vineri, 14 iunie 2013

Autorităţile britanice au evacuat zeci de romi de origine română din centrul Londrei
Autorităţile britanice au intervenit vineri şi au evacuat aproximativ 70 de romi origine română staţionaţi în zona Park Lane din Londra, informează ziarul The Standard, în ediţia online.
Gerard Butler s-a despărţit de Mădălina Ghenea
Actorul scoţian Gerard Butler a confirmat într-un interviu recent faptul că este din nou un bărbat singur, întrucât s-a despărţit de fotomodelul român Mădălina Ghenea, după o relaţie care a durat puţin peste un an.
Zeci de romi de origine română, evacuaţi din centrul Londrei de autorităţile britanice
Autorităţile britanice au intervenit vineri şi au evacuat aproximativ 70 de romi origine română staţionaţi în zona Park Lane din Londra, informează ziarul The Standard, în ediţia online.
Colaborare Intel Corporation - Guvern: Un calculator pentru fiecare elev şi fiecare profesor, până în 2015
Intel Corporation, Ministerul Educaţiei şi Ministerul pentru Societatea Informaţională au încheiat, vineri, un protocol de colaborare pentru un program prin care fiecare elev şi fiecare profesor ar urma să deţină, din 2015, un calculator.
Bivolaru ar putea fi condamnat la 12 ani de închisoare. Procurorii cer pedepse orientate spre maximum
Un procuror a cerut vineri pedepse cu închisoarea orientate spre maximum în cazul lui Gregorian Bivolaru, pentru act sexual cu un minor, trafic de minori şi perversiuni sexuale, şi o pedeapsă cu suspendare pentru complicele acestuia, care a încercat să-l scoată din ţară pe fondatorul MISA.
Scandal urias in Bulgaria: presedintele si-a anulat vizita la podul Calafat - Vidin dupa ce Parlamentul a numit un controversat mogul media ca sef al serviciilor secrete
Presedintele bulgar Rosen Plevneliev si-a anulat vizita programata pentru vineri la podul Calafat - Vidin dupa ce Parlamentul a numit in fruntea serviciilor secrete un mogul media extrem de controversat, sustinut de premierul socialist Plamen Oresarski si de liderul socialistilor, Serghei Stanisev. Acuzind procedura netrasnparenta si extrem de rapida, presedintele a convocat organul suprem insarci
Un imigrant român şi-a omorât soţia, în Italia, după care s-a sinucis
Un imigrant român şi-a omorât soţia, vineri, în regiunea italiană Umbria, după care s-a sinucis, relatează pagina online a agenţiei ANSA.
4,5 miliarde de euro, deblocaţi de UE pentru Transporturile din România. Care sunt proiectele de infrastructură care depind integral de banii europeni
În calea deblocării fondurilor europene pentru Transporturi, respectiv a sumei de 4,5 miliarde de euro pe care guvernul vrea să o folosească pentru finanţarea majorităţii proiectelor de infrastructură din următorii ani, mai stau "câteva formalităţi administrative", a precizat vineri comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn.
Ce propune ministrul Grapini pentru femeile antreprenor.
Femeile care doresc sa inceapa o afacere pot beneficia de sprijin de 10.000 de euro din partea statului, in cadrul programului "Femeia antreprenor", care va debuta la sfarsitul lunii iunie, a spus ministrul delegat pentru IMM si Turism, Maria Grapini, citata de Mediafax. Maria Grapini, a declarat, vineri, la o intalnire cu mai multi oameni de afaceri din judetul Hunedoara, cu autoritatile judetene
Anchetă judiciară în Franţa. Mai mulţi politicieni au conturi bancare în Elveţia.
Procuratura din Paris a deschis o ancheta judiciara care vizeaza activitatile bancii Reyl din Geneva, suspectata ca ar adaposti conturi ale unor politicieni francezi, fapt negat de institutia elvetiana de credit, a declarat vineri o sursa din justitia franceza, potrivit Mediafax. Ancheta a fost deschisa la sfarsitul lunii trecute, fiind axata in special pe "acoperirea fraudei fiscale", a precizat
Regimul din Siria califică drept "minciuni" acuzaţiile SUA privind folosirea armelor chimice
Regimul din Siria a calificat drept "minciuni" acuzaţiile Statelor Unite privind utilizarea de arme chimice în conflictul cu insurgenţii, conform agenţiei oficiale SANA.
Femeile cu iniţiativă vor putea primi 10.000 de euro de la stat pentru a începe o afacere
Femeile care doresc să înceapă o afacere pot beneficia de sprijin de 10.000 de euro din partea statului, în cadrul programului "Femeia antreprenor", care va debuta la sfârşitul lunii iunie, suma totală disponibilă fiind de 500.000 de lei, spune ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini.

Niciun comentariu: