vineri, 5 iulie 2013

Grecia a lansat o nouă campanie turistică, sub sloganul: "Grecia, cea mai bogată ţară din lume"

AY

Oprescu invită constructorii kazahi să ia în considerare proiectul legăturii între Bucureşti şi Marea Neagră
Primarul Sorin Oprescu, aflat în vizită în capitala Kazahstanului, a invitat constructorii kazahi să ia în considerare proiectul creării unei legături navigabile între Bucureşti şi Marea Neagră.
Consulul Franţei la Benghazi a scăpat nevătămat dintr-o tentativă de asasinat
Jean Dufriche, consulul onorific francez la Benghazi, în estul Libiei, a scăpat nevătămat, joi seara, unei tentative de asasinat, potrivit unui apropiat al său şi unui oficial din cadrul serviciilor de securitate.
Kovesi: În dosarul Referendumului se prezintă materialul de urmărire penală
Şeful Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, a susţinut că procurorii prezintă materialul de urmărire penală în cazul a peste 70 de persoane cercetate în dosarul fraudei de la Referendumul din 2012, urmând ca anchetatorii să dea o soluţie în acest caz.
Tentativă de ASASINAT asupra consulului Franţei din Libia.
Consulul onorific francez la Benghazi, in estul Libiei, a scapat nevatamat, joi seara, unei tentative de asasinat, potrivit unui apropiat al sau si unui oficial din cadrul serviciilor de securitate, transmite Mediafax. Potrivit lui Mohamed Hijazi, un purtator de cuvant al serviciilor de securitate de la Benghazi, masina consulului Jean Dufriche a fost vizata de tiruri de foc, joi seara, provenind
Douazeci de membri ai Congresului SUA acuza Romania ca refuza sa restituie proprietatile bisericesti confiscate de comunisti
Douazeci de membri ai Congresului american acuza Romania ca refuza sa retrocedeze un numar mare de proprietati bisericesti confiscate de comunisti de la comunitatile evreiesti si maghiare din tara, scrie Washington Times. Potrivit publicatiei, Ambasada Romaniei din SUA insista insa ca se depun toate eforturile pentru a rezolva "o situatie complexa".
​HARTA INTERACTIVA Cum s-a schimbat ierarhia marilor orase din tara si cat de mult a scazut populatia in fiecare judet. Au mai ramas doar doua orase de provincie cu populatia de peste 300.000 de locuitori
Populatia stabila a Romaniei era de 20.121.641 persoane in noiembrie 2011, potrivit datelor finale ale recensamantului publicate de INS, cu aproape 1,6 milioane mai mica fata de anul 2002. Aceasta scadere a populatiei se reflecta puternic in ierarhia judetelor si a marilor orase din tara. Din cinci orase de provincie in 2002 cu populatia de peste 300.000 de locuitori, acum mai sunt doar doua: Cluj
Scandalul de spionaj transatlantic: UE ameninta SUA cu suspendarea acordului privind accesul la viramentele bancare
Uniunea Europeana va incepe luni un dificil proces de negociere cu Washington asupra metodelor de spionare, dar inarmata de aceasta data cu un serios mijloc de presiune: amenintarea de a suspenda acordul care ofera americanilor acces la datele privind viramentele bancare ale cetatenilor Statelor Unite, scrie AFP.
Adevarul despre grasimea de pe abdomen
Acumularea grasimii abdominale in exces este mai periculoasa decat excesul de grasime din jurul soldurilor sau al coapselor. Grasimea de pe abdomen este asociata cu probleme grave de sanatate, precum bolile de inima, accidentele vasculare cerebrale si diabetul de tip 2. Genele pot contribui la excesul nostru de greutate si ajuta la determinarea locului in care se acumuleaza grasimea suplimentara,
FURTUNĂ PE PIAȚA BANCARĂ. Vezi ce îi amenință pe bancheri
Rata creditelor neperformante a continuat să crească în luna mai a acestui an, ajungând la peste 20%, potrivit ultimului raport publicat de Banca Națională a României (BNR).
Foşti şefi ai serviciilor secrete ungare, condamnaţi la închisoare pentru spionaj în favoarea Rusiei
Un tribunal din Debrecen a condamnat astăzi la pedepse cu închisoare foşti oficiali de la conducerea serviciilor secrete ungare sub acuzaţia de spionaj în favoarea Rusiei, într-un proces desfăşurat cu uşile închise din cauza...
INCIDENTE de Ziua naţională a Statelor Unite: Cel puţin două persoane au murit şi alte zeci au fost rănite
Cel puţin două persoane au murit, iar numeroase altele au fost rănite în incidente care au avut loc cu ocazia Zilei naţionale a Statelor Unite.
Niţu: Au fost audiate 23 de persoane în ancheta ACCIDENTULUI din MUNTENEGRU
Procurorul general al României, Tiberiu Niţu, a declarat, vineri, că în cadrul anchetei privind autocarul prăbuşit în Muntenegru au fost audiate 23 de persoane şi au fost ridicate diferite documente de la societatea de transport şi operatorul de turism.
Grecia a lansat o nouă campanie turistică, sub sloganul: "Grecia, cea mai bogată ţară din lume"
Grecia a lansat o nouă campanie de promovare a turismului, sub numele "Grecia, cea mai bogată ţară din lume", cu referire însă la cultura şi istoria ţării, întrucât nivelul de trai al grecilor a scăzut simţitor în ultimii ani, marcaţi de recesiune dură şi criza supraîndatorării statului.
Premieră istorică la Vatican: "Lumina credinţei", prima Enciclică scrisă de doi papi
"Lumen Fidei" ("Lumina credinţei"), singura Enciclică scrisă "de patru mâini", adică de cei doi papi aflaţi în viaţă, a fost publicată vineri, la Vatican, unde s-a înregistrat astfel o nouă premieră istorică.
ADMITEREA LA LICEU: 280 de elevi cu media 10, la nivel naţional
Un număr de 280 de elevi au media de admitere în liceu 10, cei mai mulţi fiind în Bucureşti -29, apoi din Olt - 18, Dolj - 16, Cluj - 15, Buzău - 14, Vrancea şi Argeş - câte 11, restul judeţelor având mai puţin de zece medii maxime.
Mărginean: Dacă Duru nu îşi dă demisia până mâine, vom solicita oficial la FRF demiterea lui
Preşedintele clubului Universitatea Cluj, Ioan Mărginean, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că dacă directorul administraţiei de licenţiere a FRF, Viorel Duru, nu îşi va da demisia până sâmbătă, când are loc şedinţa Comitetului Executiv al FRF, va solicita oficial demiterea acestuia.

Niciun comentariu: