vineri, 14 iunie 2013


FOTO: Polul CRIMINALITĂŢII americane. Află ce oraşe din SUA rivalizează cu Bagdadul!.
In 2012, pentru prima data in ultimii sase ani, criminalitatea a crescut in Statele Unite, arata un raport preliminar intocmit de catre FBI. Publicatia Business Insider a analizat raportul FBI pentru a determina care sunt orasele cu cea mai mare criminalitate din SUA. Topul include doar orasele cu o populatie mai mare de 100.000 de locuitori. Din galeria foto de mai sus veti afla care sunt cele ma
A fost inaugurat podul Calafat-Vidin. Ce lecţie au învăţat autorităţile române şi bulgare.
Victor Ponta si omologul sau, Plamen Oresarski, au salutat inaugurarea noului pod peste Dunare, de la Calafat-Vidin, dar au mentionat ca finalizarea proiectului a durat foarte mult si ca ambele parti trebuie sa invete astfel sa lucreze mai eficient la marile proiecte, informeaza Mediafax. "A durat foarte mult pentru a fi construit, eu sunt al saselea prim-ministru roman, de la Isarescu pana la ina
Franţa câştigă 900 de euro din vânzarea fiecărui Logan
Pentru fabricarea fiecărui autoturism Dacia Logan, Sandero sau Duster uzinele din Franţa vând producătorului Renault componente auto în valoare de 800-900 de euro.
Planul noului șef al CNAS, Cristian Bușoi, cu cardul de sănătate. Ce părere are despre „grupurile de interese”
Finalizarea proiectelor informatice- cardul de sănătate și dosarul electronic al pacientului- va fi principala țintă a noului șef al CNAS, Cristian Bușoi.
Traian Băsescu, invitat la emisiunea "După 20 de ani" de la Pro TV
Preşedintele Traian Băsescu va fi invitatul ultimei ediţii din acest sezon a emisiunii "După 20 de ani", difuzată, în direct, de Pro TV, duminică, de la ora 10:00, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Niciun comentariu: