duminică, 18 august 2013


Noi descoperiri despre moartea prinţesei Diana.
Politia britanica a anuntat, sambata, ca examineaza o serie de informatii noi referitoare la moartea printesei Diana intr-un accident de automobil in 1997 la Paris, inclusiv o afirmatie potrivit careia printesa a fost asasinata de un membru din fortele armate britanice. Citand o sursa militara, agentia de presa britanica Press Association (PA) afirma ca acea afirmatie a fost facuta de fostii socri
Regele romilor nu poate fi adus din Turcia. Familia trebuie să plătească o factură uriașă la spital
Florin Cioabă, Regele Romilor mort duminică în Turcia, nu poate fia dus în țară pentru a fi înmormântat întrucât spitalul unde a fost internat cere plata unei facturi uriașe. Sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Ciaobă nu poate fi repatriat în România, până când familia acestuia nu achită la spitalul unde a decedat, factura uriașă de 350.000 de dolari. Dorin Cioabă, fiul Regelui țiganilor
VIDEO CM Atletism: Jamaica, aur la ambele stafete de 4x100 metri
Echipele de stafeta ale Jamaicai, atat cea feminina cat si cea masculina, au castigat finalele probelor de 4x100 metri din cadrul Campionatelor Mondiale de Atletism de la Moscova, avandu-i pe ultimul schimb pe dublii campioni mondiali de la Moscova la probele 100 metri si 200 metri - Shelly Ann Fraser-Pryce, respectiv Usain Bolt.
Familia lui Cioabă vrea ajutor de la stat pentru factura de la spitalul din Antalya.
Dorin Cioaba, fiul autointitulatului rege al romilor Florin Cioaba, a declarat, pentru Stirile ProTV, ca familia sa vrea sa ceara ajutor financiar de la statul roman pentru plata facturii la spitalul Akdeniz ?niversitesi din Antalya, informeaza Mediafax. Fiul lui Florin Cioaba spune ca unitatea medicala e emis o factura de 350.000 de dolari pentru spitalizare si operatie, suma pe care el si famili
Blaga: PDL merge singur în alegerile parlamentare. Vezi care e obiectivul partidului.
Presedintele PDL Vasile Blaga a declarat duminica ca democrat-liberalii vor merge singuri la alegerile parlamentare si nu vor mai face "donatii" partiduletelor. Referindu-se la strategia pe care o va adopta PDL in perioada urmatoare, Vasile Blaga a afirmat ca obiectivul principal este reorganizarea partidului, reconstituirea organizatiilor si intarirea acestora, constituirea comisiilor de speciali
VREMEA va fi călduroasă, local caniculară. Prognoza meteo pentru luni şi marţi în ţară şi în Bucureşti
Vremea va fi călduroasă, local caniculară după-amiaza în zonele de câmpie din sudul şi vestul ţării, unde pe arii restrânse indicele temperatură-umezeală va atinge pragul critic de 80 al disconfortului termic.
Chris Froome, castigatorul Turului Frantei 2013: I-as interzice pe viata pe cei care folosesc EPO sau transfuzii
Ciclistul britanic Chris Froome, castigator al Turului Frantei in 2013, a afirmat ca cei care apeleaza la dopaj cu Eritropoietina sau la transfuzii sanguine ar trebui interzisi pe viata din sport, relateaza Daily Telegraph. Froome a fost intrebat constant despre dopaj dupa modul in care a castigat Turul, in ciuda faptului ca echipa sa, Sky, afiseaza o politica de toleranta zero fata de aceasta pra
Predoiu: O să avem Cotroceniul, indiferent cu cine din PDL.
Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, la Oradea, ca partidul nu va accepta un candidat comun al dreptei la Presedintie decat din interiorul sau, informeaza Mediafax. "Avem o echipa puternica si avem oameni valorosi, avem un partid in care avem o comunicare intre centru si baza. Nu mai merge ca altadata, sa fie o locomotiva si 20 de vagoane, ci trebuie 20 de locomotive, si sunt atat
Kanye West, surprins în timp ce cumpăra verighete, în Beverly Hills
Rapperul american Kanye West, a cărui iubită Kim Kardashian a născut în luna iunie primul copil al cuplului, a fost văzut, vineri, în magazinul de bijuterii Cartier din Beverly Hills, în timp ce cumpăra verighete, scrie contactmusic.com.
Cluj: Bărbat suspectat că a furat bijuterii de 100.000 de lei, arestat preventiv
Un bărbat de 36 de ani din municipiul Turda, judeţul Cluj, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a furat bijuterii de aur în valoare de aproximativ 100.000 de lei dintr-o locuinţă unde acesta lucrase.
STUDIU: China şi-ar putea exagera intenţionat PIB cu 1.000 de miliarde de dolari, publicând date eronate
Economia Chinei ar putea fi exagerată de autorităţile de la Beijing cu circa 1.000 de miliarde de dolari, 8-12% din activitatea economică anuală, prin publicarea de date "voit eronate" despre inflaţie şi PIB, arată un studiu publicat de un profesor de la Universitatea Peking din Beijing.
Ce scrie presa străină despre decesul regelui Cioabă.
Presa franceza scrie, duminica, despre decesul "regelui" autoproclamat al romilor, romanul Florin Cioaba, relateaza Mediafax. Stirea AFP, publicata duminica dupa-amiaza, a fost preluata rapid de mai multe ziare importante din Franta, intre care Liberation, Le Point sau Le Figaro, precum si de televiziunea France24 si de site-ul belgian sudinfo.be. Cioaba, in varsta de 58 de ani, a fost internat in
SUA anchetează JPMorgan pentru că ar fi angajat copiii unor oficiali chinezi ca să obţină afaceri
Autorităţile federale din SUA au deschis o investigaţie de dare de mită împotriva grupului JPMorgan, pentru a clarifica dacă banca americană a angajat copii ai unor importanţi oficiali chinezi pentru a obţine avantaje de afaceri în China, potrivit unui document ajuns în posesia New York Times.
PSD transmite condoleanţe familiei Cioabă
Partidul Social Democrat transmite un mesaj de condoleanţe familiei Cioabă, exprimându-şi regretul pentru pierderea suferită de aceasta, dar şi de comunitatea pe care Florin Cioabă a îndrumat-o.
Decesul "regelui" autoproclamat al romilor, Florin Cioabă, în presa franceză
Presa franceză scrie, duminică, despre decesul "regelui" autoproclamat al romilor, românul Florin Cioabă, într-un spital din Turcia în urma unui infarct, preluând o ştire AFP.
Împăratul Iulian: Cioabă va fi adus acasă luni.
Trupul autointitulatului rege al romilor, Florin Cioaba, va fi adus in tara de familie, luni, dupa incheierea formalitatilor legale, familia refuzand sa i se faca autopsia, a precizat duminica, imparatul Iulian al romilor. ''Vroiau medicii sa-i faca autopsie, dar au cerut sa nu-i faca autopsie, sa-l trimita asa, iar pentru ziua de maine va pleca din Turcia'', a explicat imparatul Iulian. Si fiul l
Aplicaţia care îţi arată ce ai vrut să ştii întotdeauna pe Facebook
Cei care doresc să afle cine i-a şters din lista de prieteni de pe Facebook o pot face folosind aplicaţia who.deleted.me.
Aplicaţia care îţi arată ce ai vrut să ştii întotdeauna pe Facebook
Cei care doresc să afle cine i-a şters din lista de prieteni de pe Facebook o pot face folosind aplicaţia who.deleted.me.
Un fragment de asteroid, scos la licitaţie
O bucată din meteoritul care a explodat la începutul anului în Rusia, rănind 1.500 de persoane, a fost scos la licitaţie.
Prima canapea din lume concepută pentru gloanţe şi arme
Americanii pot cumpăra o canapea specială lansată de curând pe piaţă, scrie Daily Mail. Este vorba despre o canapea care poate stoca până la 30 de puşti.
Decăderea celui mai mare fotbalist din lume: ce a păţit Diego Maradona
Fostul fotbalist argentinian Diego Maradona (52 de ani) va antrena formaţia de liga a 5-a Deportivo Riestra, scrie ESPN Deportes.

Niciun comentariu: