luni, 19 august 2013


Principesa Irina vindea bere şi mâncare mexicană în timpul luptelor de cocoşi
Principesa Irina, acuzată că a găzduit, împreună cu soţul său, lupte de cocoşi la ferma sa din Oregon, lucra la snack-bar, unde vindea bere şi taco (mâncare tradiţională mexicană), potrivit unei înregistrări video realizate de doi informatori sub acoperire, relatează portalul OregonLive.com.
REVISTA PRESEI: Alba-neagra cu inima regelui Cioabă. Ponta îi ţine socoteala lui Băsescu.
'Ponta ii tine socoteala lui Basescu', titreaza Adevarul pe prima pagina. Pactul de coabitare dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta este din nou la rascruce, dupa ce seful Executivului a anuntat ca taie zilele din calendar pana cand Traian Basescu va pleca de la Palaltul Cotroceni. Premierul Victor Ponta a calculat: mai are de guvernat 68 de saptamani cu Traian Basescu la Co
Trendurile toamnei 2013
Cateva zile ne mai despart de inceputul oficial al toamnei iar casele de moda si-au facut de ceva vreme cunoscute propunerile pentru noul sezon. Designerii sunt mai mult decat generosi si ne prezinta o paleta larga de culori, materiale si modele ca noi sa le alegem pe cele care ne reprezinta cel mai bine. Mai mult decat atat, unele haine se gasesc deja in garderoba noastra.

Un comentariu:

Holly spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.