vineri, 14 iunie 2013

Cezar Ouatu a cantat „O Sole Mio” pe heliu, în studioul ProFM
Ascultatorii ProFM s-au distrat joi seară cu GreeG i Onuc si cu invitatul lor, Cezar Ouatu, care le-a facut o vizita in studio de la ora 19:00. Marea surpriză a fost o interpretare neaşteptată a piesei “O, Sole Mio” pe care artistul a cântat-o împreună cu cei doi Dj-ii ProFM şi cu …heliu.
Scrutinul prezidenţial din Iran a fost prelungit câteva ore din cauza aglomeraţiei
Scrutinul prezidenţial din Iran a fost prelungit până la ora 21.00 (19.30, ora României), din cauza aglomeraţiei din secţiile de votare, anunţă Ministerul iranian de Interne.
Poliţişti ai IGPR, trimişi în Franţa şi Belgia pentru a sprijini anchetele care implică români
Două echipe de câte doi poliţişti vor pleca, duminică, în Franţa şi Belgia, pentru a sprijini poliţiştii din cele două state în anchetele în care sunt implicaţi cetăţeni români, a anunţat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).
Ponta: Reziliem contractul la DN Craiova-Calafat dacă ritmul lucrării nu va fi menţinut
Conducerea CNADNR a fost convocată pentru discuţii privind stadiul lucrărilor la drumul naţional Craiova-Calafat, care va prelua traficul rutier de pe noul pod Calafat-Vidin, şi i s-a transmis că înţelegerea cu constructorii va fi reziliată dacă proiectul întârzie, a anunţat premierul Victor Ponta.
FMI a redus estimarea de creştere a economiei americane în 2014
Fondul Monetar Internaţional (FMI) a redus vineri estimarea de creştere a economiei americane în 2014, cu 0,3 puncte procentuale, la 2,7%, anticipând că reducerile automate ale cheltuielilor bugetare declanşate în acest an vor avea un impact asupra consumului în următoarele trimestre.
PROTESTE ÎN BULGARIA: Mii de oameni contestă numirea directorului Agenţiei de Securitate Naţională
Mii de oameni s-au adunat vineri în faţa sediului Guvernului bulgar pentru a protesta faţă de numirea lui Delian Peevski în funcţia de director al Agenţiei de Stat pentru Securitatea Naţională (DANS), informează site-ul agenţiei de ştiri Focus.
Preşedintele BERD, Suma Chakrabarti, vizitează România
Preşedintele Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), Suma Chakrabarti, va vizita România în perioada 17-18 iunie pentru întrevederi cu oficiali de la Bucureşti, parteneri de afaceri şi cu reprezentanţi ai societăţii civile.

Niciun comentariu: