miercuri, 14 august 2013

Control de URGENŢĂ la APIA, în urma solicitării lui Ponta.
Corpul de Control efectueaza un control extins la Agentia de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), legat de intreaga activitate a directorului general adjunct, retinut pentru coruptie, conform Mediafax. Citeste si Directorul APIA, retinut pentru 24 de ore Controlul vizeaza in principal activitatea legata de achizitiile publice avute in responsabilitate de Pana, ca membru sau presedinte al un
Cum aruncă Primăria Capitalei milioane de lei pe dale şi borduri. GALERIE FOTO: „Lucrările” de la Piaţa Unirii
Bucureştenii care au treabă în faţa Magazinului Unirea din Centrul Capitalei se împiedică zilnic de dalele lăsate în dezordine de la lucrările de modernizare a trotuarelor începute în urmă cu un an de zile de Primărie.
ROMÂNIA - SLOVACIA LIVE. Ultimul meci al tricolorilor înaintea partidelor cu Ungaria şi Turcia
Urmăreşte ROMÂNIA - SLOVACIA LIVE în ultimul meci al tricolorilor înaintea partidelor din preliminariile CM 2014 cu Ungaria şi Turcia. Partida ROMÂNIA - SLOVACIA este transmisă LIVE de Antena 1.
Cererea lui Gigi Becali de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei, RESPINSĂ de Curtea de Apel Bucureşti
Curtea de Apel Bucureşti a respins, miercuri, recursul formulat de Gigi Becali faţă de hotărârea Tribunalului Capitalei prin care acestuia nu i-a fost admisă cererea de întrerupere pentru trei luni a executării pedepsei.
Câţi bani va primi Christian Bale dacă va accepta să îl interpreteze din nou pe Batman
Christian Bale va primi un cec important dacă va juca într-un film dedicat lui Batman şi într-un alt proiect, în care acest personaj va apărea alături de Superman, care va fi jucat de Henry Cavill.
Meciul lui Bute cu Pascal va avea loc pe 18 ianuarie
Jean Bedard, preşedintele Interbox, şi Lucian Bute au anunţat oficial că data propusă pentru meciul contra lui Jean Pascal este sâmbătă, 18 ianuarie 2014, lupta urmând să aibă loc la Centre Bell din Montreal, se arată într-un comunicat remis agenţiei MEDIAFAX.
Zilierii nu vor pierde dreptul la ajutor social. Plata pe oră nu poate fi mai mică de 4,74 lei
Veniturile realizate din activităţi necalificate, cu caracter ocazional nu se iau în considerare la menţinerea dreptului de ajutor social, iar valoarea minimă a renumeraţiei brute orare nu poate fi sub nivelul salariului de bază minim brut pe ţară garantat, care în prezent este 4,74 lei.
Cadavrul în stare de putrefacţie al unui român mort de două luni, găsit în sudul Italiei
Cadavrul unui român în vârstă de 60 de ani, dat dispărut în urmă cu două luni, a fost găsit, în stare avansată de putrefacţie, într-o cabană părăsită, în sudul Italiei, informează Corriere della Sera, în ediţia online.
Cum influenţează cafeaua sănătatea: Opt mituri pe care medicii le demontează.
Despre cafea circula multe mituri. Unele persoane sustin ca daca beau cafea seara nu mai pot dormi, in timp ce alte persoane dau vina pe cafea pentru problemele digestive. De-a lungul timpului, au fost efectuate multe studii pentru a analiza efectele cafelei asupra organismului si pentru a confirma sau infirma miturile care circula in randul populatiei despre aceasta bautura populara. Specialistii
INOVAŢIE. Primii ochi artificiali care previn accidentele.
Cercetatorii elvetieni, francezi si germani au realizat primii ochi de insecta artificiali in miniatura, care ar putea contribui la prevenirea accidentelor, informeaza Comisia Europeana, conform Mediafax. Proiectul "Curvace" a primit doua milioane de euro din din fonduri UE pentru a dezvolta ochi de "insecta" in miniatura, care au un mare potential industrial in domeniul roboticii mobile, al imbra
Romania - economie emergenta?
PIB a crescut in trimestrul 2 doar cu 0,3% fata de primul trimestru si doar cu 1,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut. Tinand cont ca economia Frantei a crescut cu 0,5%, a Germaniei cu 0,7%, a Marii Britanii cu 0,6%, nu cred ca-i prindem din urma prea devreme, scrie Emil Stoica, pe blogul lui.
Titus Corlatean, atac la Traian Basescu: Cand iti asumi leadership-ul impotriva unei tari si nu faci distinctia intre anumiti oameni politici si anumite atitudini extremiste, nu ai ce cauta in politica externa
Ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, s-a declarat, miercuri, la Izvoru Muresului, in Harghita, impotriva retoricii razboinice in relatia bilaterala cu Ungaria, precizand ca este nevoie de dialog permanent cu Budapesta, inclusiv pe teme divergente, scrie Agerpres.
Fiica de 17 ani a unui lider al Fraţilor Musulmani a fost ucisă în intervenţia poliţiei la Cairo
Fiica în vârstă de 17 ani a unuia dintre principalii lideri ai Fraţilor Musulmani, mişcare din care provine fostul preşedinte Mohamed Morsi, a fost împuşcată mortal, miercuri, în timpul operaţiunii sângeroase a poliţiei şi armatei pentru dispersarea manifestanţilor islamişti la Cairo, relatează AFP.
Tânăr de 24 de ani, prins cu 220 de kilometri pe oră pe Autostrada Transilvania
Un tânăr de 24 de ani din Miercurea Ciuc a fost surprins, miercuri, de poliţiştii Biroul de Poliţie al Autostrăzii Transilvania în timp ce conducea cu 220 de kilometri pe oră, informează Poliţia Română.
Etapa a şaptea a Ligii I a fost amânată la solicitarea lui Victor Piţurcă
Comitetul Executiv al FRF întrunit, miercuri, la Casa Fotbalului, a aprobat solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă de amânare a meciurilor din cadrul etapei a şaptea, programate la 31 august, pentru pregătirea partidelor echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia din preliminariile CM-2014.
Etapa a şaptea a Ligii I a fost amânată la solicitarea lui Victor Piţurcă
Comitetul Executiv al FRF întrunit, miercuri, la Casa Fotbalului, a aprobat solicitarea selecţionerului Victor Piţurcă de amânare a meciurilor din cadrul etapei a şaptea, programate la 31 august, pentru pregătirea partidelor echipei naţionale cu Ungaria şi Turcia din preliminariile CM-2014.

Niciun comentariu: