duminică, 2 iunie 2013

Prinţul Harry, ameninţat cu moartea de un boschet

Premiera medicala in Cehia: O femeie a nascut cvintupleti conceputi pe cale naturala
O femeie in varsta de 23 de ani a dat nastere unor cvintupleti in Cehia conceputi pe cale naturala, o premiera medicala, relateaza BBC.
Alerta sanitara in Uruguay dupa moartea inexplicabila a doi marinari chinezi
Uruguay este in alerta sanitara dupa moartea inexplicabila a doi membri ai echipajului unei nave sub pavilion chinezesc ce a acostat saptamana aceasta in portul Montevideo, un al treilea fiind spitalizat in stare grava, a informat ministerul sanatatii publice din aceasta tara, transmite AFP.
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară: Celelalte partide sunt nişte corturi, fără fundaţie
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat, duminică, la Braşov, că un partid puternic are nevoie mai întâi de o fundaţie, susţinând că celelalte partide din România sunt "nişte corturi, fără fundaţie".
Florentino Perez rămâne în funcţia de preşedinte al clubului Real Madrid
Florentino Perez, în calitate de candidat unic, a fost confirmat, duminică, în funcţia de preşedinte al clubului Real Madrid pentru un nou mandat de patru ani, a anunţat gruparea spaniolă.
Ilie Stan nu mai este antrenor la Concordia Chiajna
Clubul Concordia Chiajna a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că a încetat colaborarea cu tehnicianul Ilie Stan, pe cale amiabilă, şi că de la gruparea din Chiajna pleacă mai mulţi membri ai stafului.
Peste 230 de kilograme de droguri şi 23.600 comprimate, confiscate în primele patru luni ale anului
Peste 230 de kilograme de droguri şi 23.600 de comprimate au fost confiscate în primele patru luni ale anului, fiind destructurate 37 de gupări infracţionale, formate din 317 persoane, potrivit Poliţiei Române.
Președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda: "Celelalte partide sunt niște corturi, fără fundație"
Președintele Fundației Mișcarea Populară, Marian Preda a afirmat că un partid are nevoie mai întâi de o fundație, remarcând în context, că celelalte partide din România sunt "niște corturi, fără fundație".
UPDATE. CUTREMUR cu magnitudinea 6,6 în Taiwan, soldat cu DOI MORȚI și 21 de RĂNIȚI | VIDEO
Un cutremur cu magnitudinea 6,6 a lovit insula Taiwan, în această dimineață, a anunțat Institutul American de Geologie, citat de Reuters.
SUA. Judecătorii obligă Google să ofere FBI informații despre clienții săi
Un judecător federal din SUA a cerut Google să răspundă cererilor FBI de a oferi date despre clienți, chiar și în lipsa unui mandat juecătoresc.
Directorul executiv al CCSB, Mirel Palada: "Mihai Motoc nu mai este la CCSB și e în niște contre cu Voiculescu"
Directorul executiv al CCSB, Mirel Palada a reacționat pe pagina sa de Facebook, urmare a unor dezvăluiri făcute de Mihai Motoc, fost asociat la institutul de sondare , care a afirmat că Dan Voiculescu cerea CCSB să măsluiască...
Poliţia din Rusia anchetează o posibilă fraudă de 1 miliard de dolari.
Politia din Rusia ancheteaza un posibil caz de spalare de bani printr-o banca detinuta de compania petroliera de stat Rosneft, iar suma care face obiectul investigatiei se apropie de 1 miliard de dolari, potrivit RIA Novosti, conform Mediafax. Prin intermediul bancii detinute de Rosneft au fost derulate in 2011 si 2012 trei transferuri insumand aproape 1 miliard de dolari, odata 230 milioane de do
Programul teatrelor bucureştene în perioada 3-9 iunie.
Programul principalelor institutii de teatru din Bucuresti in perioada 3-9 iunie: Teatrul Nottara: Sala "Horia Lovinescu": miecuri, 5 iunie, ora 19:00 - "Avarul" de Moliere, regia Daniel Nitoi; Sala "George Constantin": joi, 6 iunie, ora 19:30: "Equus" de Peter Shaffer, regia Geanina Hergheligiu; sambata, 8 iunie, ora 19:00 - "Ultimul Don Juan" un spectacol de Petre Bokor, scenografia Viorica Petr
Justiţia egipteană a invalidat Senatul, dominat de islamişti.
Justitia egipteana a invalidat, duminica, Senatul dominat de islamisti, care asuma puterea legislativa in lipsa Adunarii Poporului, precum si comisia care a redactat controversatul proiect constitutional adoptat in decembrie, relateaza AFP, conform Mediafax. Instanta constitutionala a constatat incompatibilitatea legii de functionare a Senatului si criteriile de desemnare a membrilor comisiei cons
CâţI Bani Au Cei Mai BogaţI Oameni Ai Planetei
Cei mai bogaţi oameni din lume, reprezentând 1% din populaţia planetei, deţin 39% din avuţia totală de 135.000 de miliarde de dolari, iar ponderea care le revine acestora va creşte probabil în următorii ani, arată un studiu al...
Mircea Badea, despre un fost coleg de trust: ”E cea mai imbecilă formă de viață de pe planetă”
Pentru realizatorul emisiunii ”În gura presei”, jignirile sunt ceva obișnuit. Dacă până acum cuvintele urâte erau adresate ”presei băsiste”, acum el îl atacă și pe un fost coleg de trust.
Bulgaria: Proteste antiguvernamentale la numai cateva zile de la investirea noului cabinet
Sute de bulgari au iesit duminica pe strazi pentru a cere demisia guvernului premierului Plamen Oresharski, investit chiar in aceasta saptamana, relateaza Agerpres. Aproximativ 1.000 de persoane s-au strans la Sofia pentru a-si exprima nemultumirea fata de alianta de guvernare care, in opinia lor, serveste intereselor mafiei.
Istoricul Lucian Boia discuta online cu cititorii despre Sfarsitul Occidentului,luni de la ora 12.00
"O lume apune si se intrevad, ca prin ceata, contururile nedeslusite ale unei lumi noi," isi incepe Lucian Boia eseul sau despre sfarsitul Occidentului. Viata se schimba, istoria se accelereaza, se produc mutatii tectonice in economia lumii, Occidentul se restrange in timp ce lumea se egalizeaza, democratia pare a fi intr-un impas. Sunt aceste semnele declinului Occidentului, ale unei &q
VIDEO Aurelian Pavelescu, suspendat din functia de presedinte al PNTCD
Biroul National de Conducere (BNC) al Partidului National Taranist Crestin Democrat a hotarat cu unanimitate de voturi suspendarea lui Aurelian Pavelescu din functia de presedinte al PNTCD. Potrivit unui comunicat al PNTCD, citat de Agerpres, aceasta decizie vine "ca urmare a crizei grave de legitimitate a actiunilor intreprinse de Aurelian Pavelescu in interiorul partidului".
Prinţul Harry, ameninţat cu moartea de un boschetar
Poliţia britanică a anunţat azi că un bărbat fără adăpost a pledat vinovat după ce l-a ameninţat cu moartea pe Prinţul Harry. El

Niciun comentariu: