duminică, 18 august 2013

Preşedintele Băsescu, la Prislop (Maramureş), unde participă la slujbă şi la festivalul de folclor

Y

Festivalul de film de la Locarno: Ce film a câştigat trofeul Leopardul de Aur
Filmul "Historia de la meva mort", regizat de cineastul spaniol Albert Serra, a câştigat sâmbătă seară trofeul Leopardul de Aur la cea de-a 66-a ediţie a Festivalului de Film de la Locarno.
Open-ul de la Cincinnati: Rafa Nadal vs. John Isner, in finala
Spaniolul Rafael Nadal l-a invins pe Tomas Berdych in semifinala Masters-ului de la Cincinnati, scor 7-5, 7-6 si s-a calificat pentru prima data in cariera in finala acestui turneu, unde il va intalni pe americanul John Isner, cel care a trecut in sferturi de Novak Djokovic, nr. 1 mondial.
Testul suprem pentru orice bărbat: te poţi uita 15 secunde în ochii ei?
O tânără s-a pozat singură în oglindă şi a postat fotografia pe Facebook. Primul detaliu pe care îl observă oricine care se uită prima dată la fotografie nu sunt ochii sau zâmbetul tinerei, aşa cum probabil ar fi sperat ea, ci sânii ei.
Cum a fost rezolvat misterul unei crime duble petrecute în urmă cu peste 100 de ani
O crimă care se presupune că a avut loc în anul 1896, a fost în cele din urmă rezolvată după ce un detectiv amator a găsit glonţul tras cu mai mult de 100 de ani în urmă.
BACALAUREAT 2013: SESIUNEA A DOUA începe luni cu proba orală de limba română. Când vor fi afişate primele rezultate
Sesiunea de toamnă a examenului naţional de bacalaureat, la care s-au înscris peste 87.000 de absolvenţi de liceu, începe luni cu proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare orală în limba română.
Cazul mortii Printesei Diana: Scotland Yard ar fi primit informatii ca Diana si Dodi Al Fayed ar fi fost ucisi de un militar
Presa britanica scrie duminica, legat de noile informatii primite de Scotland Yard cu privire la moartea Printesei Diana in 1997, ca armata ar fi fost implicata in tragicul accident din Paris, noteaza BBC.
Un ungar judecat pentru terorism în Bolivia face dezvăluri despre cazul "complotului" împotriva preşedintelui Evo Morales
Ungarul Elod Toaso, judecat în Bolivia pentru terorism, a afirmat în faţa unui tribunal că un alt membru al grupului care, potrivit La Paz, a urzit un complot în 2009 împotriva statului bolivian, irlandezul Michael Dwyer, nu a fost ucis în momentul arestării, ci a fost executat mai târziu.
Radu Mazăre, rege african la o prezentare de modă în Mamaia
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a defilat, sâmbătă seară, la o prezentare de modă în staţiunea Mamaia, costumat în rege african, spunând că s-a simţit "în pielea sa" în această ipostază.
Marea Britanie se bronzeaza
Marea Britanie e frumoasa, dar de cele mai multe ori este o doamna trista si mai mereu infrigurata. Este frumos sa socializezi din cand in cand cu ea, dar este mai greu sa traiesti perioade lungi in compania ei. Mi-am dorit nespus de mult ca Londra sa aiba si ea 30+ grade (sau macar 27+ grade) in verile din ultimii cativa ani.
VIDEO Festivalul de Film Anonimul: Maiorul, in regia lui Yuri Bykov, a castigat Trofeul Anonimul
Filmul "Maiorul", in regia lui Yuri Bykov, a fost desemnat sambata seara, in prezenta regizorului, castigatorul sectiunii competitionale de lungmetraj si al Trofeului Anonimul 2013 in cadrul Galei de inchidere a celei de-a 10-a editii a Festivalului de Film Independent Anonimul.
Top 10 metode prin care poţi scăpa de stres
Business Insider publică un top al celor mai eficiente metode prin care, deşi concediul a trecut, oamenii se pot relaxa oricând.
Preşedintele Băsescu, la Prislop (Maramureş), unde participă la slujbă şi la festivalul de folclor
Preşedintele Traian Băsescu a sosit, duminică, la ora transmiterii acestei ştiri, la Prislop, în judeţul Maramureş. Preşedintele şi soţia sa vor asista la slujba religioasă de la Mănăstirea Prislop.
Semnificaţii istorice pentru ziua de 18 august.
In 1850, a murit scriitorul francez Honoré de Balzac: "In cautarea absolutului", "Mos Goriot", "Eugénie Grandet", "Iluzii pierdute" (n. 20 mai 1799). 1503 - A incetat din viata papa Alexandru al VI-lea, (numele laic Rodrigo de Borja). 1750 - S-a nascut compozitorul Antonio Salieri, indrumator al lui Beethoven, Schubert si Liszt (d.1825) 1830 - S-a nascut imparatul Austriei Franz Iosef (d.1916). 18
Creştinii prigoniţi în Egipt.
Numarul bisericilor si al institutiilor crestine (ortodoxe, catolice sau protestante) din Egipt incendiate sau atacate in violentele din ultimele zile a ajuns la 49, relateaza sambata agentia EFE citandu-l pe Rafic Greiche, purtator de cuvant al preotilor catolici copti egipteni. Potrivit unui episcop local, autorii atacurilor sunt Fratii Musulmani, aceasta grupare asteptand ca, in urma atacurilor
Risc de artrită reumatoidă, redus la jumătate pentru cei care consumă peşte gras săptămânal
Peştele gras, precum somonul şi macroul, heringul, sardinele şi păstrăvul, consumat cel puţin o dată pe săptămână, poate reduce la jumătate riscul de a dezvolta artrită reumatoidă, potrivit unui studiu recent publicat în Annals of the Rheumatic Diseases.
O rezentatoare TV din România a leşinat în direct. Video
Telespectatorii din Lugoj au asistat fără voie la un eveniment mai puţin fericit chiar în timp ce în studio se afla viceprimarul municipiului, Alin Tech.
Pompierii au stabilit cauza incendiului fatal, cinci ore de luptă cu flăcările
Jocul copiilor cu focul pare să fie cauza izbucnirii incendiului căruia sâmbătă după-amiază i-au căzut victime două fete. Aceasta este concluzia preliminară la care au ajuns reprezentanţii...
Marele pericol din masina ta: Ce boli grave iti poate provoca odorizantul
Odorizantele de masina ofera un miros placut in interiorul lor, insa contin substante care iti pun sanatatea in pericol. Printre simptomele declansate de ele se numara durerile de cap si ametelile.     Odorizantele care se gasesc sub

Niciun comentariu: