sâmbătă, 22 iunie 2013

Sile Cămătaru rămâne în arest, după ce instanţa supremă a admis recursul DIICOT

Lumea animalelor ne oferă Nouă, oamenilor, Lectii de Viata Greu de înțeles si Acceptat. O leoaica îngrijire tocmai un OPC si devorat o Antilopa, sa dovedit a fi FOARTE MATERNA cu Puiul acesteia.
leoaica si ANTILOPAUn pui de Antilopa o Fost adoptat de Catre o leoaica, cea de ingrijire la LASAT orfan.Scena petrecută Intre Puiul de Antilopa si leoaica o Fost surprinsă in imagini de fotograful Adri De Visser.
Dupa ce o ANTILOPA omorât, leoaica un auzit ONU Zgomot INTR-UN Tufiș. Cand un Mers SA VADA ce se ascunde acolo, micuta Antilopa o Fugit speriată chiar intre labele EI, cautand cumva protectie, chiar de la CEA grija ia OPC mama.
Vanator din foc, potrivit codului genetic, leoaica SE PARE CA SI-un arătat de ASTA date instinctul matern, mult mai însărcinată Decât cel dominant.
Privirea Aspra un leoaice sa schimbat radical din ACEL acest moment, IAR imaginile sunt marturia perfecta a faptului Ca si animalele au sentimente. Chiar si de regret.
Regina junglei La luat pe puiuț si la dus Departe de ceilalți lei, a scris Al Tine version Siguranței, IAR ALTI turiști au văzut Puiul mai tarziu, Viu SI nevătămat.
În Urma acestei Intamplari s-ar putea naste Povestea "leoaica si Puiul de Antilopa", ingrijire SA spună Lumii întregi CA SI vânătorii au sentimente fata de Prada.
Leul si ANTILOPA
Mesaj Pui de Antilopa adoptat de leoaica grija ia OPC mama apărut pentru prima dată peexclusivNews .
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG

AZI

Recensământ cu CNP-uri false
Institutul Naţional de Statistică spune că în urma centralizării datelor culese la recensământul din 2011, s-au constatat circa 450.000 de CNP-uri false ori duble.
recensamant populatie 2011Recensământul populației și locuințelor, realizat în toamna lui 2011, a fost făcut în bătaie de joc. Lucru recunoscut, cu jumătate de gură și de către Institutul Național de Statistică.
Din totalul formularelor completate cu informaţii individuale la Recensământul Populaţiei şi al Locuinţelor 2011, 97,67% au avut CNP-ul corect completat, restul înregistrărilor, circa 450 mii, reprezentând 2,33% din totalul formularelor, conţinând cazuri de CNP-uri multiplu înregistrate (duble, triple etc.), eronate (greşite sau trunchiate) sau lipsă. Înregistrările multiple au fost cauzate în cea mai mare parte de declararea persoanei, atât la domiciliul acesteia cât şi la reşedinţa obişnuită. În această situaţie, în baza de date a Recensământului a fost păstrată o singură înregistrare şi anume cea corespunzătoare reşedinţei obişnuite. În urma finalizării activităţilor de verificare a datelor, s-au corectat şi reţinut circa două treimi din totalul CNP-urilor incorect completate”, se arată în comunicatul de presă al INS, remis exclusivNEWS.ro.
INS precizează că folosirea CNP-ului la recensământul din octombrie 2011 a permis identificarea şi eliminarea dublelor înregistrări ale persoanelor, corectarea unui CNP incomplet sau cu erori.
Pe 4 iulie 2013, Institutul Naţional de Statistică va prezenta primele rezultate definitive ale Recensământului Populaţiei şi al Locuinţelor 2011.
The post Recensământ cu CNP-uri false appeared first on exclusivNews.
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG
Costumul românesc purtat de Smaranda Brăescu, recreat cu sprijinul Tarom
Costumul popular românesc purtat de Smaranda Brăescu, prima femeie pilot din România, va fi recreat cu ajutorul companiei Tarom.
smaranda braescuCompania aeriană Tarom se implică într-un proiect de recuperare a unuia dintre costumele populare purtate de Smaranda Brăescu.
Prima aviatoare şi prima paraşutistă româncă cu brevet, Smaranda Brăescu a fost un om al performanţelor profesionale şi o mare ambasadoare a sufletului şi portului popular românesc.
În planor sau la dineuri şi recepţii oficiale de cea mai înaltă ţinută, pe toate meridianele lumii, Smaranda Brăescu a îmbrăcat cu demnitate şi mândrie costumul românesc, pe care îl considera cel mai elegant costum de gală.
Proiectul de recuperare a unuia dintre costumele Smarandei Brăescu propus de compania TAROM se doreşte deopotrivă un gest de susţinere a certelor valori culturale româneşti, de stimulare a conştiinţei patriotice şi de omagiere a unui dintre profesioniştii aerului. Ca tribut adus unui om care a făcut istorie în aviaţia românească şi mondială, compania TAROM şi-a botezat cu numele Smaranda Brăescu încă din 2007, una dintre aeronavele sale, un Airbus 318”, a declarat Christian Heinzmann, Director Executiv TAROM.
Costumul propus de TAROM, în care ia va ocupa un loc central, va fi creat de arhitecta Ioana Corduneanu, care va realiza o sinteză a motivelor folclorice româneşti ce au împodobit costumele populare purtate de Smaranda Brăescu. Ioana Corduneanu îşi va fonda munca de creaţie pe informaţiile obţinute prin bunăvoinţa celor două moştenitoare ale aviatoarei Smaranda Brăescu, doamnele Ana-Maria Sireteanu si Maria Isopescu ce ne vor pun la dispoziţie un bogat material documentar de familie şi susţin acest demers.
Proiectul se va finaliza pe 1 decembrie 2013, de ziua naţională a României, când  TAROM va oferi costumul „Smaranda Brăescu“ drept premiu al unui concurs, unuia dintre pasagerii săi.
Smaranda Braescu a fost prima femeie pilot din România, prima femeie parașutist cu brevet din România, campioană europeană la parașutism (1931) și campioană mondială (în 1932, cu recordul de 7200 m la Sacramento, SUA).
The post Costumul românesc purtat de Smaranda Brăescu, recreat cu sprijinul Taromappeared first on exclusivNews.
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG
Peste 550 de persoane au murit în urma ploilor în India.
Ploile musonice si alunecarile de teren au provocat peste 550 de morti in statul himalayan Uttarakhand, in nordul Indiei, a anuntat vineri liderul guvernului local pentru postul de televiziune CNN-IBN, citat de Mediafax. "556 de corpuri au fost reperate de armata (...) fie plutind pe apa, fie ingropate in noroi", a declarat Vijay Bahunuga, liderul guvernului din Uttarakhand. "Acest tip de catastrofa nu s-a mai produs niciodata in istoria Himalayei", a subliniat acesta. Elicoptere si mii de ...
Atașament:
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG
Actorul american Edward Furlong, devenit celebru după ce a interpretat în adolescenţă unul dintre rolurile principale din filmul "Terminator 2", a fost arestat marţi pentru violenţă conjugală şi ameninţări proferate la adresa iubitei sale, a anunţat Procuratura din Los Angeles.

Atașament:
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG
Sile Cămătaru rămâne în arest, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a admis recursul formulat de procurorii DIICOT la decizia Curţii de Apel Bucureşti de punere în liberate a acestuia.

Atașament:
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG
Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a participat, vineri seară, în centrul oraşului, la o bătaie cu perne, manifestare care a făcut parte din proiectul "Cluj Never Sleeps", edilul folosind o pernă portocalie

Atașament:
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG

Edward Snowden, inculpat în SUA pentru spionaj.
Fostul consultant Edward Snowden, responsabil pentru scurgerile de informatii privind programele americane de supraveghere a Internetului si telecomunicatiilor, a fost inculpat pentru spionaj de catre justitia americana, care a solicitat Hong Kong-ului sa il aresteze, potrivit Mediafax. Tanarul, refugiat de la 20 mai la Hong Kong, a mai fost inculpat si pentru furt si utilizarea ilegala a bunurilor guvernamentale. Acesta este vizat de un mandat de arestare provizorie, precizeaza Washington ...
Atașament:
Delicios
Stare de nervozitateLinkedInFacebookTamponPoștă
+ TAG

Niciun comentariu: