vineri, 21 iunie 2013


Alexandra Stan a fost externată din Spitalul Medgidia, unde fusese internată la începutul săptămânii
Cântăreaţa Alexandra Stan a fost externată, vineri după-amiază, din spitalul din Medgidia, unde fusese internată la începutul acestei săptămâni, după ce fusese bătută de managerul ei artistic, Marcel Prodan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Mircea Sandu, despre Arena Naţională: "Stadionul ăsta mai are puţin şi dă în paragină"
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a deplâns starea gazonului de pe Arena Naţională, care s-a degradat din nou, după ce federaţia a investit 20.000 de euro în primăvara acestui an, şi a declarat că forul de la Casa Fotbalului nu mai e dispus să facă acelaşi gest pe viitor.
Echipa feminină de spadă a României, medaliată cu argint la Campionatele Europene
Echipa feminină de spadă a României, formată din Ana Maria Brânză, Simona Pop Deac şi Maria Udrea, a obţinut, vineri, medalia de argint la Campionatele Europene de scrimă de la Zagreb (Croaţia).
Incepe distracţia la 3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball
Astazi la ora 16.00 debuteaza 3x3 EuroTour Wizz Air Sport Arena Streetball
Finanţele propun 12 candidaţi pentru CA al Transgaz, printre care şi actualii administratori
Ministerul Finanţelor Publice, acţionarul majoritar al Transgaz (TGN), propune 12 de candidaţi pentru ocuparea celor cinci posturi de membru în Consiliul de Administraţie al companiei controlate de stat, printre care figurează şi actualii deţinători ai funcţiilor.
Tatăl copilului mort la SJU Sibiu: Se doreşte să se ascundă iresponsabilitatea medicului curant
Tatăl copilului mort la Spitalul Judeţean Sibiu în urma unei operaţii de polipi afirmă, după prezentarea primelor rezultate ale anchetei interne făcute în unitate, că "se doreşte să se ascundă iresponsabilitatea medicului curant" şi acuză că băieţelul nu a fost supravegheat după operaţie.
Chivu se retrage definitiv la anul: "Se face impresar sau preşedinte de club"
Agentul de jucători Victor Becali a declarat, vineri, că fotbalistul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, vrea să joace la gruparea milaneză şi în sezonul ce vine, iar în 2014 se va retrage din activitate, urmând să fie impresar sau preşedinte de club.
Sandu: Componenţa CCA rămâne aceeaşi, Crăciunescu trebuie să coabiteze
Comitetul Executiv al FRF nu a aprobat formula de echipă pe care o propusese preşedintele CCA, Ion Crăciunescu, şi a menţinut în funcţii vechea componenţă a comisiei, preşedintele federaţiei, Mircea Sandu, recomandându-i şefului arbitrilor să coabiteze cu membrii acesteia.
Sandu nu vrea să mai dea bani pentru gazonul de pe Arena Naţională
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a deplâns starea gazonului de pe Arena Naţională, care s-a degradat din nou, după ce federaţia a investit 20.000 de euro în primăvara acestui an, şi a declarat că forul de la Casa Fotbalului nu mai e dispus să facă acelaşi gest pe viitor.
CSMS Iaşi nu vrea meci de baraj pentru a rămâne în Liga I
Preşedintele CSMS Iaşi, Florin Prunea, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, după şedinţa Comitetului Executiv al FRF, că nu i se pare normală disputarea unui meci de baraj cu Concordia Chiajna, variantă ce este luată în calcul de FRF şi LPF pentru completarea Ligii I.
MINIVACANŢA de Rusalii: Peste 10.000 de poliţişti vor asigura ordinea publică pe Litoral şi în ţară
Peste 10.000 de poliţişti vor asigura, la nivel naţional, ordinea şi liniştea publică în minivacanţa de Rusalii, aproximativ 273.000 de persoane fiind aşteptate la evenimentele religioase, culturale şi sportive, informează Poliţia Română.
Oprescu, despre medici: Totul e să nu-i faci să-şi atârne o plăcuţă de gât "Operaţi-vă singuri"
Primarul Capitalei Sorin Oprescu a declarat, vineri, întrebat despre faptul că medicii ameninţă cu greva, că el n-a văzut chiar să ameninţe, sugerând că pericolul ar fi ca aceştia să transmită pacienţilor să se opreze singuri.
Alexandra Stan a ieşit din spital
Cântăreaţa Alexandra Stan a fost externată, vineri după-amiază, din spitalul din Medgidia, unde fusese internată la începutul acestei săptămâni, după ce fusese bătută de managerul ei artistic, Marcel Prodan.
Quentin Tarantino va primi premiul Lumière pe 2013
Cineastul american Quentin Tarantino va fi recompensat cu premiul Lumière, cea mai înaltă distincţie care va fi decernată la cea de-a cincea ediţie a Lumiere Grand Film Festival (14-20 octombrie).
Grupul independenţilor din Camera Deputaţilor va fi în opoziţie faţă de Guvernul USL
Deputatul independent Ion Şcheau a declarat, vineri, la Iaşi, că grupul independenţilor din Camera Deputaţilor, care numără zece parlamentari, se va situa în opoziţie faţă de Guvernul USL, precizând că există discuţii şi cu alţi aleşi pentru a se alătura acestui grup.
Echipa Mercedes AMG, sancţionată de FIA
Echipa Mercedes AMG a fost sancţionată, vineri, de Tribunalul Internaţional al FIA, cu un avertisment şi cu interzicerea participării la o sesiune de încercări rezervată tinerilor piloţi, pentru implicarea în scandalul testului secret efectuat în luna mai cu Pirelli.
Franţa vrea să interzică Amazon să acorde discounturi şi livrare gratuită pentru cărţi
Guvernul francez intenţionează să introducă o lege care să interzică retailerului online american Amazon să acorde clienţilor din Franţa atât discounturi, cât şi livrare gratuită pentru cărţi, scopul măsurii fiind de a proteja restul comercianţilor de concurenţa neloială.
Ungureanu: Sperăm ca la prezidenţiale şi UDMR să vină alături de candidatul unic al dreptei
Preşedintele Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, speră că UDMR va susţine viitorul candidat al dreptei la alegerile prezidenţiale, menţionând că a avut relaţii foarte bune cu Uniunea la guvernare, care "nu a trădat" fosta coaliţie.
Parlamentul Republicii Moldova a votat o declaraţie privind situaţia din Transnistria
Parlamentul Republicii Moldova a adoptat, vineri, după două zile de dezbateri, cu participarea comuniştilor (PCRM), liberal-democraţilor (PLDM), democraţilor (PD) şi grupului reformatorilor liberali, o declaraţie privind situaţia din Transnistria, relatează Jurnal de Chişinău, în pagina electronică.
​Au inceput lucrarile de extindere si modernizare a Spitalului Clinic de Copii Doctor Victor Gomoiu. Investitia se ridica la 210 milioane de lei si ar urma sa se finalizeze in 2015
Primaria Capitalei a inceput, vineri, lucrarile pentru extinderea si modernizarea Spitalului Clinic de Copii "Doctor Victor Gomoiu". Costul lucrarii este estimat la circa 210 milioane de lei  si ar urma sa fie gata in 2015 (in 21 de luni de la data inceperii lucrarii). Cladirea noua a spitalului, un imobil de sase etaje, va fi construita in curtea vechiului spital "Gomoiu". Dupa extindere, numarul
Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, neaga ca Valentin Preda este consilierul sau
Minsitrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a declarat vineri, intr-o interventie telefonica la postul B1TV, ca Valentin Preda, fostul secretar de stat in Ministerul Transporturilor retinut de DNA in februarie, nu a fost si nu este consilierul sau, nu este angajat al ministerului si nu este consilier in cadrul vreunei agentii de management.
Primele condamnari in dosarul referendumului din iulie 2012: Inchisoare cu suspendare pentru vot multiplu
Tribunalul Cluj a pronuntat, vineri, primele condamnari in dosarul referendumului din iulie 2012, pentru suspendarea din functie a sefului statului. Cateva persoane au primit condamnari la inchisoare cu suspendare intre 1 si 3 ani pentru fraude electorale precum vot multiplu la referendum, insa hotararea instantei nu este definitiva, anunta B1 Tv. Sentintele pot fi contestate la Curtea de Apel Clu
Australia: Cine sunt castigatorii celor mai bune job-uri din lume
Sase tineri, printre care si o femeie - o frantuzoaica, au fost selectionati de Australia din circa 330.000 de candidati din intreaga lume pentru a exercita ''cele 

Niciun comentariu: