vineri, 12 iulie 2013

O tânără în vârstă de 23 de ani din Deva a fost sechestrată, bătută și violată cu bestialitate, timp de șase ore de către doi bărbați.
minora violataTânăra a fost ademenită de ce doi bărbați într-o garsonieră, unde aceștia aveau sediul unui ONG, promițându-i un loc de muncă.
Odată ajunsă în garsonieră, fata a trecut prin momente groaznice, fiind sechestrată, bătută şi batjocorită timp de şase ore de cei doi. După clipele de coșmar, femeia a reuşit să scape pentru că cei doi bărbați s-au îmbătat şi au scăpat-o din supraveghere.
„În jurul orei 16:00, femeia s-a întâlnit cu cei doi bărbaţi, pe care îi cunoştea, şi sub pretextul că o vor angaja au convins-o să îi însoţească într-o garsonieră din municipiul Deva, unde au întreţinut raporturi sexuale împotriva voinţei acesteia. În jurul orei 22:00, profitând de neatenţia celor doi bărbaţi, femeia a reuşit să fugă din garsonieră„, a declarat Adriana Voina, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.
Tânăra s-a dus direct la poliție unde a povestit tot ce i s-a întâmplat. În urma plângerii făcute de aceasta, polițiștii i-au reţinut pe cei doi bărbaţi, de 21 de ani şi 28 de ani, sub acuzația de sechestrare de persoane și viol.
Vecinii celor doi susţin că garsoniera tinerilor era folosită ca sediu al unui ONG care ar fi strâns bani pentru copiii neajutoraţi. Numai că banii ajungeau în buzunarele lor și erau cheltuiți pe petreceri.
Pentru fapta lor, cei doi bărbați riscă ani grei de închisoare.
The post O tânără a fost bătută și violată cu bestialitate timp de 6 ore de doi bărbațiappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Everdichia, mama fraților Becali, găsită moartă în piscină
Mama fraților Ioan şi Victor Becali, Everdichia, în vârstă de 89 de ani, a fost găsită moartă, joi seară, în pisicina locuinței sale. Medicii legiști au stabilit că femeia a făcut atac cerebral și s-a înecat.
fratii becaliDoliu în familia Becali. Mama impresarilor Ioan și Victor Becali a fost găsită înecată în piscină. Decesul a fost anunțat la 112 de către un membru al familiei Becali.
În jurul orei 19:45, s-a sunat în dispeceratul serviciului de ambulanță, de la ambulanța Biomedica (unde are abonament familia Becali, n.red.), că au primit o solicitare că o femeie este înecată într-o piscină în Pipera. N-au avut resursă și au cerut sprijin la noi. Am trimis o ambulanță care a ajuns în 10 minute la locul incidentului. A fost găsită o persoană înecată în piscină, probabil de mai bine de o oră. Acolo se aflau deja un echipaj SMURD și un echipaj de poliție”, a declarat Alice Grasu, coordonator serviciul de ambulanță București.
Ioan, Victor și sora lor țineau foarte mult la mama lor, o îngrijeau ca pe o icoană, mai ales că tatăl lor nu mai este în viață de foarte multă vreme.
Frații Becali au spus că mama lor înota aproape zilnic în piscină pentru că îi plăcea. Dar de fiecare dată era însoțită și supravegheată de cineva. Numai că joi seară a mers singură la piscină și s-a produs tragedia.
În urma efectuării necropsiei de către medicul legist, s-a constatat că bătrâna a murit înecată după ce a făcut atac cerebral în timp ce se afla în piscină.
Poliția a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, urmând să stabilească circumstanțele în care s-a produs decesul femeii.
The post Everdichia, mama fraților Becali, găsită moartă în piscină appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG
Actriţa Catherine Zeta-Jones a ales o ţinută creată de designerul român Maria Lucia Hohan pentru una dintre apariţiile sale publice, respectiv premiera celui mai nou film al ei, "Greu de pensionat 2/ Red 2".

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG

YESTERDAY

FOTO. Cum sunt comemorate VICTIMELE COMUNISMULUI la închisoarea Sighet.
In fiecare an, de Inaltare, la inchisoarea-muzeu de la Sighetul Marmatiei, sute de fosti detinuti politici si oamenii care au trait oroarea deportarii in Baragan se aduna pentru a sarbatori Ziua Eroilor, dedicata victimelor comunismului. In 2013, se implinesc 72 de la primele deportari ale romanilor basarabeni in Siberia si 62 de ani de la deportarile din Baragan. Cei ce si-au pierdut viata in puscariile comuniste si in satele din Baragan vor fi comemorati in Cimitirul Saracilor, locul unde au ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: