marți, 6 august 2013


Numărul maxim de posturi din Ministerul Educaţiei şi unităţi subordonate a fost redus cu 233
Numărul maxim de posturi din Ministerul Educaţiei şi unităţi subordonate a fost micşorat cu 233, cea mai importantă reducere, cu 163 de posturi, fiind la unităţile finanţate integral de la bugetul de stat, potrivit unei hotărâri de guvern publicate marţi în Monitorul Oficial.
Ample polemici în Italia după ce un judecător a declarat că Berlusconi ştia că va fi condamnat
Unul dintre judecătorii instanţei supreme din Italia, Antonio Esposito, a stârnit polemici ample după ce a afirmat că Silvio Berlusconi ştia că urmează să fie condamnat pentru fraudă fiscală în dosarul Mediaset, magistratul revenind ulterior asupra declaraţiei, scrie Corriere della Sera.
Forţele politice de centru-stânga au câştigat alegerile parlamentare din Albania - rezultate finale
Coaliţia de stânga din care face parte Partidul Socialist a câştigat alegerile parlamentare desfăşurate în Albania pe 23 iunie, conform rezultatelor oficiale definitive anunţate marţi de Comisia electorală centrală.
Întrevedere la nivel înalt SUA-Rusia: Secretarul de Stat american şi şeful Pentagonului se vor întâlni cu omologii lor ruşi
Secretarul de Stat american, John Kerry, şi şeful Pentagonului, Chuck Hagel, se vor întâlni vineri, la Washington, cu omologii lor ruşi, Serghei Lavrov şi Serghei Şoigu, afirmă oficiali americani.
Jeff Bezos (Amazon) a cumparat Washington Post. Citeva idei
De luni, de cind s-a anuntat achizitia Washington Post de catre Jeff Bezos, fondator si CEO Amazon, am citit o groaza de articole despre subiect. De retinut, Bezos plateste 250 de milioane de dolari in nume propriu, nu in numele vreunei afaceri. De altfel, Forbes chiar specula ca valoarea tranzactiei reprezinta mai putin de 1% din averea sefului Amazon, estimata pentru 2013 la vreo 28 de miliarde
STEAUA - DINAMO TBILISI LIVE în turul trei preliminar al Champions League 2013-2014
Poţi vedea STEAUA - DINAMO TBILISI LIVE în maşa a doua a turului trei preliminar din Champions League, ediţia 2013-2014. Partida STEAUA - DINAMO TBILISI este transmisă LIVE la TV de Digisport.
Moscova acuză Washingtonul de distorsionare a realităţii în cazul Snowden. SUA ar putea renunţa la o întâlnire Obama-Putin programată la Sankt Petersburg
Moscova a acuzat marţi Washingtonul de "distorsionare a realităţii", deoarece acesta a pus sub semn de întrebare summitul bilateral dintre preşedintele american Barack Obama şi omologul său rus Vladimir Putin, după ce Rusia i-a acordat azil lui Snowden.
Gara de Nord din Capitală va avea staţie oficială de taxi. Administratorul va fi ales prin licitaţie
Gara de Nord din Bucureşti, cea mai mare destinaţie feroviară a ţării, va avea o staţie oficială de taxi, al cărei administrator va fi selectat prin licitaţie, potrivit informaţiilor publicate marţi pe pagina de Facebook a Gării de Nord.
Amazon se lansează în domeniul vânzării de opere de artă
Amazon, cel mai mare retailer online din lume, care comercializează cărţi, tablete şi vin, a anunţat, marţi, că se va lansa şi în domeniul vânzării de opere de artă.
Udrea: Elena Băsescu va naşte în România. Este asistată de un medic din ţară
Deputatul PDL Elena Udrea a spus, marţi, la Acasă TV, că fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, va naşte cu siguranţă în România şi că este asistată permanent de un medic din ţară, menţionând că aceasta se simte bine şi toată lumea aşteaptă să vină noul membru în familia Băsescu.

Niciun comentariu: