duminică, 2 iunie 2013


Sean Parker, primul preşedinte al companiei Facebook, s-a căsătorit
Miliardarul Sean Parker, primul preşedinte al companiei Facebook şi confondator al site-ului de partajare de fişiere muzicale Napster, s-a căsătorit sâmbătă în statul american California, a anunţat agentul său de presă.
Promovări şi bonusuri pentru angajaţii publici care-şi "toarnă" colegii: "Trebuie să existe posibilitatea administrării transparente şi corecte"
Guvernul elen ar putea introduce stimulente, inclusiv financiare, pentru persoanele care semnalează autorităţilor cazuri de corupţie din sectorul privat şi, mai ales, din cel public.
S-a stins azi din viata o legenda a fotbalului romanesc : Ion Costea.
O legenda a fotbalului romanesc a incetat azi din viata. Potrivit portalului realitatea.net, un fost mare jucator al echipei Rapid – Ion Costea – s-a stins azi dimineata. Ion Costea s-a nascut pe 12 aprilie 1912 si a debutat in Divizia A in septembrie 1935, la un meci CFR Bucuresti – Juventus Bucuresti. A jucat la CFR/Rapid in sezoanele 1935/1936, intre 1938 si 1944 si 1947-1948.A castigat de cinc
Amenintare impotriva printului Harry al Marii Britanii. ...
Amenintare impotriva printului Harry al Marii Britanii. Faptasul – cetatean britanic de origine musulmana - a fost retinut de politie Un britanic musulman a recunoscut ca a amenintat ca il va ucide pe printul Harry, fiind plasat in detentie in asteptarea sentintei, anunta Mediafax. Ashraf Islam, in varsta de 30 de ani, a fost arestat pe 23 mai, dupa ce a intrat intr-o sectie de politie din Londr
VIDEO Turcia: Mii de protestatari s-au strans in Istanbul, Ankara si alte orase din tara pentru a treia zi/ Violente in Ankara si Izmir
Piata Taksim din Istanbul, centrul manifestatiilor de amploare din ultimele zile, a fost ocupata din nou de mii de protestatarii, care au pus presiune pe guvernul lui Tayyip Erdogan. Duminica dimineata, piata si strazile orasului erau calme, insa dupa-amiaza oamenii s-au intors in piata. De teama ca fortele de ordine sa nu se intoarca, manifestantii au format baricade din carcase de masini sau sca
​NO COMMENT #occupygezi pe Instagram
“The revolution will not be televised. It will be tweeted” (Revolutia nu va fi televizata. Va fi pe twitter, n.r.), spune un mesaj scris cu grafitti pe un zid din Istanbul. HotNews.ro va prezinta cele mai spectaculoase imagini ale protestului de la Istanbul, direct de la participanti, prin intermediul Instagram.Intra in articol pentru a vedea fotogaleria!
Şeful Băncii Angliei vrea să ia lecţii de dans: "Cariera a fost întotdeauna pe primul loc. Asta a fost probabil o greşeală"
Guvernatorul Băncii Angliei Mervyn King regretă că s-a concentrat prea mult pe carieră pe parcursul celor 20 de ani petrecuţi la banca centrală a Marii Britanii, şi intenţionează ca după retragerea din funcţie, la sfârşitul lunii iunie, să-şi onoreze promisiunea făcută soţiei de a lua lecţii de dans.
Prinţul Harry, ameninţat cu moartea de un britanic convertit la islam
Un britanic musulman a recunoscut că a ameninţat că îl va ucide pe prinţul Harry, fiind plasat în detenţie în aşteptarea sentinţei.
Cum va fi vremea în vara asta
Specialiştii americani de la AccuWeather au dat publicităţii prognoza verii 2013 conform căreia va fi foarte cald, iar ţările balcanice, Grecia şi Polonia vor avea parte de secetă.

Niciun comentariu: