miercuri, 7 august 2013


Crin Antonescu, despre cazul Vişinescu: Susţin modificarea legii pentru ca aceste fapte să fie imprescriptibile, să fie considerate crime împotriva umanităţii
Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat că a urmărit ancheta în cazul torţionarului Vişinescu şi că va susţine modificarea legislaţiei pentru ca astfel de fapte să nu devină imprescriptibile.
Cadavrul decapitat al unei românce a fost găsit într-o valiză
Un muncitor imigrant turc ar fi mărturisit că a ucis o româncă în vârstă de 45 de ani, al cărei cadavru decapitat şi dezmembrat a fost găsit într-o valiză, sâmbătă, în Tel Aviv, relatează Jerusalem Post, în ediţia electronică de miercuri.
Un post regional de televiziune din Rusia a difuzat un clip anti-Putin
Jurnalişti ucişi, o corupţie omniprezentă, foşti agenţi KGB la putere sunt acuzaţii care apar într-un videoclip împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin difuzat de o televiziune din Celiabinsk (Ural) în mijlocul unui buletin de ştiri şi care putea fi accesat miercuri pe Internet.
Un pastor neoprotestant din Bistriţa şi fiul său de 9 ani, găsiţi morţi într-o maşină incendiată
Un bărbat de 39 de ani din Bistriţa, pastor neoprotestant, şi fiul său de nouă ani, care fuseseră daţi dispăruţi de către familie, au fost găsiţi morţi, în zona comunei Pomi din Satu Mare, într-o maşină incendiată, trupurile celor doi nefiind însă arse, dar având urme de lovituri la cap.
Acţiunile Fondului Proprietatea au depăşit maximul istoric atins în ziua listării, în ianuarie 2011
Acţiunile Fondului Proprietatea au crescut cu 0,74% şi au ajuns la preţul de 0,677 lei/acţiune, depăşind maximul istoric atins în ziua listării la BVB, pe 25 ianuarie 2011, când unele tranzacţii au fost realizate la 0,675 lei/titlu.
Mugur Isarescu: Clauzele abuzive sunt parte a unor contracte pe care oamenii le-au semnat/ Intr-un stat de drept iti asumi ceea ce semnezi
" Avem motive sa credem ca inflatia va cobori rapid in lunile urmatoare", a declarat miercuri guvenratorul BNR Mugur Isarescu cu ocazia prezentarii Raportului privind inflatia. Tinta de inflatie pe anul in curs este de 2,5%, cu o variatie de plus/minus 1%. Potrivit unei variante a scrisorii de intentie catre FMI, se precizeaza ca am putea asista la scăderea treptată a ratei de politică daca inflaţ
Steaua - Lista posibililor adversari din play-off-ul Champions League
Steaua a trecut de Dinamo Tbilisi in turul trei preliminar al Champions League (3-1 la general), iar acum asteapta numele adversarului din play-off-ul competitiei.
Codul portocaliu de caniculă a fost PRELUNGIT. ...
Sase judete din vestul tarii vor fi, joi si vineri, sub avertizare de cod portocaliu de canicula, iar Capitala si alte 17 judete au fost atentionate cu cod cod galben, informeaza Mediafax. Potrivit avertizarii emise de Administratia Nationala de Meteorologie, joi si vineri vremea va fi calduroasa in toata tara. In judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin si Mehedinti, avertizate cu co
Strănepota lui Constantin Brâncuşi a fost JEFUITĂ. Vezi ce obiecte valoroase au luat hoţii.
Stranepota lui Constantin Brancusi, jefuita in urma cu aproape patru ani, a recuperat fotografiile cu marele sculptor pe care un hot le-a sustras dintr-un apartament nelocuit care apartinea mamei sale, conform unui comunicat al Politiei Capitalei. Prejudiciul este 600.000 de euro, iar hotul este un barbat care se ocupa de intretinerea blocului in care se afla apartamentul. In iarna anului 2009, ba
Braşov: 25 de persoane, AUDIATE pentru trafic de DROGURI şi PROSTITUŢIE. ...
25 de persoane din Brasov, suspectate de trafic de droguri si carne vie, sunt audiate, miercuri, la sediul DIICOT, conform unui comunicat remis redactiei. Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) efectueaza, in acest caz, 30 de perchezitii la domiciliul unor persoane suspectate ca ar fi constituit o grupare infractionala specializata in
Ivan: Coabitarea era obligatorie. Băsescu încearcă să ne oblige să-l mai suspendăm, dar nu o vom face
Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, susţine că era obligatorie coabitarea între preşedinte şi premier, aceasta având efecte pozitive în economie, el apreciind totodată că, prin acţiunile sale, Traian Băsescu încearcă să oblige USL să-l suspende din nou, dar nu se va întâmpla acest lucru.
Fostul preşedinte al ANAF Şerban Pop, audiat la DNA în dosarul de şantaj al lui Sorin Alexandrescu
Fostul preşedinte al ANAF Şerban Pop a venit, miercuri, la DNA pentru a da declaraţii în legătură cu acuzaţia de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii, pentru care a fost pus sub învinuire în dosarul de şantaj al directorului general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu.
Ioan Becali: Vlad Chiricheş rămâne la Steaua până în decembrie. Cu Totthenham totul s-a încheiat
Impresarul Ioan Becali a declarat, marţi, că fundaşul Vlad Chiricheş, care a avut mai multe oferte de transfer în această vară, va rămâne la echipa Steaua Bucureşti până la sfârşitul anului.
COD PORTOCALIU ŞI GALBEN de caniculă. HARTA zonelor afectate
Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, o avertizare COD PORTOCALIU şi una COD GALBEN de caniculă valabilă joi şi vineri pentru mai multe judeţe din ţară. Sunt anunţate temperaturi de până la 40 de grade şi disconfort termic.
Guvernul SUA a dat în judecată Bank of America, acuzată că a fraudat investitorii
Guvernul SUA a dat în judecată Bank of America, a doua mare bancă americană după active, acuzată că a fraudat investitorii într-o tranzacţie de 850 milioane de dolari cu valori mobiliare constituite din credite ipotecare, potrivit Wall Street Journal (WSJ).
FOTO: Transformările vedetelor Disney de la debut şi până în prezent
Huffington Post publică o galerie foto cu mai mulţi actori care şi-au făcut debutul în filme Disney, apoi au atins apogeul la Hollywood.
Preşedintele Băsescu vizitează astăzi şantierul autostrăzii Arad-Nădlac
Preşedintele Traian Băsescu vizitează miercuri şantierul tronsonului de autostradă Arad-Nădlac, unde lucrările au fost oprite.
Meryl Streep şi Robert De Niro, din nou împreună pe marele ecran, după o pauză de 17 ani
Actorii americani Meryl Streep şi Robert De Niro, ambii recompensaţi cu premiul Oscar, vor juca din nou împreună într-un film, pentru prima dată după o pauză de 17 ani.
Şase companii din domeniul lactatelor, amendate de China pentru înţelegere ilegală asupra preţurilor
Autorităţile chineze au aplicat amenzi în valoare totală de 670 de milioane de yuani (82 de milioane de euro) unui număr de şase firme din domeniul lactatelor pentru înţelegere ilegală asupra preţurilor, a anunţat miercuri agenţia oficială China Nouă.
O camionetă cu mai mulţi oameni s-a RĂSTURNAT într-o râpă din Gorj. 19 persoane rănite, dintre care două sunt în stare gravă
Un număr de 19 persoane au fost rănite, miercuri dimineaţă, după ce o camionetă s-a răsturnat într-o râpă, într-o zonă greu accesibilă din judeţul Gorj, la faţa locului fiind trimise nouă ambulanţe şi echipaje de descarcerare.

Niciun comentariu: