miercuri, 7 august 2013

Viaţa lui Silvio Berlusconi ar putea deveni în curând un film, iar marele actor american Jack Nicholson ar fi principalul candidat la rolul de protagonist, informează marţi presa din Peninsulă, citată de Agerpres
Dacă Nicholson nu va accepta acest "rol dificil', alţi candidaţi posibili ar putea fi actorii Dustin Hoffman, Robert De Niro, Harvey Keitel, Al Pacino, Anthony Hopkins sau Tom Hanks. Nu este exclus nici Arnold Schwarzenegger, care este "mult mai înalt decât fostul premier italian', dar care ar putea "compensa' acest lucru cu experienţa sa politică /a fost guvernator republican al Californiei în perioada 2003-2011/, informează agenţia ANSA.
Dar cel mai potrivit pentru acest rol ar fi, cu siguranţă, Jack Nicholson /76 de ani, vârsta lui Berlusconi/, considerat unul dintre cei mai mari actori contemporani şi câştigător a trei premii Oscar. Silvio Berlusconi, protagonist al ultimilor 20 de ani de viaţă politică italiană, înfruntă zilele acestea una dintre cele mai dificile perioade ale vieţii sale, după decizia Curţii de Casaţie de la Roma, care, pe 1 august, a confirmat condamnarea sa la patru ani de închisoare /dintre care trei amnistiaţi/, pentru fraudă fiscală, în dosarul Mediaset.
Cu siguranţă, viaţa lui Berlusconi "ar merita să devină
Citeşte mai mult...
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Tragedie de proporții în Gorj
O camionetă în care se aflau peste 20 de muncitori s-a răsturnat miercuri dimineață, într-o râpă, într-o zonă greu accesibilă din judeţul Gorj. Cel puțin 12 persoane au fost rănite.
accident gorjTragedia românească din luna iunie, produsă în Muntenegru, s-a repetat azi dimineață în comuna Padeș din județul Gorj. Unde o camionetă plină cu muncitori a căzut într-o râpă adâncă de 40 de metri.
Accidentul rutier s-a produs azi, în jurul orei 6.00, în satul Cerna, comuna Padeş, într-o zonă de munte, greu accesibilă.
12 din cei 20 de oameni aflați în mașină, au fost grav răniți. Oamenii erau muncitori din zonă și erau duși de un privat la cules de afine.
Serviciile de intervenţie au ajuns cu dificultate în zonă, la faţa locului fiind trimise şase ambulanţe din judeţul Gorj, una din Caraş Severin şi două din judeţul Mehedinţi.
Două dintre persoanele rănite au fost preluate de ambulanţe şi duse la Baia de Aramă. Una dintre victime a fost internată la spitalul din localitate, iar cealaltă, aflată în comă, urmează să fie preluată de un elicopter SMURD de pe stadionul din localitate, pentru a fi dusă la un spital din Capitală. Victima are o fractură la coloana cervicală.
Alte persoane rănite sunt preluate de ambulanţe şi duse la Spitalul Judeţean din Târgu Jiu, pe măsură ce pompierii şi salvamontiştii reuşesc să scoată din râpă victimele.
Ministerul de Interne a trimis la fața locului și un elicopter MAI pentru a ajuta la transportarea răniților din județul Gorj.
The post Tragedie de proporții în Gorj appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Ionuţ Andraş, fotografiat gol pușcă pe plaja din stațiunea Venus
Ionuţ Andraş, membrul trupei etno Ro-Mania, a fost fotografiat gol pușcă, pe o plajă de nudiști din stațiunea Venus. Artistul, lipsit de inhibiții, și-a etalat cu mândrie corpul.
ionut andrasNonconformist din fire, Ionuţ Andraş alege de fiecare dată când merge la mare, plaja de nudiști de la Venus, pentru a se putea bronza în voie, uniform, pe tot corpul. Și pentru a arăta la toată lumea că nu se rușinează, Ionuț a dat presei, fotografiile cu el, în fundul gol, făcute pe plajă la nudiști.
„La nudişti e singurul loc în care mă simt liber cu adevărat şi lipsit de orice inhibiţie, plus că beneficiez de un bronz uniform. Aici, oamenii sunt liniştiţi, nu fac sex pe şezlong ca pe plajele de fiţe. E o mică societate unde lumea se comportă civilizat”, a declarat Ionuţ Andraş pentru ziarul Ring.
Deși se afla pe plajă la nudiști, Ionuț le-a lăsat cu gura căscată pe două fete venite la plajă, întrucât cântăreţul defila mândru în costumul lui Adam.
„Nişte fete se chinuiau să-şi aranjeze cearşaful şi nu reuşeau din cauza vântului. M-am apropiat şi le-am dus câteva pietre, iar ele au rămas şocate că eram gol-puşcă”, a povestit Ionuţ Andraş.
Cântărețul este însă dezamăgit de cei care vin pe plajă la nudiști pentru că sunt reținuți, nu prea interacţionează cu cei din jur, aşa că nu e un loc de agăţat.
Ionuț Andraș, face parte de 7 ani din trupa etno Ro-Mania și spune că a văzut  multe persoane publice pe plajă la nudişti şi este bucuros că nu e singurul care simte nevoia de libertate exprimată prin nudism.
The post Ionuţ Andraş, fotografiat gol pușcă pe plaja din stațiunea Venus appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
În 2009, când a participat la Festivalul de la Mamaia, Alexandra Stan a ales să cânte la secțiunea interpretare piesa Angelei Similea, ”Să mori de dragoste rănită”.  Numai cântat nu se poate numi ceea ce a făcut Alexandra. Pur și simplu a behăit și făcut praf celebra piesă.
alexandra stan - mamaia 2009În urmă cu patru ani de zile, pe când era o necunoscută, Alexandra Stan a participat la Festivalul de Muzică Ușoară Mamaia 2009, la secțiunea Interpretare.
Alexandra a ales să cânte piesa Angelei Similea, ”Să mori din dragoste rănită”. O partitură destul de grea, care s-a dovedit a fi o piatră de moară pentru Alexandra.
Tânăra cântăreață a făcut praf piesa de la cap la coadă. A behăit, a falsat cum nu se poate mai rău și mai avea un pic și încurca și orchestra condusă de maestru Ionel Tudor.
Juriul s-a luat cu mâinile de păr când a auzit în ce hal măcelărește Alexandra Stan, piesa. Drept urmare nu i-au acordat niciun premiu, nu că ar fi și meritat. Poate doar Stafida de Aur, echivalentul Zmeurei de Aur de la Hollywood.
Chiar dacă a plecat cu mâna goală de la Festivalul Mamaia 2009, Alexandra a bifat debutul care a propulsat-o în show-biz-ul internațional. Și asta pentru că Marcel Prodan a văzut în ea potențialul de play-back și i-a propus o colaborare. După patru ani de cântări prin toată lumea, povestea de iubire dintre cei doi s-a terminat la spital. Artista a fost la un pas de moarte după ce a primit o bătaie cruntă de la impresarul ei.
Înregistrarea de mai jos demonstrează faptul că nu este important cum cânți live, contează ca în studio să ai băieți pricepuți la butoane.

Și ca o comparație, vă invităm să ascultați cum sună piesa în varianta originală, interpretată magistral de Angela Similea.

The post Alexandra Stan și-a bătut joc de celebra piesă ”Să mori de dragoste rănită”. Uite în ce hal a behăit la Mamaia – VIDEO appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Șapte persoane trimise în judecată pentru trafic de celule la clinica New Med Life
Şase persoane, între care cetăţeni israelieni, au fost trimise în judecată, de DIICOT, pentru trafic de celule, în dosarul clinicii private New Med Life din București.
fertilizare in vitroProcurorii DIICOT susțin faptul că membrii grupării racolau studente de la care, contra cost, recoltau ovocite vândute ulterior în străinătate.
În rechizitoriu, procurorii au reţinut că, în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, reprezentanţi ai unei clinici private din Bucureşti, împreună cu cetăţeni israelieni specializaţi în domeniul reproducerii asistate, ar fi racolat, prin diverse metode, persoane de sex feminin, preponderent studente, pe care, contra sumei de 600 de euro pentru fiecare, le supuneau unor tratamente de stimulare hormonală, ulterior procedându-se la recoltarea de ovocite.
Paralel, inculpaţii au fost preocupaţi şi de identificarea unor persoane, dornice de fertilizare „in vitro”, pe care le-au supus procedurilor de embriotransfer. Materialul genetic astfel obţinut a fost folosit pentru fertilizarea „in vitro” a unor persoane, 225 la număr şi în mare parte de cetăţenie israeliană, de la care inculpaţii au obţinut beneficii materiale considerabile”, se arată în comunicatul de presă al DIICOT.
Trei dintre inculpaţi sunt acuzaţi că au  falsificat o serie de înscrisuri sub semnătură privată, atestând împrejurări neconforme cu realitatea, şi că au înlesnit uneia dintre inculpate, specialist în domeniul biologiei celulare, realizarea embriotransferurilor fără ca aceasta să posede aviz de liberă practică în România.
În rechizitoriu este reţinută şi acuzaţia de utilizare, în procedurile de stimulare hormonală, a unor medicamente care nu aveau autorizaţie de punere în circulaţie pe teritoriul românesc, valoarea acestora fiind estimată la peste 200.000 de euro.
Dosarul a fost înaintat spre competenta soluţionare la Tribunalul Bucureşti, unde a fost înregistrat cu nr. 27.222/3/2013, secţia I Penal.
The post Șapte persoane trimise în judecată pentru trafic de celule la clinica New Med Lifeappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Steaua s-a calificat în play-off-ul Campions League și este la un pas de grupele europene
Steaua București s-a calificat marți seară în play-off-ul Ligii Campionilor după ce a terminat la egalitate, scor 1-1, returul cu Dinamo Tbilisi.
fc steaua bucurestiDupă 2-0 în manșa tur de la Tbilisi, steliștii au remizat în retur cu georgienii pe stadionul Național Arena din București, în prezența a peste 40.000 de spectatori.
Steliștii au deschis scorul pe Național Arena după doar 6 minute de joc cu georgienii. Bourceanu a trimis o minge peste apărarea adversă, Latovlevici a plecat de la limita off-side-ului și a tras cu exteriorul printre picioarele portarului.
Dacă pe propriul teren nu au reușit să marcheze vreun gol, georgienii au marcat un gol în poarta steliștilor în returul de pe Național Arena.
Echipa antrenată de Duşan Uhrin a marcat în minutul 47 prin Ustaritz după o centrare din corner, după care s-a desprins din marcajul lui Gardoş şi a înscris cu o lovitură de cap din 6 metri.
Georgienii pleacă acasă cu speranța că la anul vor ajunge în play-off, iar Steaua așteaptă să își afle adversara. O calificare în Grupele Ligii Campionilor, ar veni după o pauză de 7 ani, iar în conturile clubului Steaua ar intra dintr-o lovitură fabuloasa sumă de 17 milioane de euro.
The post Steaua s-a calificat în play-off-ul Campions League și este la un pas de grupele europene appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

YESTERDAY

I-a făcut sex oral unui stripper în văzul tuturor într-un club din Craiova
O tânără din Craiova, încinsă de aburii alcoolului i-a făcut fără nicio reținere, un sex oral de toată isparava, unui stripper, chiar în clubul în care bărbatul își făcea numărul. Toată scena s-a produs de față cu alte zeci de persoane prezente în club.
sex oral stripperScene incredibile petrecute într-un club din Craiova. Un stripper venit să încingă atmosfera în club, a avut parte de un sex oral ca la carte, făcut în văzul tuturor.
O tânără fără inhibiții, încinsă de masculul dansator dar și de alcool, s-a apucat să-i facă sex oral acestuia.
Stripperul nu a refuzat oferta, ba din contră, s-a dezbrăcat de toate hainele și a savurat din plin momentul.
Incredibila scenă s-a petrecut de față cu alți bărbați și femei, aflați în acel moment în clubul craiovean. Toți stăteau și priveau cu gura căscată la ceea ce făcea tânăra încinsă de stripper.
Unul dintre cei prezenți în club a avut inspirata idee să îi fotografieze pe cei doi și astfel poza a ajuns pe internet.
The post I-a făcut sex oral unui stripper în văzul tuturor într-un club din Craiova appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Orgii sexuale la doi pași de grăniniță, în casa unui consilier de la Ministerul Turismului
Vila unui consilier din cadrul Ministerului Turismului, tulbură de o lună de zile liniștea unui cartier select din Iași. Sub acoperirea unui videochat, în locația cu pricina se petrec adevărate orgii sexuale.
orgiePotrivit spuselor vecinilor consilierului, în vila luxoasă au loc petreceri cu perversiuni. Vila aparține lui Constantin Aurelian Albuţ, consilier evaluare-examinare la Direcţia de Control, Consiliere şi Monitorizare în Turism, din cadrul ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Demnitarul a declarat pentru BZI.RO că: Mă mut la Bucureşti cu familia pentru a fi aproape de soţia mea, care va lucra în Capitală. Am scos casa la vânzare, dar nu mi-a dat nimeni preţul cerut. Am închiriat-o pentru că astfel are cineva grijă să o întreţină.
Vecinii povestesc că în fiecare noapte, în casa închiriată au loc adevărate orgii sexuale.
De pe la ora 20.00, vin câte 10-12 masini pline cu tot felul de indivizi. Am văzut şi trei arabi printre ei. Intră în casă şi începe dezmăţul. Beau până nu mai pot, după care ies pe terasa casei, care dă înspre vila mea. Săptămâna trecută, pe la 2 noaptea, a ieşit în balcon un individ gol puşcă. Doar pe cap avea o pălărie. S-a apucat să strige în gura mare. Mi-am pus o copertină înspre casa lor, că să nu-i mai văd„, a declarat Mihai Holban ce are vila lângă cea a demnitarului.
Holban a mai declarat ziarului ieșean că pe lângă partidele de sex în grup, cei care frecventează imobilul se şi droghează.
The post Orgii sexuale la doi pași de grăniniță, în casa unui consilier de la Ministerul Turismului appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: