miercuri, 7 august 2013


Dustin Hoffman, supus unei operaţii pentru eliminarea unor tumori canceroase
Actorul Dustin Hoffman a fost supus unei operaţii chirurgicale pentru eliminarea unui cancer, a anunţat purtătorul de cuvânt al acestuia, care nu a oferit alte informaţii despre tipul maladiei şi nici despre momentul în care starul a fost diagnosticat cu această boală, informează Reuters.
Declaraţia care dă fiori fanilor Stelei. Cel mai puternic om din fotbalul românesc: „Sunt convins că UEFA îi va sancţiona”
Preşedintele FRF, Mircea Sandu, e convins că Steaua va fi pedepsită după incidentele de la Skopje, când managerul Mihai Stoica şi bodyguarzii săi au agresat o echipă de jurnalişti.
Cazul Pacepa, doar o dezbatere istoriografică?.
Asistam de cativa ani la o ofensiva antioccidentala in Romania care se manifesta si prin recuperarea mitologiei national-comunismului. Larry Watts nu este un simplu istoric interesat de Ro­ma­nia. D-l Watts este o persoana cu multe con­tacte in zona serviciilor secrete din Romania. Este un apro­piat al generalului Ioan Talpes, nasul de cu­nu­nie al is­toricului de peste Ocean, casatorit cu o ro­ma
Antonescu, despre privatizarea CFR Marfă: E un joc de-a şoarecele şi pisica.
Liderul PNL Crin Antonescu a declarat ca i se pare "trist" si "inestetic" ca o tema de importanta majora precum privatizarea unei mari companii sa prilejuiasca "un fel de joc de-a soarecele si pisica" si a opinat ca seful statului ar spera intr-un esec pentru a "castiga in felul acesta niste puncte", relateaza Mediafax. Antonescu a fost intrebat, intr-o interventie telefonica la Realitatea Tv, cum

Niciun comentariu: