luni, 19 august 2013


STEAUA - LEGIA. "Invazie" de fani polonezi pe Arena Naţională. Câţi suporteri ai Legiei sunt aşteptaţi la Bucureşti
STEAUA - LEGIA, meci din play-off-ul Champions League, ediţia 2013-2014, se dispută miercuri, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.
Citu: O teorie sustinuta de date- cresterea salariului minim a crescut somajul in 2013
Politica fiscala in Romania a devenit un instrument la “discretia” oricui. Se iau decizii in functie de parerile personale sau dupa afinitati. La baza deciziilor de politica economica (inlcud aici si politica monetara si o sa revin cu o alta opinie) nu stau principii solide derivate din teoria si sustinute de practa. Mai mult politicile economice recente au uitat de interesul pe termen lung pentru
Legia Varşovia va fi susţinută la Bucureşti de aproximativ 2.000 de suporteri
Formaţia poloneză Legia Varşovia va fi susţinută la partida cu Steaua, din turul play-off-ului Ligii Campionilor, de aproximativ 2.000 de suporteri, o parte dintre ei participând în mod frecvent la acte de huliganism, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache.
Israelul îndeamnă Occidentul să susţină armata egipteană, pentru a se evita anarhia
Israelul îndeamnă Statele unite şi ţările Uniunii Europene să susţină armata egipteană, pentru a evita divizarea ţării, care riscă să ajungă precum Siria, Tunisia sau Libia, conform unui oficial militar israelian.
Vitalie Proca, audiat la Moscova de un departament subordonat preşedintelui Putin
Vitalie Proca a fost audiat la Moscova, în prezenţa unei echipe de anchetatori români, de către reprezentanţii Departamentului Anchetă, subordonat preşedintelui Vladimir Putin, care i-au adus la cunoştinţă inclusiv drepturile şi acuzaţiile formulate pe numele său, potrivit unor surse judiciare.
Gigi Becali a fost implicat într-un nou SCANDAL, în închisoare. ...
Gigi Becali este implicat intr-un nou scandal la Penitenciarul Jilava. Administratia inchisorii face cercetari in privinta faptului ca Gigi Becali a folosit, fara autorizatie, cardul de telefonie folosindu-se de contul celorlalti detinuti, informeaza Realitatea.net. Daca va fi gasit vinovat, finantatorul stelist risca sa primeasca o sanctiune disciplinara, de genul interzicerea la participarea la
Leul s-a DEPRECIAT. Cursul BNR atinge maximul ultimelor şapte săptămâni
Moneda naţională s-a depreciat uşor în prima parte a zilei, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a publicat un curs de referinţă în creştere cu 0,26 bani, la 4,4537 lei/euro, reprezentând cel mai ridicat nivel din ultimele şapte săptămâni.
Madonna şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-o petrecere extravagantă - VIDEO
Madonna şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-o petrecere extravagantă cu tematică franceză, în timpul căreia a purtat un costum spectaculos, inspirat din ţinutele reginei Marie Antoinette.
Bulibaşa romilor din Buzescu, prieten bun cu Cioabă, a murit.
Marin Granea, bulibasa romilor din Buzescu, Teleorman, a murit, luni dimineata, in palatul sau, informeaza B1.ro. Acesta avea 75 de ani si suferea de diabet, iar locuitorii din zona spun ca Granea era un prieten bun cu Florin Cioaba.
Bulibaşa romilor din Buzescu, prieten bun cu Cioabă, a murit.
Marin Granea, bulibasa romilor din Buzescu, Teleorman, a murit, luni dimineata, in palatul sau, informeaza B1.ro. Acesta avea 75 de ani si suferea de diabet, iar locuitorii din zona spun ca Granea era un prieten bun cu Florin Cioaba.
Inundaţii în Pakistan: Cel puţin 108 morţi şi peste 300.000 de persoane afectate.
Ploile puternice aduse de muson in ultimele doua saptamani in Pakistan au provocat inundatii care s-au soldat cu 108 morti si au afectat peste 300.000 de persoane, transmite Mediafax. Ploile au afectat 770 de sate si au distrus complet peste 2.500 de case, a precizat pentru AFP un oficial din cadrul serviciilor de gestionare a catastrofelor, au anuntat duminica autoritatile, citate de AFP. Musonul
​VIDEO Coreea de Nord continua lucrul la o uriasa statiune de schi
Desi in iulie aparusera stiri conform carora alunecarile de teren au pus la pamant proiectul faraonic de constructie a unei mari statiuni de schi in Coreea de Nord, statul asiatic sustine ca lucrarile continua si ca ar putea fi gata pana la final de an. Intr-o tipica vizita de lucru, liderul Kim Jong-un a inspectat locul unde ar trebui construita o statiune de schi cu peste 100 km de partii, telec
Cel puţin 35 de pelerini hinduşi au murit loviţi de tren.
Cel putin 35 de pelerini au murit dupa ce au fost loviti de un tren, in estul Indiei, in timp ce traversau liniile ferate, un accident ce a provocat furia multimii, care a atacat materialul feroviar, transmite Mediafax. Pelerinii traversau liniile ferate in statul Bihar, la aproximativ 200 de kilometri de capitala acestui stat, Patna, in timp ce trenul, care mergea cu viteza, i-a lovit in plin. Tr

Niciun comentariu: