miercuri, 14 august 2013


Scandalul de corupţie de la APIA „şochează” PC. Daniel Constantin: „Nu m-aş fi aşteptat, am plecat de la premisa că toţi sunt valoroşi”
Vestea că doi membri PC, directorul adjunct al APIA şi un om de afaceri, au fost reţinuţi pentru fapte de corupţie, după ce procurorii DNA i-au acuzat de măsluirea unei licitaţii la ulei în programul PEAD 2013, i-a uimit pe liderii Partidului Conservator.
Afacerile Transelectrica au scăzut cu 24%, la 1,09 miliarde lei, însă profitul a urcat de cinci ori
Transelectrica (TEL) a înregistrat în primul semestru o cifră de afaceri de 1,097 miliarde lei (250 milioane euro), în scădere cu 24% faţă de perioada similară a anului trecut, însă profitul a urcat de cinci ori, la 102,7 milioane lei (23,3 milioane euro).
Reghecampf: Adrian Cristea trebuie să se obişnuiască cu stilul de joc al Stelei
Antrenorul FC Steaua, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, miercuri, că mijlocaşul Adrian Cristea a fost trecut pe lista UEFA pentru meciurile din play-off-ul Ligii Campionilor cu Legia Varşovia şi a precizat că fotbalistul trebuie să se obişnuiască cu stilul de joc al formaţiei pe care o pregăteşte.
Corlăţean, despre relaţia cu Ungaria: Retorica războinică este anacronică, populistă şi necredibilă
Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a declarat, miercuri, la Universitatea de Vară de la Izvoru Mureşului (Harghita), că în relaţia cu Ungaria nu este de acord cu "retorica războinică", ea fiind "anacronică, populistă şi necredibilă", ci susţine un dialog permanent cu Budapesta.
FOTO Cea mai mare statuie ecvestră din ţară, expusă în Bucureşti.
Cea mai mare statuie ecvestra din Romania, realizata de tanara sculptorita in fier, Misha Diaconu, a fost expusa, sambata, in parcul Titan din Bucuresti. Statuia 'Calul Titanilor', realizata numai din otel, cantareste peste 1600 de kilograme si are o inaltime de 7 metri si jumatate. Misha Diaconu a lucrat timp de doi ani la realizarea ei si a folosit tehnica Repoussage. Statuia a inaugurat Tabara

Niciun comentariu: