luni, 1 iulie 2013


REVISTA PRESEI: Crin îl ameninţă pe Băsescu cu soarta lui Năstase.
Ziarul Curentul publica astazi un articol cu titlul "Crin il ameninta pe Basescu cu soarta lui Nastase". Potrivit jurnalistilor "ura lui Antonescu pentru Basescu incepe sa exceada cadrul politic. Desi l-a rugat sa mearga in locul sau la un eveniment legat aderarea Croatiei la UE, Antonescu a scos din nou armele din teaca dupa ce presedintele Traian Basescu a declarat ca revizuirea Constitutiei nu
Croaţia a ADERAT la Uniunea Europeană. Zeci de mii de persoane s-au strâns la Zagreb pentru a sărbători evenimentul - FOTO
Zeci de mii de persoane au aclamat luni, la ora locală 0.00 (1.00, ora României), aderarea la Uniunea Europeană (UE) a ţării lor, după 22 de ani de la proclamarea independenţei faţă de fosta Iugoslavie.
BAREM BACALAUREAT 2013 ROMÂNĂ SCRIS - Profil REAL, TEHNOLOGIC şi VOCAŢIONAL. Cum sunt punctaţi elevii la BAC 2013
BAREM ROMÂNĂ la BACALAUREAT 2013. Gândul vă prezintă în timp real SUBIECTE la ROMÂNĂ şi BAREM la ROMÂNĂ la BACALAUREAT 2013. Anul acesta, elevii vor primi două tipuri de SUBIECTE la ROMÂNĂ - SUBIECTE ROMÂNĂ profil REAL, TEHNOLOGIC şi VOCAŢIONAL, SUBIECTE ROMÂNĂ profil UMAN şi PEDAGOGIC.
BAREM BAC 2013 ROMÂNĂ SCRIS - Profil Uman şi Pedagogic. Cum se punctează subiectele
BAREM BACALAUREAT 2013 ROMÂNĂ. Găsiţi aici în premieră baremul la BACALAUREAT 2013 ROMÂNĂ SCRIS, după care vor fi evaluate lucrările elevilor care susţin proba de LIMBA ROMÂNĂ, imediat ce acesta va fi disponibil şi va putea fi publicat.
Dezastru Bancar îN RomâNia!
Banca Națională a României a lansat Raportul Anual pe anul 2012, unde face o radiografie foarte precisă și completă asupra sistemului bancar românesc actual.
Dobrogea nu scapă de ploi! O nouă avertizare meteo
Meteorologii au emis o nouă atenţionare COD GALBEN de ploi şi vijelie, valabilă în Dobrogea.
Cinci persoane ucise în Egipt, în confruntări între susţinători şi opozanţi ai lui Morsi
Cinci persoane au fost ucise duminică în contruntări între susţinători şi opozanţi ai preşedintelui islamist Mohamed Morsi, huiduit la un an de la învestitura sa, în manifestaţii masive care i-au cerut demisia.
Iulia Vântur şi Salman Khan au planuri de căsătorie. Cine le-a dezvăluit secretul
Deşi nu au făcut încă niciun anunţ oficial, Iulia Vântur şi Salman Khan au decis să îşi ducă relaţia lui un nou nivel, presa din India sugerând că cei doi urmează să se căsătorească.
Croația a aderat la Uniunea Europeană
Croația este de azi cel de-la 28-lea stat membru al Uniunii Europene. După zece ani de negocieri, Croația a aderat la UE. Intrarea în Uuniunea Europeană a fost marcată de zeci de mii de persoane care au ieșit pe străzile Croației și au aclamat la ora locală 0.00 (1.00, ora României), aderarea la Uniunea Europeană a ţării lor. Acest lucru se întâmplă după 22 de ani de la proclamarea independenţei f
Valoarea de piaţă a Samsung a scăzut într-o lună mai mult decât toată capitalizarea Sony
Valoarea de piaţă a Samsung Electronics a scăzut în luna iunie cu 25,3 miliarde de dolari, sumă care depăşeşte capitalizarea concurentului japonez Sony, după ce modelul de top Galaxy S4 a dezamăgit, cu vânzări sub estimările investitorilor.
Veniturile din Capitala, cu 32,8% mai mari decat cele din Oltenia si cu 28,2%, peste media pe tara
Veniturile medii pe o gospodarie din regiunea Bucuresti-Ilfov au fost cu 32,8% mai mari decat veniturile medii ale gospodariilor din regiunea Sud-Vest Oltenia. Veniturile medii pe o persoana din regiunea Bucuresti-Ilfov au depasit media calculata pentru toate gospodariile cu 28,2%, cele din regiunea Sud-Vest Oltenia fiind cu 11,3% mai mici, se arata intr-o cercetare a Institutului National de Stat
In mai, aveam 720.000 de someri. Rata somajului anuntata de INS: 7,5%.Din totalul celor care au urmat o forma de instruire, somerii au reprezentat doar 1,3%
Luna mai a adus o crestere a numarului de someri cu circa 8000 de persoanem rata somajului in forma ajustata sezonier fiind estimata la 7,5%, au transmis luni oficialii Institutului National de Statistica. Pe total anul 2012, rata somajului a fost de 7,0%. Numarul somerilor (in varsta de 15-74 ani), estimat pentru luna mai din anul curent este de 720.000 persoane.
​Germania, tratata ca tinta de atac de serviciile secrete americane
Agentia de Securitate Nationala a SUA isi spioneaza in stil mare aliatii, ca si cum acestia ar fi potentiali dusmani. In documente secrete ale National Security Agency (NSA), invocate de publicatia Spiegel, „NSA indica Republica Federala ca tinta de atac“. „Germania e la fel de tare supravegheata ca Irak-ul, China sau Arabia Saudita“, dezvaluie publicatia numita. Opozitia germana cere guvernului c
[P] VIDEO Evita produsele periculoase. Cum poti fi sigur ca produsele pe care le cumperi in tarile UE sunt sigure?
Orice produs cumparat trebuie sa respecte anumite norme de siguranta. Simbolul CE insemna ca produsul a fost realizat conform normelor de siguranta impuse de Uniunea Europeana. Afla in cateva minute cum poti verifica daca produsele cumparate in tarile Uniunii Europene sunt sigure si ce poti face daca ai achizitionat un produs nesigur.
Securitatea comunistă l-a ținut sub lupă pe Regele Mihai. ”STRĂINUL” era numele de cod pentru monarhul exilat
Deși a fost constrâns să abdice în 1947, moment după care s-a stabilit în Elveția, regele Mihai a rămas un personaj important pentru Securitatea Comunistă care l-a urmărit îndeaproape.
CEA MAI MARE CLĂDIRE DIN LUME. Chinezii au inaugurat o construcţie colosală. Este de trei ori mai mare decât Pentagonul | GALERIE FOTO
Chinezii nu încetează să uimească. Ţara comunistă din Asia a deschis cea mai mare clădire din lume.
TICHETUL DE VACANȚĂ. Cele mai apreciate destinații
Oraşele turistice, Valea Prahovei şi staţiunile balneare sunt principalele destinaţii alese de beneficiarii tichetelor de vacanţă.
Victor Ponta a găsit explicația pentru eșecul Nabucco: "Nu ținea de București în niciun fel, ci de un mare joc strategic"
Eșecul proiectului Nabucco și alegerea TAP nu a depins de București, ci de un mare joc strategic, a declarat premierul Victor Ponta ieri seară, la postul public de televiziune. Prim-ministrul a mai afirmat că în schimb, România...
GSP: Gigi Becali a vrut să facă brânză în celulă
Potrivit publicaţiei Gazeta Sporturilor, Gigi Becali a ieşit de mai multe ori în evidenţă în cele 21 de zile petrecute la penitenciarul Rahova.
GSP: Gigi Becali a vrut să facă brânză în celulă
Potrivit publicaţiei Gazeta Sporturilor, Gigi Becali a ieşit de mai multe ori în evidenţă în cele 21 de zile petrecute la penitenciarul Rahova.
Averea lui Sergiu Nicolăescu, motiv de SCANDAL între membrii familiei. Sora și soția regizorului sunt la cuțite
Prolificul regizor Sergiu Nicolăescu a lăsat în urmă o avere substanțială care este acum mărul discordiei în disputa dintre Iolanda și Dana Nicolăescu. Cele două femei au dus lupta în instanță.

Niciun comentariu: