luni, 10 iunie 2013

Publicaţia britanică Daily Mail susţine că un sfert dintre tinerii români vor să emigreze în Marea Britanie, la sfârşitul lui 2013, odată cu ridicarea restricţiilor.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un bărbat din Africa de Sud are doi tigri drept animale de companie | GALERIE FOTO
Michael Jamison iubește atât de mult tigrii încât a adoptat un tigru bengalez și unul siberia. Cele două animalesc trăiesc împreună cu 15 câini în locuința acestuia din Johannesburg, potrivit Daily Mail.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Instabilitatea atmosferica se va mentine in urmatoarele doua saptamani, in toate regiunile tarii fiind asteptate ploi, descarcari electrice si o scadere cu cateva grade a temperaturilor, potrivit prognozei realizate de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), citate de Mediafax.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
GELOZIE CU SCÂNTEI. Păruită și pălmuită ÎN FAȚA CATEDRALEI. A luat BĂTAIE PENTRU UN BĂIAT
Furioasă la culme după ce a aflat că fostul iubit s-a cuplat cu alta, o tânără din comuna suceveană Șcheia a hotărât să se răzbune pe rivală. Ea și-a chemat sora și o prietenă și i-au dat o bătaie în plină...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Şeful piloţilor companiei Wizz Air, britanicul David Morgan, a susţinut la Bucureşti o conferinţă de presă referitoare la incidentul de sâmbătă dimineaţa, în care o aeronavă Airbus 320, care a decolat din Bucureşti, a aterizat de urgenţă pe o singură roată, pe aeroportul Fiumicino din Roma.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Trupul neînsufleţit al studentului de 21 de ani din Coasta de Fildeş care săptămâna trecută a căzut în apele barajului Prundu de lângă Piteşti a fost recuperat luni de către pompierii militari argeşeni.

Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un bărbat din California a avut o experienţă deosebită când un pui de leu de mare s-a urcat în barca lui, unde a petrecut mai mult de jumătate de oră cuibărindu-se cu afecţiune lângă el, scenele înduioşătoare fiind înregistrate într-un videoclip.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cum să ALEGI CEL MAI BUN telefon MOBIL pentru copilul tău
Publicaţia britanică The Guardian îi sfătuieşte pe părinţi să evite smartphone-urile şi să le ofere copiilor telefoane ieftine pentru prima lor experienţă cu comunicaţiile mobile.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
În premieră în România, 100 de tineri care vor să se lanseze în afaceri, vor beneficia în cadrul unui program guvernamental, realizat în sistem public-privat, de finanțare gratuită. 
antreprenoriMinisterul Economiei, prin Ministrul Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism, Maria Grapini și Fundația Romanian Business Leaders lansează astăzi un parteneriat public-privat prin care 100 de tineri antreprenori care beneficiază de finanțare în cadrul programului guvernamental SRL-D vor intra într-un proiect de mentorat asigurat de unii dintre cei mai importanți lideri de business din România.
Acest parteneriat este o premieră în domeniul colaborării dintre instituțiile guvernametale și societatea civilă și are ca scop încurajarea spiritului antreprenorial și creșterea șanselor de succes al noilor microîntreprinderi finanțate din bugetul total de 25 de milioane de lei alocat de Guvernul României prin programul SRL-D pentru anul 2013.
„Încă din perioada în care eram antreprenor, admiram și sprijineam inițiativele private ale tinerilor. Din poziție de Ministru Delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri și Turism am făcut toate demersurile ca Programul pentru stimularea înființării și dezvoltării microîntreprinderilor de către întreprinzătorii tineri (SRL-D) să fie deblocat și, astfel proiectele de afaceri noi să capete sprijin pentru a se dezvolta și pentru a ajuta la crearea unui mediu de afaceri echilibrat, profesionist și competitiv”, declară Ministrul Maria Grapini.
Peste 50 de oameni de business cu experiență în companii naționale și multinaționale de renume din România vor mentora tinerii antreprenori care au șanse reale de a construi o afacere durabilă și profitabilă, oferindu-le acestora expertiză, metode și principii fundamentale în dezvoltarea unei afaceri de succes. Mentorii sunt membri ai Romanian Business Leaders sau ai partenerilor Fundației.
“România are nevoie de cât mai mulți antreprenori care să creeze valoare și locuri de muncă. Credem că este datoria noastră, a celor care am construit și conducem afaceri solide, să ne implicăm în creșterea noilor generații de antreprenori. Acest program de mentorat va crește, sperăm, șansele tinerilor de a transforma un plan de afaceri într-o întreprindere pe termen lung”, afirmă Mihail Marcu, președintele Romanian Business Leaders și unul dintre mentorii din program.
Programul se va adresa, în primul an, unui număr de 100 de noi afaceri, selectate de membrii Fundației Romanian Business Leaders, și va consta în sesiuni de mentorat alături de specialiști în management, finanțe, juridic, resurse umane și comunicare.
The post 100 de tineri antreprenori vor beneficia de finanțare în cadrul unui program guvernamental appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Patru bărbaţi din judeţul Tulcea sunt urmăriţi penal, fiind acuzaţi de evaziune fiscală şi infracţiuni la Codul fiscal după ce, folosind o instalaţie de prelucrare a laptelui, au făcut ţuică din merele destinate elevilor prin programul "Lapte şi corn".

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: