duminică, 18 august 2013

Branduri internaționale pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013

Digi 24 recuperează istoria furată printr-o campanie națională
Timp de o săptămâna, între 19 si 23 august, într-o campanie jurnalistică unică în peisajul media românesc, Digi 24 analizează filmul unei zile controversate din istoria naţională.
campanie digi 24Zeci de ani 23 August a fost celebrată drept Ziua Națională a României.  În încercarea de a prezenta varianta corectă a evenimentelor istorice Digi 24 pornește, din 19 august, o nouă campanie în care demontează mituri- „23 august, istoria furată”.
Ce semnificatie mai are in prezent ziua de 23 august 1944 pentru români, pentru cei tineri sau pentru cei batrâni?
In afara de faptul ca între anul 1948 si anul 1989 a fost Ziua nationala a Republicii Socialiste România, o zi inecata in lozinci, mici si bere pentru omul nou, de tip socialist? Ce am învatat la scoala despre 23 august si ce se învață astăzi? Cât de greșit a fost ce am învățat și cum mințile oamenilor au fost intoxicate de propagandă? Într-un demers jurnalistic de o amploare fără precedent, timp de o săptămână, Digi 24 recuperează istoria furată.
23 august, 1944: istoria furată” este modalitatea prin care  Digi 24 prezintă telespectatorilor săi evenimentele unei zile care a scris istoria României. Într-o serie de materiale filmate în decursul a 2 luni Digi 24 reevaluează evenimentele unei zile de o importanță crucială pentru țara noastră și scoate la lumină adevărul din spatele propagandei comuniste.
După 50 de ani, în premieră de televiziuneDigi24 prezintă imagini din  „Insurecția”, primul documentar fabricat al propagandei comuniste.
Cu misiunea de a recupera istoria furată, Digi24 a descoperit si a transpus de pe peliculă în format digital, primul film de propagandă făcut de regimul comunist despre 23 august 1944. În realitate am ieșit din razboi ca țară învinsă și am fost pedepsiți și umiliți de sovietici. În film însă este numai fericire si minciuna elaborată.
Materiale dedicate zilei de 23 august vor fi difuzate de luni pînă joi, de la ora 18.00, în edițiile speciale prezentate de Elena Vijulie şi Dan Suciu. Vineri, de la 18.00, Alice Iacobescu, alături de invitații ei, dezbat importanța zilei de 23 august în istoria României, iar de la 19.30 Elena Vijulie şi Dan Suciu trag concluziile campaniei „23 august, istoria furată”.
Zilnic, începând cu 19 august pînă joi, 22 august, în Jurnalele de știri Digi24 de la orele 06.00, 08.00, 10.00, 12.00, 14.00, 16.00, 19.00, 20.00, 21.00, 22.00, 23.00, 24.00, vor fi difuzate materiale dedicate zilei de 23 august,  iar vineri, 23 august, toate jurnalele de știri Digi24 vor dezbate temele majore ale campaniei  „23 august, istoria furată.”
Cristian Citre, Elena Vijulie și o echipă formată din zeci de reporteri, producători, editori montaj, documentariști, au muncit timp de 2 luni pentru a descoperi adevărul din  spatele miturilor construite în perioada comunismului si a-l prezenta telespectatorilor. Între 19 si 23 august, Digi24 va arăta istoria României înainte și după 23 august 1944, de la regalitate la comunism, de la dictatura lui Carol al II lea și cea antonesciana, la totalitarismul de tip sovietic.
Prin campania „23 august, istoria furată” Digi24 a reușit să adune o bază de date impresionantă, imagini de o mare importanță istorică, jurnale de știri din perioada interbelică, și să realizeze o analiză jurnalistică nepărtinitoare a momentului 23 august 1944, bazată pe filme vechi și cercetarea documentelor istorice.
The post Digi 24 recuperează istoria furată printr-o campanie națională appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Radu Mazăre s-a dat în stambă pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013
Radu Mazăre a făcut show sâmbătă seară pe podiumul de modă de la FashionTV Summer Festival 2013, unde a prezentat o ținută din colecția Shaka a brandului Paluggio.
radu mazare defilare mamaiaPrimarul Constanței, Radu Mazare, a fost din nou model pe catwalk-ul FashionTV Summer Festival 2013.
De data aceasta în prezentarea colecției Shaka a brandului Paluggio, pe o regie semnată Cătălin Botezatu.

Radu Mazăre a apărut pe scenă în picioarele goale, cu pene pe cap, și suliță în mână, îmbrăcat într-o ținută cu motive africane.
Inspirate din cultura africană, ținutele destinate atât bărbaților, cât și femeilor, au impresionat audiența.
International Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 de promovare a turismului romanesc, susținut de Primăria Municipiului Constanța.
radu mazare podium moda
The post Radu Mazăre s-a dat în stambă pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Sâmbătă, a fost o nouă seară spectaculoasă în Piața Cazino din Mamaia și un show transmis live de TVR 1 și de postul internațional FashionTV.
botezatu - birdsDesignerul Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția Birds pe scena FashionTV, o colectie pe care i-a dedicat-o președintelui și fondatorului FashionTV, Michel Adam.
O prezentare palpitantă și o colecție specială, poetică, excentrică și luxoasă, destinată unei femei misterioase, superbe și ciudate în același timp, o pasăre de noapte care îți rămâne întipărită în minte.
Catifeaua se îmbină cu mătasea, voalul, dantela, pene, puf, blană și aplicații lucrate manual, într-o colecție couture semnată de inconfundabilul Cătălin Botezatu și un final palpitant în care manechinele au ieșit pe scenă ținând în mâini porumbei albi, pe care i-au eliberat.
Make-up-ul prezentării a fost realizat de Mirela Vescan, iar coafura de Laurent Tourette.
Cătălin Botezatul și-a prezentat colecția Birds în cadrul International Fashion Weekend, alături de nume celebre precum BSB, Vero Milano, Adam Couture și Paluggio.
The post Cătălin Botezatu și-a prezentat colecția Birds, dedicată președintelui FashionTV, Michel Adam appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Branduri internaționale pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013
Defilări de modă interesante, luxoase și captivante, ale unor designeri celebrii, sâmbătă seară la Mamaia în cadrul International Fashion Weekend 2013.
prezentare moda fashion tv 2013Weekend-ul a stat sub semnul modei internaționale, având drept invitați designeri și branduri renumite la nivel internațional, astfel că au avut loc și prezentări de modă.
Brandul Vero Milano și-a prezentat colecția de costume de baie și vestimentație pentru plajă, propunând modele deux pieces, foarte sexy și cu accent puternic pe accesorii.
Brandul BSB a revenit pe scena FashionTV din Mamaia cu noi propuneri pentru iarna 2013-2014, într-o colecție exclusivă în care eleganța se îmbină perfect cu tendințele actuale.
Colecția Adam Couture a propus rochii elegante realizate din materiale sidefate, lucioase și în culori variate, de la nuanțe de piersică și roz pal, crem și verde deschis, până la albastru puternic și roșu. Creațiile sunt accesorizate cu detalii strălucitoare, fiind destinate ocaziilor speciale.
Invitata specială a serii a fost Ania J, MC-ul FashionTV, care a prezentat spectacolul alături de Claudiu Constantin, prezentatorul FashionTV România.
International Fashion Weekend face parte din programul FashionTV Summer Festival Mamaia 2013 de promovare a turismului romanesc, susținut de Primăria Municipiului Constanța.
fashion tv 2013 mamaia
The post Branduri internaționale pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia 2013appeared first on exclusivNews.
Attachment:
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Simona Mîndilă a castigat marele titlu Black Sea Model 2013 acordat de FashionTV
Simona Mîndilă a primit titlul de Black Sea Model 2013 în concursul internațional de modele organizat de FashionTV, în Mamaia, în cadrul International Fashion Weekend.
simona mindila - black sea modelSimona este din Constanta, are 15 ani, 1,80 metri înălțime și a fost selectata de Caravana FashionTV, făcându-și debutul în modeling în această vară, pe scena FashionTV Summer Festival Mamaia.
21 de aspirante la marele titlu au concurat pe scena FashionTV amplasată în Piața Cazino din Mamaia.
Concursul s-a desfășurat atât pe scenă, în direct, în fața juriului format din profesioniști și a publicului, cât și pe platforma fashiontv.com, unde concurentele au putut fi votate, voturile primite online reprezentând 50% din nota finală obținută în concurs.
Pe scenă, tinerele participante au trecut prin proba costumului de baie, costume asigurate de Vero Milano și de cea a ținutei elegante, concurentele au purtat rochii semnate Walid Atallah.
Câștigătoarele Black Sea Model Awards 2013 sunt:
Black Sea Model 2013 – Simona Mîndilă
Most Scanned on fashiontv.com Model – Irina Cotar
FTV Tourism Mamaia Model – Alexandra Andrioaia
Catwalk Model – Beatrice Piele
Luxury Spring Water Model – Iuliana Dup
F-18 Acay Drink Model – Andrada Bara
FashionTV 88 Energy Drink Model – Cristina Oprisan
F Vodka Model -  Iuliana Zaborot
Cosmote Model Award – Amalia Santa
The post Simona Mîndilă a castigat marele titlu Black Sea Model 2013 acordat de FashionTV appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Piticu a sãrit în apă cu artificii în jurul gleznelor!
Sãriturã spectaculoasã în finala „Splash! Vedete la apã”,  reușită de Piticu. Fostul component al trupei Simplu, a sărit de pe platformă cu artificii la glezne.
piticu saritura in apaDoar câteva ore îi mai despart pe telespectatori de marea finalã a show-ului, difuzatã în aceastã searã, de la 20:30, la Antena 1, iar cei zece finalişti luptã acum mai aprig ca niciodatã pentru trofeul „Splash! Vedete la apã”.
O mulţime de surprize îi aşteaptã atât pe telespectatori, cât şi pe concurenţi, care vor trebuie sã execute nu doar sãrituri individuale, ci şi în sincron, doi câte doi.
Nivelul competiţiei a crescut atât de mult, încât sunteţi nevoiţi sã faceţi lucruri pe care nu le-aţi mai fãcut vreodatã!” le-a spus juratul Cãtãlin Preda, chiar înainte de a da startul marei finale.
Concurenţii şi-au pãstrat cele mai bune sãrituri pentru aceastã searã şi au fãcut apel la tot felul de trucuri, pentru a se asigura cã îi vor cuceri pe cei trei juraţi.
Este şi cazul fostului component al trupei SIMPLU, Piticu care a ales sã sarã de la o înãlţime ameţitoare, cu artificii prinse în jurul gleznelor.
Nici DJ Wanda nu a stat departe de finala „Splash! Vedete la apã” – pentru cã nu s-a numãrat printre finalişti, frumoasa brunetã le-a fost alãturi foştilor colegi, mixând de pe marginea bazinului.
Ce alte surprize a mai pregãtit echipa „Splash! Vedete la apã” pentru marea finalã şi mai ales, cine va câştiga trofeul emisiunii, rãmâne de vãzut în aceastã searã, de la 20:30, numai la Antena 1!
The post Piticu a sãrit în apă cu artificii în jurul gleznelor! appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: