duminică, 2 iunie 2013

Roland Garros: Victor Hanescu, eliminat in turul trei de Philipp Kohlschreiber
Victor Hanescu (locul 54 ATP) a fost eliminat sambata in turul trei al turneului de Grand Slam de la Roland Garros, jucatorul roman fiind invins de germanul Philipp Kohlschreiber, cu scorul de 6-0, 7-6, 6-1.
UPDATE Cutremur cu magnitudinea de 6,3 in Taiwan: cel putin un mort
Un cutremur cu magnitudinea de 6,3 grade s-a produs duminica in insula Taiwan, a anuntat centrul seismologic din aceasta tara, dar nu a fost emisa nicio alerta de tsunami, transmite AFP.UPDATE: Cel putin o persoana a decedat in urma seismului, au informat autoritatile.
BOOKFEST 2013. Programul evenimentelor și lansărilor de carte de duminică 2 iunie 2013
Vă prezentăm, integral, programul evenimentelor editoriale din ultima zi a „Salonului internațional de carte Bookfest 2013”, ce se desfășoară în București, la Romexpo.
EXTRAGEREA loto: IATĂ numere câștigătoare
În această seară, începând cu ora 19.00, au avut loc noi extrageri la jocurile loto. La jocul 6/49, numere câștigătoare sunt: 6, 34, 36, 9, 26, 16.
UPDATE. Forțele de ordine au folosit gaze lacrimogene contra manifestanților, la Ankara | FOTO & VIDEO
Mii de manifestanţi şi-au serbat victoria la Istanbul, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după retragerea poliţiei din Piaţa Taksim, la ordinul premierului turc Recep Tayyip Erdogan.
Filmul "1.000 post Terra", cu Will Smith, pe marile ecrane româneşti - VIDEO
Filmul SF "1.000 post Terra/After Earth", în care Will Smith apare din nou cu fiul său Jaden, are premiera pe marile ecrane româneşti pe 7 iunie, informează distribuitorul, Intercom Film.
STUDIU: Scorţişoara ar putea proteja creierul contra maladiei Alzheimer
Doi compuşi din scorţişoară care dau acestui condiment un gust dulce caracteristic ar putea oferi creierului o anumită protecţie împotriva maladiei Alzheimer, potrivit unui studiu publicat recent în Journal of Alzheimer's Disease.
Accident grav in Harghita: Un mort si trei raniti, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie
O persoana a murit si alte trei au ajuns la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie adanca de 15 metri, in judetul Harghita, relateaza Mediafax.
Cutremur puternic in Taiwan, in aceasta dimineata.
Taiwanul a fost zguduit, cu putin timp in urma, de un puternic cutremur. Potrivit portalului realitatea.net, seismul a avut magnitudinea de 6.5 si s-a produs in aceasta dimineata, la o adancime de 14 kilometri. Alte informatii vor fi prezentate ulterior, pe masura ce agentiile de presa internationale vor oferi amanunte despre urmarile cutremurului. Inca nu se cunoaste nimic despre o posibila alert
Grav accident rutier in Harghita. Un mort si trei raniti.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la spital, in noaptea de sambata spre duminica, dupa ce masina in care se aflau a cazut intr-o prapastie adanca de 15 metri, in judetul Harghita, relateaza Mediafax. Purtatorul de cuvant al Politiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat ca barbatii, aflati intr-un autoturism Suzuki Vitara, se deplasau pe un traseu accidentat, o inclinatie foarte mare, in apr
LOTO 6 DIN 49, LOTO 5 DIN 40, JOKER şi NOROC: Report de peste 8,3 milioane euro la LOTO 6/49
Duminică, 2 iunie, au loc noi trageri LOTO 6/49, NOROC, JOKER, NOROC PLUS, LOTO 5/40 şi SUPER NOROC. Reportul înregistrat la LOTO 6/49, la categoria I, este de peste 8,3 milioane de euro, iar la NOROC este în joc un report cumulat în valoare de apriximativ 339.000 de euro.
Accident grav în Harghita: Un mort şi trei răniţi, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o prăpastie
O persoană a murit şi alte trei au ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce maşina în care se aflau a căzut într-o prăpastie adâncă de 15 metri, în judeţul Harghita.
Petroliștii i-au salvat pe rivalii de la Astra de la desființare!
Ioan Niculae, patronul grupării Astra Giurgiu, era decis să renunțe la echipă în cazul în care aceasta nu ajungea în cupele europene.
DAN NICA: Salariile compensatorii de la STAT sunt o RUȘINE. O să le cer să NU MAI ÎNCASEZE acești bani
Circa 95% din contractele care au condus Poșta Română au fost reziliate, mai puțin cele care nu au clauze de reziliere, potrivit ministrului Dan Nica, invitat în emisiunea „După 20 de ani”, de la Pro TV.
Călugări de la Muntele Athos slujesc la pușcăria Rahova pentru Gigi Pcali
Penitenciarul Rahova a aprobat accesul a doi călugări de la Athos în unitatea de detenţie, duminică, între 8.00 şi 12.00, pentru participarea la activităţi religioase.
Eugen Trică: „Nu este o dramă”
Antrenorul formației CFR Cluj își îmbărbătează jucătorii după finala Cupei României pierdută în fața celor de la Petrolul Ploiești.

Niciun comentariu: