au fost verificaţi de poliţiştii bucureşteni, în cadrul unei acţiuni cu caracter preventiv la care oamenii legii le-au dat sfaturi elevilor din şcolile Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali ai Poliţiei Capitalei.
Kate Moss urmează o cură de detoxifiere în Turcia: sucuri, legume proaspete şi clisme zilnice
Fotomodelul britanic Kate Moss urmează o cură de detoxifiere de o săptămână, în oraşul Bodrum din Turcia, în cadrul unui program special care include pilates, yoga şi sesiuni de stretching.
UE şi Fundaţia Bill&Melinda Gates au semnat un acord pentru combaterea bolilor asociate sărăciei
Uniunea Europeană şi Fundaţia Bill&Melinda Gates au semnat luni, la Paris, un acord privind combaterea bolilor asociate sărăciei, ce afectează peste un miliard de persoane, printre obiectivele parteneriatului fiind şi elaborarea unui produs medical nou în fiecare an, care să trateze aceste persoane.
Maria Tănase, omagiată la Stockholm
Un concert etno-jazz în memoria artistei Maria Tănase, cu participarea cântăreţei Maria Răducanu şi a chitaristului Krister Jonsson, va avea loc în deschiderea celei de-a şaptea ediţii a Zilelor Filmului Românesc de la Stockholm.
A fost descoperit SECRETUL unei cariere de succes pentru FEMEI
A fost descoperit secretul carierei feminine. Pentru a fi promovată în carieră, o femeie trebuie să zâmbească mai puţin, să se comporte dur şi agresiv! ;i aceasta nu este totul.
Bilantul Comisiei Crin Antonescu: Presedintele Romaniei, transformat intr-o planta decorativa
Sedinta de luni a Comisiei pentru revizuirea Constitutiei s-a transformat, practic, prin amendamentele adoptate, intr-o sedinta in care rolul presedintelui a fost slabit si multe dintre atributiile sefului de stat au fost limitate sau inlaturate cu totul. Potrivit proiectului noii Constitutii, presedintele tarii va fi obligat sa numeasca ministri propusi de premier, nu va mai putea cere urmarirea
NUP-ul primit de Ponta în cazul plagiatului, contestat pe motiv că procurorul nu şi-a asumat cazul
Avocatul denunţătorilor lui Victor Ponta în cazul plagiatului a contestat la procurorul superior celui de caz soluţia de neîncepere a urmăririi penale (NUP) primită de premier, pe motiv că procurorul de caz a administrat probe fără să înceapă urmărirea penală şi a preluat integral expertizele ORDA.
INTERVIU VIDEO Gheorghe Nichita, primarul Iasiului: Palas Mall concureaza cu Versailles / Sansa noastra sunt fondurile europene
Municipiul Iasi a accesat in ultimii ani jumatate de miliard de euro din fonduri europene si ar mai avea nevoie de cateva miliarde pentru a rezolva toat

Niciun comentariu: