sâmbătă, 22 iunie 2013


DEUTSCHE WELLE: Noua Constituție înclină SĂ DEMOLEZE STATUL DE DREPT!
Spre a-şi explica puternica rezervă faţă de instrumentul consultărilor populare, mai-marii USL au trimis la cel mai negru capitol al istoriei germane. Dar, semnificativ, au făcut-o într-un mod extrem de defectuos.
AS Roma vrea sa cumpere un portar - Bogdan Lobont ar putea ajunge la Napoli
Rudi Garcia, noul antrenor al Romei, a declarat ca vrea ca formatia de pe "Olimpico" sa aduca un portar, post pe care il considera deficitar. Bogdan Lobont are mai multe oferte de la echipe din Serie A, cea mai importanta fiind de la Napoli, informeaza presa peninsulara.
Fostul consultant Edward Snowden a fost inculpat în SUA pentru spionaj
Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informaţii privind programele americane de supraveghere a Internetului şi telecomunicaţiilor, a fost inculpat pentru spionaj de către justiţia americană care a solicitat Hong Kong-ului să îl aresteze, relatează AFP.
Cine va fi noul director FBI. Barack Obama a făcut nominalizarea
Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama, l-a desemnat pe James Comey, un fost oficial din cadrul Administraţiei George W. Bush, pentru funcţia de director al Biroului Federal de Investigaţii, informează BBC News online.
Întârzieri la decolare la unele curse pe Aeroportul "Henri Condă", din cauza unor căderi de tensiune
Unele curse de pe Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" înregistrează întârzieri de până la 90 de minute la decolare din cauza unor căderi repetate de tensiune din reţeaua naţională de electricitate, informează, sâmbătă, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.
Katy Perry nu a mers pea mult la şcoală: "Am o problemă cu lectura" | VIDEO
Cântăreaţa americană Katy Perry a dezvăluit într-un interviu recent faptul că lectura este dificilă pentru ea, întrucât nu a mers "prea mult la şcoală".
Crin Antonescu: Nu sunt DEPRESIV
Liderul PNL, Crin Antonescu, a fost întrebat într-o conferință de presă nu despre PNL, USL sau Senat, ci dacă este sănătos. La început amuzat, apoi serios, Antonescu a dat asigurări că nu are probleme medicale.
UPDATE: Bătaie între un general MAI şi un şofer pe un loc de parcare
Dorel Grădinaru, şeful Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul de Interne, şi şoferul unei maşini de lux, s-au luat la bătaie în această dimineaţă în apropierea unei benzinării din zona Lujerului, din...
Victor Ponta participă la Consiliul Partidului Socialiștilor Europeni
Consiliul Partidului Socialiştilor Europeni (PEŞ), structura executivă a formaţiunii, se reuneşte, astăzi, în capitala bulgară Sofia. Printre oaspeţii străini se va afla şi premierul României, Victor Ponta, care va participa în...
Topul celor 10 "prieteni" care vin în ajutorul femeilor.
Din dorinta de a avea o piele curata, catifelata si sanatoasa, multe dintre femei apeleaza la diferite produse de ingrijire si machiaj pentru a obtine un ten perfect, nestiind ca introducerea unor alimente in dieta zilnica, precum migdalele, avocadoul si iaurtul, le poate oferi rezultatul cautat, potrivit Mediafax. De cele mai multe ori, folosirea cremelor hidratante si a diferitelor produse de ma

Niciun comentariu: