marți, 6 august 2013

O tânără din Craiova, încinsă de aburii alcoolului i-a făcut fără nicio reținere, un sex oral de toată isparava, unui stripper, chiar în clubul în care bărbatul își făcea numărul. Toată scena s-a produs de față cu alte zeci de persoane prezente în club.
sex oral stripperScene incredibile petrecute într-un club din Craiova. Un stripper venit să încingă atmosfera în club, a avut parte de un sex oral ca la carte, făcut în văzul tuturor.
O tânără fără inhibiții, încinsă de masculul dansator dar și de alcool, s-a apucat să-i facă sex oral acestuia.
Stripperul nu a refuzat oferta, ba din contră, s-a dezbrăcat de toate hainele și a savurat din plin momentul.
Incredibila scenă s-a petrecut de față cu alți bărbați și femei, aflați în acel moment în clubul craiovean. Toți stăteau și priveau cu gura căscată la ceea ce făcea tânăra încinsă de stripper.
Unul dintre cei prezenți în club a avut inspirata idee să îi fotografieze pe cei doi și astfel poza a ajuns pe internet.
The post I-a făcut sex oral unui stripper în văzul tuturor într-un club din Craiova appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Orgii sexuale la doi pași de grăniniță, în casa unui consilier de la Ministerul Turismului
Vila unui consilier din cadrul Ministerului Turismului, tulbură de o lună de zile liniștea unui cartier select din Iași. Sub acoperirea unui videochat, în locația cu pricina se petrec adevărate orgii sexuale.
orgiePotrivit spuselor vecinilor consilierului, în vila luxoasă au loc petreceri cu perversiuni. Vila aparține lui Constantin Aurelian Albuţ, consilier evaluare-examinare la Direcţia de Control, Consiliere şi Monitorizare în Turism, din cadrul ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Demnitarul a declarat pentru BZI.RO că: Mă mut la Bucureşti cu familia pentru a fi aproape de soţia mea, care va lucra în Capitală. Am scos casa la vânzare, dar nu mi-a dat nimeni preţul cerut. Am închiriat-o pentru că astfel are cineva grijă să o întreţină.
Vecinii povestesc că în fiecare noapte, în casa închiriată au loc adevărate orgii sexuale.
De pe la ora 20.00, vin câte 10-12 masini pline cu tot felul de indivizi. Am văzut şi trei arabi printre ei. Intră în casă şi începe dezmăţul. Beau până nu mai pot, după care ies pe terasa casei, care dă înspre vila mea. Săptămâna trecută, pe la 2 noaptea, a ieşit în balcon un individ gol puşcă. Doar pe cap avea o pălărie. S-a apucat să strige în gura mare. Mi-am pus o copertină înspre casa lor, că să nu-i mai văd„, a declarat Mihai Holban ce are vila lângă cea a demnitarului.
Holban a mai declarat ziarului ieșean că pe lângă partidele de sex în grup, cei care frecventează imobilul se şi droghează.
The post Orgii sexuale la doi pași de grăniniță, în casa unui consilier de la Ministerul Turismului appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Salariul mediu în România a scăzut în luna iunie cu 5 lei față de luna Mai 2013
În timp ce taxele și prețurile cresc, salariile intră la apă în România. Potrivit INS, în luna iunie, salariu mediu a scăzut cu 5 lei față de luna Mai.
salariul mediu brut ianuarieÎn luna iunie 2013, câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 2219 lei, cu 0,3% mai mic decât în luna mai 2013.
Câştigul salarial mediu nominal net a fost de 1606 lei, în scădere faţă de luna precedentă cu 5 lei (-0,3%).
Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în extracţia petrolului brut şi a gazelor naturale (4049 lei), iar cele mai mici în hoteluri şi restaurante (880 lei).
Indicele câştigului salarial real pentru luna iunie 2013 faţă de luna precedentă, calculat ca raport între indicele câştigului salarial nominal net şi indicele preţurilor de consum, a fost de 99,7%.
În luna iunie 2013, nivelul câştigului salarial mediu net a înregistrat, în aproape egală măsură, atât creşteri cât şi scăderi faţă de luna precedentă.
Creşterile câştigului salarial mediu net faţă de luna mai 2013 din sectorul economic s-au datorat acordării de prime ocazionale (inclusiv prime pentru performanţă), sume din profitul net şi din alte fonduri (inclusiv tichete de masă), dar şi realizărilor de producţii ori încasărilor mai mari (funcţie de contracte). De asemenea, creşterile câştigului salarial mediu net se datorează şi disponibilizărilor de salariaţi cu câştiguri salariale mici, în unele activităţi economice.
Cele mai semnificative creşteri ale câştigului salarial mediu net s-au înregistrat după cum urmează:
  • cu 14,0% în fabricarea băuturilor, respectiv 12,3% în fabricarea produselor din tutun;
  • între 6,0% şi 7,5% în fabricarea calculatoarelor şi a produselor electronice şi optice, fabricarea produselor de cocserie şi a produselor obţinute din prelucrarea ţiţeiului, tipărirea şi reproducerea pe suporturi a înregistrărilor, telecomunicaţii, activităţi de editare, fabricarea produselor textile;
  • între 3,5% şi 5,5% în fabricarea produselor farmaceutice de bază şi a preparatelor farmaceutice, activităţi de asigurări, reasigurări şi ale fondurilor de pensii (cu excepţia celor din sistemul public de asigurări sociale), repararea, întreţinerea şi instalarea maşinilor şi echipamentelor, activităţi de servicii în tehnologia informaţiei (inclusiv activităţi de servicii informatice).
Scăderile câştigului salarial mediu net faţă de luna precedentă au fost determinate de acordarea în luna mai de premii ocazionale şi sume din profitul net. De asemenea, scăderile câştigului salarial mediu net sunt cauzate şi de nerealizările de producţie ori încasările mai mici (funcţie de contracte), precum şi de angajările de salariaţi cu câştiguri salariale mici, în unele activităţi economice.
Cele mai semnificative scăderi ale câştigului salarial mediu net s-au înregistrat după cum urmează:
  • cu 9,4% în fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor şi semiremorcilor, respectiv 8,2% în extracţia cărbunelui superior şi inferior;
  • între 4,0% şi 8,0% în activităţi auxiliare intermedierilor financiare (inclusiv activităţi de asigurare şi fonduri de pensii), fabricarea altor mijloace de transport, cercetare-dezvoltare, colectarea şi epurarea apelor uzate, transporturi terestre şi transporturi prin conducte, fabricarea substanţelor şi a produselor chimice;
  • între 2,0% şi 3,5% în activităţi profesionale, ştiinţifice şi tehnice, transporturi aeriene, alte activităţi extractive, industria metalurgică, depozitare şi activităţi auxiliare pentru transport.
În sectorul bugetar s-au înregistrat uşoare creşteri ale câştigului salarial mediu netfaţă de luna precedentă în administraţia publică (+0,2%) şi sănătate şi asistenţă socială (+0,6%). În învăţământ s-a înregistrat o scădere a câştigului salarial mediu net (-1,6%) ca urmare a reducerii sumelor reprezentând plata cu ora a cadrelor didactice pe perioada vacanţei şcolare.
The post Salariul mediu în România a scăzut în luna iunie cu 5 lei față de luna Mai 2013appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Romanian Music Awards, organizat în premieră de Music Channel și UTV
Cea de-a 11-a ediție a Romanian Music Awards va fi organizată în premieră de două televiziuni muzicale din România: Music Channel și UTV.
rma 2013Două televiziuni muzicale concurente au lăsat orgoliile de-o parte și au decis să organizeze împreună, în acest an, RMA 2013.
Romanian Music Awards este organizat în fiecare an de Music Channel. Anul acesta, ajuns deja la a XI-a ediţie şi devenind atât de important pentru artiştii români, am considerat că a venit momentul pentru un parteneriat strategic între Music Channel şi Utv, care să reprezinte cel mai bine muzica românească, alături de Radio 21”, a declarat Giovanni Francesco, directorul general al Music  Channel.
Romanian Music Awards este singurul eveniment din industria muzicala românească de interes international.
“Prin toate proiectele sale, Utv promovează muzica românească de calitate, iar implicarea în organizarea galei Romanian Music Awards vine ca o decizie firească de a susţine încă o dată industria muzicală din România”, a declarat Andrei Marcu, directorul general al Utv.
Anul acesta, decernarea premiilor este transmisă LIVE în 19 ţări împreună cu Balkanika TV in Statele Unite ale Americii, Germania, Austria, Turcia, Grecia, Croatia, Bulgaria, Albania, Bosnia şi Hertegovina, Serbia, Slovenia, Muntenegru, Macedonia, Kosovo, Ungaria, Cehia, Slovacia şi Moldova.
În România, Music Channel  va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00, cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Până atunci însă, artiştii nominalizaţi vor putea fi votaţi pe pagina dedicata evenimentului.
In toată perioada de până la eveniment, Music Channel şi Utv vor difuza topuri speciale cu artiştii nominalizaţi, iar fanii vor putea urmări materiale şi interviuri în exclusivitate cu aceştia.
Romanian Music Awards 2013, eveniment organizat de Music ChannelUtv şi Radio 21, merge la Brașov.
The post Romanian Music Awards, organizat în premieră de Music Channel și UTVappeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: