vineri, 12 iulie 2013

TREN DERAIAT în apropiere de Paris: Autorităţile se tem de "numeroase victime"
Un tren a deraiat vineri seara la sud de Paris, în comuna Brétigny-sur-Orge (Essonne), autorităţile temându-se de "numeroase victime", au anunţat surse concordante, fără să ofere imediat detalii suplimentare.
Gigi Becali NU VA FI ÎNVOIT din penitenciar pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale
Penitenciarul Jilava a respins cererea lui Gigi Becali de învoire pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale, Everdichia Becali.
Ponta a băut un pahar cu Coca-Cola, spunând presei să nu îl filmeze pentru a nu fi certat de soţie
Premierul Victor Ponta, aflat la inaugurarea unui avion medical destinat SMURD, a băut un pahar cu Coca-Cola, dar i-a rugat pe jurnalişti să nu îl filmeze, spunând că va fi certat de soţia sa, Daciana, dacă aceasta află că a consumat astfel de băuturi carbogazoase.
Premierul francez, lui Ponta: Formula "Franţa, sora mai mare a României" e depăşită. Suntem parteneri egali
Premierul Franţei, Jean-Marc Ayrault, a declarat, vineri, că formula "Franţa, sora mai mare a României" denotă lunga istorie comună din ultimele două secole, însă este "depăşită" şi "paternalistă", cele două ţări fiind acum parteneri egali în Europa.
Mirela Lavric, medalie de AUR în finală la 800 de metri, la CE under 23, de la Tampere
Atleta Mirela Lavric a obţinut, vineri, medalia de aur în finala probei de 800 de metri, la Campionatele Europene under 23, de la Tampere (Finlanda), cu cea mai bună performanţă personală a sezonului.
Constantin: Evaziunea în agricultură, mai mare decât sprijinul primit de acest domeniu de la UE
Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a afirmat, vineri, că evaziunea fiscală din domeniul agriculturii este mai mare decât sprijinul financiar atras de România de la Uniunea Europeană pentru acest domeniu, precizând că în ceea ce priveşte evaziunea fiscală nu există cifre absolute, ci procente.
Victor Ponta, schimbare de declaratie in cateva zeci de secunde, despre revocarea lui Fenechiu: Voi trimite documentele la presedintie. Am facut documentele, le-am si transmis presedintelui
Victor Ponta a incercat vineri seara sa lamureasca misterul demisiei/demiterii/revocarii lui Relu Fenechiu, dar a facut doua afirmatii care se contrazic, la interval de cateva zeci de secunde.
Note Contestatii BAC 2013 Numarul elevilor care au terminat Bacalaureatul cu nota 10 pe linie a crescut la 126. Vezi lista absolventilor cu 10 la BAC
Notele finale de la examenul de Bacalaureat 2013, sesiunea iunie-iulie, au adus inca 4 medii de 10. In consecinta, dupa solutionarea contestatiilor, 126 de absolventi de liceu au trecut examenele bacalaureatului cu nota 10 pe linie. BAC-ul 2013 inregistreaza un numar record al candidatilor cu medii maxime, de cand au fost introduse camere de supraveghere. Prin comparatie, atat la examenele de anul
Ponta, după CONDAMNAREA lui Fenechiu: A fost un ministru bun.
Premierul Victor Ponta a declarat, la iesirea de la Ambasada Frantei, ca fostul ministru Relu Fenechiu, condamnat vineri la cinci ani de inchiare cu executare, a fost un ministru bun si eficient. Premierul a mai explicat ca a discutat cu Fenechiu la telefon dupa pronuntarea sentintei in dosarul "Transformatorul" si ca a transmis demisia ministrului la presedintie. Citeste si Reactia lui Antonescu
Trei interlopi, reţinuţi la Iaşi pentru trafic de influenţă.
Gheorghe Rusu (fost Corduneanu), Tiberiu Cristodorescu si Gheorghe Clapon au fost retinuti de procurorii anticoruptie pentru trafic de influenta, dupa ce au primit 40.000 de euro de la o persoana pentru a interveni pe langa judecatorii Curtii de Apel Iasi pentru a-i reduce pedeapsa, informeaza Mediafax. Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) Iasi i-au retinut, vineri, pe Gheorghe Clapon
SPECTACOL GROTESC la Pamplona. Trei oameni au fost MUTILAŢI de tauri | GALERIE FOTO + VIDEO
Un turist american a fost grav rănit în această dimineaţă de un taur la Festivalul de la Pamplona. De asemenea, doi spanioli au suferit şi ei răni grave după ce au fost împunşi de tauri.
TOPUL celebrităţilor DISTRUSE de faimă. Viciile şi scandalurile care aproape le-au RUINAT cariera | GALERIE FOTO
Au cunoscut faima graţie rolurilor pe care le-au primit în filme şi seriale de succes sau a pieselor care au urcat pe primele locuri în topurile muzicale. În ciuda acestor succese, viaţa unor celebrităţi apreciate sau chiar...
DECIZIA CARE A SCANDALIZAT AMERICA. Fiica regretatei Whitney Houston s-a logodit cu fratele ei vitreg
Bobbi Kristina Brown, fiica celebrei cântăreţe şi actriţe Whitney Houston, a anunţat de curând că s-a logodit cu nimeni altul decât cel alături de care a crescut timp de 20 de ani, şi pe care îl consideră frate.
Antonescu despre Fenechiu: Nu regret nicio clipă că un om competent a fost desemnat ministru de PNL
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că Relu Fenechiu a fost "un ministru competent", care "şi-a făcut datoria", iar el nu regretă "nicio clipă" faptul că un om competent a fost desemnat de către partid în funcţia de ministru al Transporturilor.
Boc: Victor Ponta este vinovatul politic şi moral în cazul Fenechiu
Fostul premier Emil Boc consideră că actualul şef al Guvernului, Victor Ponta, este "vinovatul politic şi moral" în cazul Relu Fenechiu, în condiţiile în care a decis menţinerea acestuia în funcţia de ministru al Transporturilor, deşi era trimis în judecată.
Generalul maior Neculai Bontic, scos la pensie
Generalul maior Neculai Bontic, urmărit penal pentru 17 fapte de luare de mită şi abuz în serviciu, a fost trecut în rezervă, vineri, de ministrul Afacerilor Interne, Radu Stroe, după ce a solicitat să fie scos la pensie, au declarat, pentru MEDIAFAX, oficiali din MAI.

Niciun comentariu: