sâmbătă, 22 iunie 2013


Mihai Răzvan Ungureanu acuză Guvernul că pregătește "o lovitură de stat dată viitorului României"
Preşedintele Forţei Civice a acuzat ideea ca Executivul să-și asume răspunderea pe proiectul regionalizării administrative a țării
MITING DE AMPLOARE la Roma: Zeci de mii de oameni au cerut crearea de locuri de muncă - FOTO
Zeci de mii de oameni au participat, sâmbătă, în centrul Romei, la un miting de amploare în favoarea creării de locuri de muncă şi echităţii fiscale, la apelul principalelor trei centrale sindicale.
Solistul trupei Red Hot Chili Peppers s-a bătut cu un agent de pază într-un hotel - VIDEO
Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chili Peppers, a fost surprins de camerele de filmat în timp ce se bătea cu un agent de pază care nu a dorit să îl lase să se apropie de membrii trupei The Rolling Stones, cazaţi într-un hotel din statul Pennsylvania.
Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, ziua în care a luat fiinţă prima comunitate creştină
Ortodocşii sărbătoresc duminică, la 50 de zile după Paşti, Rusaliile sau Cincizecimea, adică Pogorârea Duhului Sfânt asupra apostolilor şi ziua în care a fost alcătuită prima comunitate creştină, nucleul Bisericii de mai târziu.
Un ziarist din Vatra Dornei a reclamat la Poliţie că a fost lovit de un consilier local
Poliţiştii suceveni fac cercetări pentru lovire şi alte violenţe în cazul unui ziarist din Vatra Dornei care a reclamat că a fost bătut de un consilier local liberal în parcarea unei pensiuni din municipiu, agresorul spunând însă că nu l-a lovit şi că este prieten foarte bun cu jurnalistul.
Trupul copilului care a căzut în Lacul Năsal, recuperat de pompieri
Trupul copilului care a căzut sâmbătă în Lacul Năsal din judeţul Cluj a fost găsit de pompieri şi scos la mal, medicii constatând decesul băiatului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
RUSALII 2013. Rusaliile sau Pogorârea Duhului Sfânt, ziua în care a luat fiinţă prima comunitate creştină
Ortodocşii sărbătoresc duminică, la 50 de zile după Paşti, Rusaliile sau Cincizecimea, adică Pogorârea Duhului Sfânt asupra apostolilor şi ziua în care a fost alcătuită prima comunitate creştină, nucleul Bisericii de mai târziu.
Ponta şi Oreşarski au convenit să intensifice cooperarea pentru aderarea la Schengen
Premierul Victor Ponta s-a întâlnit, astăzi, la Sofia, cu omologul său bulgar, Plamen Oreşarski, cei doi lideri stabilind să intensifice cooperarea pentru aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.
Noi stele pe Bulevardul Gloriei, programate in 2014.
Jessica Lange, Liam Neeson, Matthew McConaughey, Tupac, Orlando Bloom si Katy Perry se numara printre artistii care vor fi recompensati cu stele pe Bulevardul Gloriei - Walk of Fame - din Hollywood, in 2014. Numele vedetelor care vor fi recompensate cu cate o stea pe Walk of Fame au fost date publicitatii de reprezentantii Camerei de Comert din Hollywood, care onoreaza de aceasta maniera, in fieca
RABLA 2013: Judeţele fruntaşe la distribuirea tichetelor
Colectorii din Vâlcea, Gorj, Sibiu şi Alba au primit cele mai multe tichete în cadrul Programului "Rabla", în timp ce cele mai puţine vouchere au fost în Ialomiţa, Călăraşi şi Vaslui, potrivit datelor furnizate de Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM).

Niciun comentariu: