vineri, 21 iunie 2013

MAI: 17 mafioţi români, reţinuţi în Italia cu sprijinul ataşatului român de afaceri interne
Un număr de 17 români acuzaţi de infracţiuni specifice unei asocieri de tip mafiot, din punctul de vedere al legislaţiei italiene, au fost reţinuţi în Italia cu sprijinul ataşatului român pe probleme de afaceri interne, comisarul şef Marian Mândroc, informează Ministerul Afacerilor Interne (MAI).
Victorie istorică pentru regina Elizabeth a II-a, la cursele de cai de la Ascot
Regina Elizabeth a II-a, vizibil încântată, a devenit primul suveran britanic care a câştigat Gold Cup, la Ascot, o celebră competiţie de hipism, graţie victoriei repurtate, joi, de calul ei Estimate, informează AFP.
Jurnalistul dâmboviţean reţinut după ce ar fi şantajat mai mulţi primari a fost pus în libertate
Patronul portalului de ştiri Dâmboviţa News, Bogdan Simion, reţinut după ce ar fi şantajat mai mulţi primari din Dâmboviţa cărora le-ar fi cerut să încheie contracte de publicitate cu site-ul său pentru a nu publica articole compromiţătoare despre ei a fost pus în libertate.
Echipa de spadă masculin a României s-a calificat în semifinalele CE de la Zagreb
Echipa de spadă masculin a României s-a calificat, vineri, în semifinalele Campionatelor Europene de la Zagreb, după ce a trecut cu scorul de 45-27 de reprezentativa similară a Georgiei.
Simona Halep va juca finala turneului de tenis de la ‘s-Hertogenbosch
Simona Halep defilează la turneul de tenis din Olanda. Românca s-a calificat vineri, în finala de simplu a turneului WTA de la ‘s-Hertogenbosch. Simona Halep va juca pentru a doua oară consecutiv în șapte zile, o finală WTA, după cea din Germania. Românca Simona Halep a reușit să se califice vineri, în finala de la ‘s-Hertogenbosch, după ce a învins-o în două seturi pe iberica Carla Suarez. Românc
TRAGEDIE LA CONSTANȚA. O fetiță de un an A MURIT SUB OCHII FRĂȚIORULUI
Țipetele unui băiețel de șapte ani a alertat locatarii unui bloc din municipiul Constanța. Sub ochii micuțului, sora lui ce maică, de un an și șapte luni s-a prăbușit în gol de la etajul patru.
Este posibil? Cum ÎŢI POŢI CONTROLA CASA prin GESTURI /VIDEO
Aerul condiţionat, sistemul audio sau cel de iluminare şi multe altele. Toate pot fi controlate folosind comenzi simple. În ce fel?
SCANDALOS! Șeful Poliției Reșița chefuiește cu interlopii | VIDEO
Șeful Poliției Reșița a fost surprins chefuind alături de interlopii care au fost recent arestați în urma unui scandal care a avut loc în cartierul Dealul Crucii și care s-a lăsat cu bătăi cu pietre, săbii, dar și cordoane de...

Niciun comentariu: