vineri, 5 iulie 2013

ADMITERE LICEU 2013. Harta judeţelor cu cele mai multe medii de 10

Ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, si omologul sau roman, Titus Corlatean, se vor intalni, in 9 iulie, la Moscova pentru a discuta despre o serie de probleme de interes bilateral si international, intre care securitatea europeana, aanuntat vineri purtatorul de cuvant al diplomatiei ruse, conform Mediafax. "Intentionam sa ne formulam pozitii de principiu cu privire la stabilirea relatiilor cu UE si NATO si vom avea un schimb de pareri despre mijloacele de perfectionare a arhitecturii ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
WIMBLEDON: Ioana Ducu s-a calificat în semifinale la dublu junioare!.
Romanca Ioana Ducu s-a calificat alaturi de coechipiera sa, sarboaica Nina Stojanovic, in semifinalele turneului de mare slem Wimbledon, in cadrul turneului de dublu la junioare, potrivit siteului competitiei. Perechea Ducu/Stojanovic, cap de serie numarul cinci, s-a impus in fata perechii Gonzalez/Zhao, cap de serie numarul patru, in trei seturi, cu scorul 6-4/3-6/6-3. Cu toate ca romanca, impreuna cu Stojanovic, a avut un joc mult mai concludent fata de evolutia adversarelor, cele doua au ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Comisia Europeană a lansat o consultare cu reprezentanţii sindicatelor şi ai organizaţiilor patronale privind măsurile care ar putea fi luate în viitor la nivelul UE pentru a preveni şi a descuraja munca nedeclarată, se arată într-un comunicat remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Douăzeci de copaci şi un stâlp de electricitate au fost doborâţi în timpul furtunii de vineri seară din Capitală, avariind cinci autoturisme, în urma fenomenelor meteorologice fiind înregistrate numai pagube materiale, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
În timp ce un profesor român primeşte aproximativ 2,09 euro pe oră, un cadru didactic din Luxemburg sau Danemarca primeşte 85, respectiv 57 de euro pe oră.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
REZULTATE EVALUARE NAŢIONALĂ 2013 pe EDU.RO- notele care contează pentru ADMITERE LICEU 2013 pe EDU.RO

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Confruntări între adversari şi susţinători ai fostului preşedinte egiptean Mohamed Morsi s-au înregistrat vineri seară în apropierea Piaţei Tahrir din Cairo, relatează AFP.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
20 de copaci şi un stâlp de electricitate, doborâţi de furtună în Bucureşti.
Douazeci de copaci si un stalp de electricitate au fost doborati in timpul furtunii de vineri seara din Capitala, transmite Mediafax. Cinci autoturisme au fost avariate. In urma fenomenelor meteorologice au fost inregistrate numai pagube materiale, informeaza Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti. Urmare a fenomenelor meteorologice ce s-au manifestat prin precipitatii si vant puternic vineri seara, in Capitala, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
O diriginta de la Liceul "Dimitrie Gusti" din Sectorul 5 al Capitalei a fost filmata cu camera ascunsa de reporterii Digi 24 inapoind mamei unei eleve suma de 600 de euro pe care ar fi primit-o pentru ca fata sa ia examenul. Parintele a contactat-o pe profesoara pentru a-i cere inapoi banii pentru ca fiica ei a fost eliminata de la proba de matematica, deci a picat si examenul de bacalaureat.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Socant: Cum arata o anorexica, gravida in luna a sasea, care consuma doar 800 de calorii pe zi. O tanara din Marea Britanie a socat medicii, dupa ce, in luna a sasea de sarcina cantareste...

Cercetatorii americani au scos o ureche bionica la o imprimanta 3D. Cu ajutorul unei imprimante 3-D, a unui vas petri si a catorva celule prelevate de la o vaca...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

TODAY


Semnificaţii istorice pentru 6 iulie
1600 - Mihai Viteazul se intitulează într-un hrisov "domn al Ţării Româneşti şi Ardealului şi a toată Ţara Moldovei" (unirea efectivă a celor trei ţări române fusese realizată la sfârşitul lunii mai a anului 1600)

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Cezar spune ca Angela era prea geloasa. Cezar Ouatu a pastrat discretia in ceea ce priveste relatia cu Angela Gheorghiu...

Mantea si Varciu formeaza un cuplu? "D-asta nu e bine sa faci sex cu colegii"! Vezi la ce se refera. Liviu Varciu a avut un mic atac la adresa Andreei Mantea si s-a legat de faptul...
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
A scăpat cu viață după ce o țeavă metalică i-a străpuns corpul la un milimetru de inimă
Un copil în vârstă de 12 ani din Marea Britanie, a fost la un pas să-și piardă viața, după ce a rămas înfipt într-o bară metalică dintr-un gard, care i-a străpuns corpul la un milimetru de inimă.
copil bara metalica corpJosh Hassan, în vârstă de 12 ani, din Londra, se juca afară cu mingea în fața casei. La doar câțiva metri de casă, copilul s-a dezechilibrat și a căzut peste gardul metalic ce împrejmuiește o altă locuință.
Mama copilului l-a auzit pe acesta țipând de durere și când și-a văzut fiul înfipt în gard, femeia a leșinat.
Câțiva vecini au ajutat copilul să stea nemișcat până când echipa de paramedici a sosit la fața locului.
Pompierii au fost nevoiți să taie țepușa metalică și să-l transporte pe Josh la spital, cu vârful metalic în el.
Doctorii au înghețat când au văzut radiografia copilului. Lama metalică îi trecuse la un milimetru pe lângă inimă. ”Am crezut că asistăm la un film de groază”, a mărturisit unul din medici.
Copilul a fost operat de urgență la Spitalul Royal Free din Londra, iar acum este în afara oricărui pericol.
Imaginile cu țepușa metalică în corpul copilului și cu radiografia, arată cum a reușit minorul să păcălească moartea.
Mama copilului este încă în stare de soc, pentru că și-a dat seama că fiul ei a fost la un pas de moarte.
Vecinii spun că Josh nu este primul copil care a avut ghinionul să se înfigă în gardul respectiv.
În urmă cu doi ani, un băiat de 14 ani și-a prins brațul în vârful metalic al gardului.
Josh Hassan a decis să păstreze pe post de suvenir, bara metalică, care a trecut prin piept.
Josh Hassan
The post A scăpat cu viață după ce o țeavă metalică i-a străpuns corpul la un milimetru de inimă appeared first on exclusivNews.
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Violenţele au reizbucnit la Cairo
Au reizbugnit confruntările violente în Piața Tahrir din centrul orașului egiptean Cairo, la două zile după ce Mohamed Morsi a fost demis de armată.
violente cairoConfruntările între adversarii şi susţinătorii fostului preşedinte egiptean, Mohamed Morsi au loc în apropierea Pieţei Tahrir din Cairo. Aceștia s-au adunat în centrul orașului la scurt timp după rugăciunea de seară.
Protestatarii au început să arunce cu sticle şi pietre spre forţele de ordine.  Militanţii au început să se atace reciproc cu arme de foc şi cu pietre. Mai multe blindate ale armatei au ajuns în zonă şi i-au despărţit pe turbulenţi. Pentru unii a fost însă prea târziu: mai mulţi oameni au rămas pe caldarâm. Alţii au fost duşi la spital. La locul incidentelor s-au deplasat numeroase ambulanţe care transportă răniţii.
Preşedintele interimar egiptean Adly Mansour a hotărât, vineri, dizolvarea Camerei superioare a Parlamentului (Shura), dominată de către islamişti, şi nominalizarea unui nou şef la serviciile de informaţii.
Susţinătorii fostului preşedinte spun că nu se vor supune armatei şi că vor rămâne pe străzi până când Mohamed Morsi va reveni ca preşedinte. Şi pentru asta, sunt hotărâţi să plătească preţul suprem.
Confruntări între susţinătorii şi adversarii preşedintelui Mohamed Morsi au loc în mai multe oraşe din Egipt. În nordul Peninsulei Sinai, susţinătorii lui Morsi au atacat o clădire guvernamentală, iar forţele de ordine au ripostat cu gaze lacrimogene.
În noaptea de joi spre vineri, militanţi islamişti, veniţi cel mai probabil din Fâşia Gaza, au atacat cu rachete câteva puncte de control militare.
The post Violenţele au reizbucnit la Cairo appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Novak Djokovic și Andy Murray vor juca finala de la Wimbledon
Novak Djokovic și Andy Murray își vor disputa duminică, pe iarba londoneză, trofeul turneului de tenis de la Wimbledon, ediția 2013.
Novak Djokovic and andy murrayNumărul 1 și numărul doi mondial, în ierarhia masculină, vor juca duminică cu trofeul pe masă la Wimbledon.
Scoțianul, finalist pentru al doilea an consecutiv la Wimbledon este în căutarea râvnitului trofeu. În timp ce sârbul, deținător al titlului în 2011, dorește o victorie în fața lui Murray pentru a-și trece în palmares un nou trofeu.
Djokovic a ajuns în finală, la capătul unui meci maraton în semifinale, de 4 ore și 43 de minute, cu argentinianul Juan Martin Del Potro, scor final: 7-5, 4-6, 7-6(2), 6-7(6), 6-3.
“A fost unul dintre cele mai bune și solicitante meciuri pe care le-am jucat. Am fost aproape unul de celălalt, a fost greu să ne separăm, de aceea este el un campion, pentru că a returnat mingi din situații imposibile”, a declarat Djokovic, elogiindu-l pe Juan Martin del Potro.
Andy Murray a reușit să se califice în ultimul act, deși a pierdut primul set al disputei cu polonezul Jerzy Janowicz. Scorul final a fost 6-7(2), 6-4, 6-4, 6-3 pentru sportivul scoțian.
Novak Djokovic se află la a 11-a finală de Grand Slam din carieră, în vreme ce Andy Murray bifează a doua prezență consecutivă în ultimul act, acesta având la activ și cinci semifinale la rând.
The post Novak Djokovic și Andy Murray vor juca finala de la Wimbledon appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: