vineri, 12 iulie 2013


Vicepremierul moldovean despre afirmaţiile lui Voronin la adresa lui Băsescu: Cam în mintea copiilor
Vicepremierul Republicii Moldova, Valeriu Lazăr, spune că îi este greu să facă aprecieri despre afirmaţiile făcute de Vladimir Voronin la adresa lui Traian Băsescu întrucât fostul preşedinte moldovean a intrat "într-o fază de degradare", iar declaraţiile acestuia sunt "cam în mintea copiilor".
Caniculă în Japonia: Bătrâni morţi şi mii de persoane internate în spital
Căldura înăbuşitoare instalată din data de 6 iulie într-o mare parte a Japoniei s-a soldat, deja, cu moartea a aproximativ 12 persoane doar la Tokyo şi cu internarea a mii de persoane în spital, potrivit informaţiilor apărute în presă.
FOTOGRAFII ŞOCANTE, realizate imediat după producerea accidentului aviatic din San Francisco.
Sambata dupa-amiaza un avion Boeing 777 al companiei Asiana Airlines a ratat aterizarea pe aeroportul international din San Francisco. La bord se aflau 307 persoane, dintre care 182 au fost ranite, iar doua adolescente si-au pierdut viata. Galeria de mai sus contine o serie de imagini incredibile, uneori socante, realizate imediat dupa producerea accidentului aviatic. Dati click pe imagini pentru
Siluetă de vis, inimă sănătoasă şi energie cu ajutorul merelor
Dieta cu mere este inventată de nutriţionista Tammi Flynn.
Creveţii din Asia mor pe capete! In 5 ani ar putea disparea total de pe fata planetei
The Wall Street Journal trage un semnal de alarmă în industria culinară! Din cauza unei boli ciudate, crustaceele mor pe capete, iar Asia nu mai are de unde să exporte zeci de tone de creveţi.
Deputat PSD: Nu renunțăm la pragul de prezență de 30% la referendum
Deputatul PSD Florin Iordache consideră că retrimiterea la Parlament de către preşedintele Traian Băsescu a proiectului de lege care stabileşte pragul de participare la referendum la 30% este "un joc de imagine", iar USL își va...
Biletele pentru meciul Steaua - Vardar se vând de astăzi la case
Suporterii echipei „roș-albastre” își pot achiziționa tichete pentru meciul de debut al favoriților în acest sezon al Ligii Campionilor de la casele de bilete ale „Arenei Naționale”.
Cu ce poate fi ÎNLOCUITĂ GUMA de MESTECAT. Este ceva INCREDIBIL şi la ÎNDEMÂNA tuturor
O cercetare realizată de către Academia Generală a Dentiştilor din SUA, întreprinsă cu ajutorul a 68 de copii, cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani a dat la iveală un lucru surprinzător.
Justin Bieber îi cere IERTARE lui Clinton pentru că l-a ÎNJURAT: "Mulțumesc pentru că v-ați făcut timp să vorbiți cu mine"
Lui Justin Bieber îi pare rău că l-a înjurat pe fostul președinte american Bill Clinton. După ce și-a prezentat telefonic scuzele pentru gestul său, Bieber a scris pe Twitter că Bill Clinton este un tip de treabă.
Catherine Zeta-Jones, strălucitoare într-o ţinută de Maria Lucia Hohan - FOTO
Actriţa Catherine Zeta-Jones a ales o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei, "Greu de pensionat 2/ Red 2".
Gigi Becali cere Penitenciarului Jilava învoire pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale
Avocatul Pavel Abraham, a declarat, pentru MEDIAFAX, că merge vineri la Penitenciarul Jilava să depună la comandantul unităţii cerere din partea lui Gigi Becali de învoire pentru a participa la înmormântarea mătuşii sale, Everdichia Becali.
Investiţiile străine directe atrase de România în primele cini luni, în scădere cu 37%
Investiţiile străine directe atrase de România în primele cinci luni au totalizat 414 milioane de euro, în scădere cu 37% faţă de perioada similară a anului anterior, când fluxul de capital străin intrat pe piaţa locală a atins 656 milioane de euro.
La ce sa ne asteptam de la vizita sefei FMI in Romania
Saptamana viitoare directorul FMI Christine Lagarde va vizita Romania urmand a sustine identificarea unor noi paradigme de crestere economica in estul Europei si nu numai. Pledoaria sefei FMI pentru crestere economica nu este intamplatoare. In nenumarate randuri mesajul cheie a institutiei internationale a fost ingrijorarea cu privire la recuperarea economica europeana.
Elevii români au câştigat aur, argint şi bronz la Olimpiada Internaţională de Informatică.
Elevii romani au castigat doua medalii de aur, una de argint si una de bronz la Olimpiada Internationala de Informatica desfasurata la Brisbane, in Australia, la care au participat 304 concurenti din 81 de tari, a anuntat, vineri, Ministerul Educatiei, conform Mediafax. Multiplu medaliat international, Rares Darius Buhai, elev in clasa a X-a la Colegiul National "Liviu Rebreanu" Bistrita, si-a ada
Completul care urma să judece cererea de arestare preventivă a lui Cioacă îşi declină ...
Completul de la Curtea de Apel Pitesti care urma sa judece, vineri, cererea de revocare a arestarii preventive formulata de fostul politist Cristian Cioaca si-a declinat competenta si a dispus inaintarea cauzei catre completul de apel desemnat sa judece dosarul de omor, transmite Mediafax. Cererea de revocare a arestarii preventive urma sa fie judecata, vineri, de Completul Penal Urgent 9 de la Cu

Niciun comentariu: