vineri, 21 iunie 2013


VIDEO Crin Antonescu, intrebat de un jurnalist daca are dosar psihiatric: Sunt sanatos. E legitima intrebarea dumneavoastra, v-am spus, nu!
Liderul liberal Crin Antonescu a fost intrebat, vineri, de un reporter daca "are dosar psihiatric", in timpul unei conferinte de presa sustinute impreuna cu ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu (PNL). Antonescu si-a pastrat calmul, raspunzand ca "Exista o campanie subterana care a capatat diferite forme - de la pretinse tot felul de dosare pana la pretinse tot felul de boli vad acuma. N-am in
Privatizări în masă în Slovenia.
Parlamentul Sloveniei a aprobat, vineri, o propunere pentru privatizarea a 15 companii de stat, intre care a doua mare banca si principalul operator telecom al tarii, iar de succesul programului depinde daca tara va cere ajutor financiar extern pentru sistemul bancar, confruntat cu dificultati, relateaza Mediafax. Guvernul a primit mandat pentru a vinde cele 15 companii. Printre acestea se afla No
Focar de tuberculoză într-un centru de recuperare şi reabilitare din Huşi.
Un focar de tuberculoza, cu doua cazuri de deces, a fost detectat intr-un centru pentru persoane cu handicap din Husi, potrivit b1.ro.Desi patru bolnavi cu afectiuni psihice au contactat boala in urma cu o luna, conducerea centrului a ascuns acest lucru. Directia de Sanatate Publica Vaslui a demarat o ancheta, abia dupa ce doi dintre bolnavi au murit. Alte opt persoane din centru sunt internate la
UPDATE: Un AVION a aterizat forţat în Alba; pilotul a fost RĂNIT.
UPDATE. Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Alba, Luminita Prodan, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca in caz nu se poate vorbi despre o prabusire, ci de o aterizare fortata, determinata de o defectiune tehnica. Prodan a spus ca barbatul care pilota avionul era singur in momentul aterizarii fortate si a suferit o fractura la una dintre maini, insa starea lui este stabila. Potrivit sursei
Proteste în Egipt. De ce au ieşit islamiştii în stradă.
Zeci de mii de islamisti egipteni manifestau, vineri, in semn de sustinere pentru presedintele Mohamed Morsi, intr-un context tensionat cu opozitia, care face apel, la randul sau, pentru o mobilizare masiva la sfarsitul lunii, cu scopul de a cere demisia sefului statului, relateaza Mediafax. Manifestantii, purtand steaguri egiptene si portrete cu seful statului, s-au reunit in fata unei moschei di
UPDATE. Coreea de Nord AVERTIZEAZĂ SUA cu privire la izbucnirea unui război.
UPDATE. Regimul stalinist de la Phenian a propus duminica "negocieri la nivel inalt intre Coreea de Nord si Statele Unite pentru asigurarea pacii si diminuarea tensiunilor in Peninsula Coreea". "Avem intentia de a organiza negocieri", a reiterat Sin. Coreea de Nord risca noi sanctiuni internationale dupa al treilea test nuclear efectuat in februarie, dar diplomatul de la Phenian a catalogat aceast
Coreea de Nord avertizează că ostilitatea SUA riscă să genereze un război
Ambasadorul nord-coreean la ONU avertizează că ostilitatea Statelor Unite "riscă să genereze o situaţie de război în orice moment", reiterând oferta Phenianului de a iniţia negocieri directe cu Statele Unite, inclusiv pe tema armelor nucleare, relatează AFP.
Solstiţiul de vară 2013. Cum şi-a schimbat Google logo-ul pentru solstiţiul de vară 2013. VIDEO
Solstiţiul de vară 2013, prima zi de vară astronomică, este sărbătorit de Google printr-un doodle. Noul logo al Google pentru SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013 - reprezentat sub forma unei animaţii - prezintă cinci copii aflaţi în apă.
SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013. Google sărbătoreşte astăzi solstiţiul de vară cu un doodle interactiv. VIDEO
SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013, 21 iunie, reprezintă prima zi de vară în emisfera nordică, fiind totodată şi cea mai lungă zi din an. SOLSTIŢIUL DE VARĂ 2013, 21 iunie, este sărbătorită de Google printr-un Doodle interactiv.
Mitică Dragomir s-a certat cu Mircea Sandu: "Din cauza ta o să-mi pierd casele". Ce a răspuns şeful FRF
Preşedintele LPF, Dumitru Drgomir, s-a certat cu şeful FRF, Mircea Sandu, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, pe tema numărului de echipe în Liga I, conducătorul ligii aruncându-i cuvinte grele omologului său de la Casa Fotbalului, a declarat patronul Univ. Craiova, Adrian Mititelu, la Sport.ro.
Băsescu a promulgat Legea de aprobare a OUG prin care Ministerul Sănătăţii devine unitate de achiziţii centralizată
Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, vineri, Legea de aprobare a OUG 71/2012 privind desemnarea Ministerului Sănătăţii ca unitate de achiziţii publice centralizată, după ce, miercuri, Curtea Constituţională a respins sesizarea PDL, UDMR şi PPDD asupra acestui act normativ.
Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat. Pilotul a fost dus la spital
Un avion de mici dimensiuni a aterizat forţat, vineri seară, pe o păşune din localitatea Teleac, în apropiere de Alba Iulia, bărbatul care îl pilota fiind rănit şi transportat de SMURD la Spitalul Judeţean Alba, surse din rândul anchetatorilor spunând că este vorba despre un om de afaceri.
Pui de antilopă adoptat de leoaica care i-a ucis mama
Lumea animalelor ne oferă nouă, oamenilor, lecții de viață greu de înțeles și acceptat. O leoaică care tocmai a ucis și devorat o antilopă, s-a dovedit a fi foarte maternă cu puiul acesteia. Un pui de antilopă a fost adoptat de către o leoaică, cea care l-a lăsat orfan. Scena petrecută între puiul de antilopă și leoaică a fost surprinsă în imagini de fotograful Adri De Visser. După ce a omorât ant
Mircea Sandu spune că FRF nu va renunţa la licenţierea cluburilor
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu va renunţa la procedura de licenţiere a cluburilor atât timp cât va mai rămâne în funcţie la Federaţia Română de Fotbal.
Şeful Clinicii de Neurochirurgie a SJ Timişoara despre demiterea sa: "Raportul Ministerului Sănătăţii se referă la date dinaintea numirii mele"
Şeful Clinicii de Neurochirurgie a SJ Timişoara, Horia Pleş, spune că raportul Corpului de control al MS, invocat de ministrul Eugen Nicolăescu la demiterea sa pentru confict de interese, se referă la date anterioare numirii sale în funcţie şi că societatea sa a prestat ocazional servicii pentru spital.
FIFA nu anulează ediţia din acest an a Cupei Confederaţiilor din Brazilia
FIFA a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că nu intenţionează să anuleze ediţia din acest an a Cupei Confederaţiilor, marcată de manifestaţii sociale şi de violenţe în Brazilia, informează site-ul oficial al forului mondial.
SANCŢIUNI pentru angajaţii Spitalului Oneşti, unde doi bebeluşi au fost schimbaţi la naştere
Mai mulţi angajaţi ai Spitalului Municipal Oneşti au fost sancţionaţi de Comisia de Disciplină a instituţiei după ce doi bebeluşi au fost schimbaţi la naştere, fără ca unitatea medicală să identifice, după nouă ore de anchetă, persoana care a greşit efectiv.
UE cere Franţei să reformeze sistemul de pensii şi să reducă costurile angajatorilor
Franţa trebuie să reformeze sistemul de pensii până la sfârşitul anului şi să reducă costurile angajatorilor cu forţa de muncă, în schimbul prelungirii perioadei în care trebuie să scadă deficitul bugetar sub limita de 3% permisă în UE, au transmis, vineri, miniştrii de Finanţe ai statelor membre.
Mircea Sandu s-a certat cu Dumitru Dragomir în Comitetul Executiv al FRF, potrivit lui Mititelu
Preşedintele LPF, Dumitru Drgomir, s-a certat cu şeful FRF, Mircea Sandu, în cadrul Comitetului Executiv al FRF, pe tema numărului de echipe în Liga I, conducătorul ligii aruncându-i cuvinte grele omologului său de la Casa Fotbalului, a declarat patronul Univ. Craiova, Adrian Mititelu.
Directiva europeana anti-tutun a fost relaxata in urma opozitiei unor state membre, printre care si Romania. Tigarile slim nu vor fi interzise, in schimb cresc avertismentele grafice
Ministrii europeni ai Sanatatii au convenit vineri sa relaxeze usor proiectul privind restrictiile pentru industria tutunului pentru a depasi opozitia unor state membre. Compromisul a fost obtinut in urma unei lupte acerbe cu mai multi ministri 

Niciun comentariu: