vineri, 12 iulie 2013

Fenechiu: NU voi demisiona din Parlament.
Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat agentiei Mediafax ca nu va demisiona din Parlament, in urma deciziei de condamnare pronuntata vineri. Fenechiu este deputat din partea PNL in Parlamentul Romaniei. Relu Fenechiu a demisionat din functia de ministru al Transporturilor, iar premierul Victor Ponta va prelua interimatul la conducerea ministerului. Citeste si Ministrul
Marian Râlea și poveștile lui Habarnam
Mâine, 13 iulie, la ora 11.00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu, va avea loc un eveniment inedit pentru copii „Campionatul Poveştilor cu Habarnam pe Lună”, al cărui invitat este actorul Marian Râlea.
MEMORIA ZILEI. Lecţiile lui Iliescu: Democraţia nu înseamnă a umbla cu FUNDUL GOL pe stradă
Evenimentul Zilei din 16 iulie 1992 relata pe prima pagină despre o reacţie „furibundă” a lui Ion Iliescu împotriva presei. Iliescu acuza jurnalistii de la EVZ de „lipsă de decenţă” pentru că au publicat fişa de cadre a soţiei...
CU POLIȚIA LA MARE. Părinții sunt sfătuiți SĂ PUNĂ BRĂȚĂRI COPIILOR
Ministerul Afacerilor Interne, prin Direcţia Informare şi Relaţii Publice,în parteneriat cu Radio Vacanţa, a lansat astăzi, 12 iulie a.c., la sediul I.P.J. Constanţa, cea de a IV-a ediţie a Campaniei de informare şi prevenire...
EXCLUSIV - Fenechiu: Până acum, nu am tratat cu seriozitate procesul, ştiindu-mă nevinovat
Ministrul demisionar al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat agenţiei MEDIAFAX că până în prezent nu a tratat cu seriozitate procesul în care este implicat deoarece ştia că este nevinovat, dar că din acest moment va trata cu seriozitate cazul.
Blockbuster-ul "Fenechiu, greu de ucis", încheiat fără happy-end pentru ministru
Mandatul lui Relu Fenechiu la conducerea Transporturilor, condiţionat politic de două obiective strategice - privatizarea CFR Marfă şi deblocarea banilor UE pentru transporturi, îndeplinite în iunie, se încheie după jumătate de an în urma hotărârii instanţei de condamnare la cinci ani de închisoare.
Prinţesă saudită, inculpată pentru sclavie în California
O prinţesă saudită a fost inculpată pentru sclavie, în California, în vestul Statelor Unite, deoarece a obligat o kenyană să muncească în condiţii abuzive şi i-a confiscat paşaportul, au anunţat joi autorităţile americane.
Ion Ţiriac va intra, sâmbătă, în International Tennis Hall of Fame
Fostul tenisman Ion Ţiriac (73 de ani) va fi inclus, sâmbătă, alături de alte glorii ale sportului alb, în International Tennis Hall of Fame la categoria contribuţii pentru dezvoltarea tenisului prin antrenorat şi promovarea de mari turnee, într-o ceremonie care va avea loc la Newport (SUA).
Preşedintele ICR: Vom cere stoparea procedurilor de revocare a conducerilor filialelor ICR din străinătate
Preşedintele ICR, Lilian Zamfiroiu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX că va cere Comisiilor pentru cultură şi politică externă din Senat, Ministerului Culturii şi Ministerului Afacerilor Externe stoparea procedurilor de revocare, respectiv numire a conducerilor filialelor ICR din străinătate.

Niciun comentariu: