miercuri, 14 august 2013

UEFA a decis excluderea din cupele europene  echipei ucrainiene Metalist Harkov, pentru nerespectarea criteriilor de admitere în competițiile organizate de forul european.
Metalist HarkovUEFA îi reproşează clubului din Harkov faptul că a fost implicat într-un scandal privind meciuri trucate în Ucraina. Drept urmare, forul continental a decis ca Metalist Harkov să fie suspendat din cupele europene pentru sezonul 2013-2014.
Ucrainienii trebuiau să joace cu Schalke, fosta echipă a lui Marica, în play-off-ul UEFA Champions League. Partidele erau programate pe 21 și 27 august.
La începutul luinii august, TAS a sancţionat zece oficiali şi jucători de la Metalist Harkov şi Karpati Lvov pentru că au trucat meciul direct din campionatul Ucrainei, disputat la 19 aprilie 2008.
“FC Metalist Harkov a fost descalificată din cupele europene în sezonul 2013/2014, după încheierea procesurilor disciplinare împotriva clubului ucrainean. După procedurile disciplinare deschise împotriva FC Metalist Harkov conform articolelor 2.04g, 2.05 şi 2.10 ale regulamentului UEFA Champions League 2013/14, privind criteriile de admitere pentru participarea în competiţiile UEFA, Comisia de Apel a anunţat, astăzi, decizia legată de clubul ucrainean. Comisia de Apel a UEFA a analizat cu atenţie declaraţiile şi documentele depuse de club, precum şi declaraţiile şi documentele prezentate de inspectorul disciplinar al UEFA, şi a luat următoarea decizie: FC Metalist Harkov este descalificată din ediţia 2013/2014 a cupelor europene”, se arată în comunicatul forului european.
Comitetul de Urgenţă al UEFA, format din cinci membri ai Comitetului Executiv, se va întruni în cursul zilei de miercuri pentru a analiza consecinţele acestei decizii asupra Ligii Campionilor.
Metalist Harkov poate face apel la decizia UEFA, la Tribunalul de Arbitraj Sportiv.
The post UEFA taie în carne vie. Metalist Harkov, exclusă din cupele europene appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Doi americani au făcut sex într-un metrou în fața unui minor – VIDEO
Doi tineri s-au pus să facă sex în metroul din San Francisco de față cu un puști de 14 ani care a filmat cu telefonul mobil, întreaga partidă dintre cei doi.
sex metrouS-au încins așa de tare încât nu au mai așteptat până acasă, așa că s-au pus să facă sex chiar în metrou. Un negru și cu o față de culoare albă au făcut sex în metroul american fără niciun fel de reținere și rușine.
Fata s-a așezat în poala bărbatului și a început să se miște în toate felurile în timp ce un minor de 14 ani filma cu telefonul mobil.
Înregistrarea cu cei doi făcând sex în metrou a fost postată de cameramanul de ocazie, pe internet.
Autoritățile americane spun că gestul celor doi tineri nu este așa de grav, chiar dacă a avut loc într-un mijloc de transport public de față cu un minor.
“Nu este considerată o infracţiune gravă sau violentă, dar este cu siguranţă o acţiune pe care o luăm în serios”, a declarat Ben Fairow, adjunctul Poliţiei din San Francisco.
După acest incident, metroul din San Francisco este numit mai nou trenul “XXX”.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
UEFA a sancționat pe Legia Varșovia, adversara Stelei din play-off
Decizie radicală luată azi de UEFA în cazul echipei Legia Varșovia. Polonezii nu vor avea fani la returul cu FC Steaua de pe Național Arena.
legia - steauaSteaua primește un ajutor nesperat de la UEFA în manșa retur cu Legia Varșovia. Din cauza fanilor ultrași, polonezii nu vor avea susținători la București.
UEFA a decis să închidă peluza fanilor Legiei Varşovia la returul cu Steaua. Decizia a fost luată în urma comportamentului fanilor campioanei Poloniei la returul cu formaţia New Saints, din Ţara Galilor, în turul II preliminar din Champions League. Atunci, ultraşii Legiei au aruncat cu torţe pe teren.
Oficialii Legiei au anunţat că vor face apel după această decizie. Legia vinde în continuare bilete pentru celelalte zone de pe stadion.
Steaua va disputa primul meci la București, pe 21 august,  timp ce returul este programat pe 27 august, la Varşovia.
Fanii adversarei roş-albaştrilor sunt renumiţi pentru atmosfera incendiară şi presiunea pe care o pun pe jucătorii din teren.
Cel mai ieftin bilet la partida Steaua-Legia Varşovia, contând pentru manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor,costă 20 de lei, în timp ce la VIP, tichetul este 200 de lei.
The post UEFA a sancționat pe Legia Varșovia, adversara Stelei din play-off appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: