joi, 15 august 2013


Suporterii rapidişti au ieşit din greva foamei după opt zile
Suporterii rapidişti care au intrat în greva foamei la Stadionul Giuleşti-Valentin Stănescu solicitând demisia conducătorilor Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir au renunţat la protest, joi, la opt zile de la începutul manifestării lor.
Cel puţin 525 de morţi în violenţele de miercuri din Egipt
Dispersarea sângeroasă de către armată şi poliţie a manifestanţilor pro-Morsi la Cairo şi violenţele care s-au propagat în toată ţara au provocat, miercuri, moartea a 525 de persoane, dintre care 482 de civili, a anunţat joi un oficial din cadrul Ministerului Sănătăţii, citat de AFP.
VIDEO Cum va fi vremea vineri: Prognoza meteo in tara, la Bucuresti, la munte si la mare
Vineri, in zona Carpatilor Meridionali si in Muntii Banatului, dar si in Oltenia, temporar innorarile vor fi accentuate si local se vor semnala averse si descarcari electrice, informeaza Mediafax. Vor fi posibile caderi de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi izolat 25 l/mp. In restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile isi vor face aparitia pe arii restranse in Transilvania si no
Expertii europeni solicita Guvernului clarificari suplimentare pentru unul dintre candidatii la CEDO
Grupul de experti consultativ al Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei (APCE) au solicitat Guvernului Romaniei clarificari suplimentare pentru unul dintre candidatii aflati pe lista cu propunerile tarii noastre pentru functia de judecator CEDO, au declarat joi, pentru Agerpres, surse judiciare.
VIDEO UPDATE Victor Ponta, la Manastirea Putna: De 35 de ani ajung in Bucovina si ma simt foarte bine
Premierul Victor Ponta a asistat, joi dimineata, la Sfanta Liturghie de la Manastirea Putna pentru scurt timp, dupa care a plecat prin multime spre Cacica, unde va merge la basilica minor din localitate, pentru a lua parte la Sfanta Liturghie Pontificala, transmite Mediafax.
Neîncrederea în datele economice publicate de China se află la cote maxime
Neîncrederea în datele economice publicate de China, precum evoluţia PIB sau a producţiei manufacturiere, a atins cote maxime, în condiţiile în care diferenţele între raportările oficiale şi estimările analiştilor sunt tot mai multe, relatează AFP.
Brădişteanu: Preşedintele m-a rugat să merg în Turcia să văd ce se poate face pentru Florin Cioabă
Medicul Şerban Brădisteanu susţine că preşedintele Traian Băsescu i-a cerut personal să meargă în Turcia pentru a evalua starea de sănătate a auto-intitulatului rege al romilor, Florin Cioabă, aflat în stare gravă în urma unui infarct.
TOP: Care sunt ţările unde turiştii sunt de ZECI de ori mai numeroşi decât localnicii.
Cele mai nepopulate tari din lume nu sunt si cele mai inaccesibile. Dimpotriva, unele sunt vizitate de catre milioane de turisti in fiecare an, iar aglomeratia sufocanta nu este cauzata de localnici. Unii turisti se mandesc cu faptul ca au mers pe carari mai putin batute si profita de orice ocazie pentru a vizita acele tari sau regiuni ale lumii care nu apar pe aproape nici un ghid de calatorie. I
Ce trebuie sa stim despre riduri
Zambitul, incruntarea si alte expresii faciale repetitive fac liniile fine si ridurile mult mai proeminente deoarece pielea isi pierde elasticitatea pe masura ce imbatranim. Tocmai din acest motiv, exercitiile faciale care ar trebui sa ne imbunatateasca tonusul muscular au efectul opus.
Colegiul Medicilor: Medicul care a făcut întreruperea de sarcină unei adolescente care apoi a dispărut, găsit nevinovat
Medicul ginecolog Mihail Andronachi de la Spitalul de Urgenţă Bârlad a fost găsit nevinovat de către Colegiul Medicilor Vaslui în cazul întreruperii de sarcină făcute adolescentei de 16 ani dispărută în luna martie, cu care un chirurg de la acelaşi spital a întreţinut relaţii sexuale.
Creşterile salariale din companiile de stat vor fi limitate la 60% din sporul de productivitate
Creşterile salariale din regiile autonome sau companiile de stat vor fi limitate la cel mult 60% din sporul de productivitate a muncii, majorările incluzând primele, sporurile sau bonusurile pe care aceşti operatori economici le pot acorda, potrivit unui proiect de ordonanţă de urgenţă al MFP.
Bărbat condamnat la 20 ani de închisoare după ce şi-a violat fiicele, timp de şase ani
Un bărbat de 42 de ani, din localitatea vasluiană Bălţăteni, a fost condamnat de Tribunalul Vaslui la 20 de ani şi opt luni de închisoare pentru viol, tentativă de viol şi incest, după ce a recunoscut că în ultimii şase ani şi-a abuzat sexual fiicele, care acum au 12 şi 16 ani.
Prinţul William, despre fiul său: Este gălăgios şi foarte frumos
Prinţul William al Marii Britanii a declarat că fiul său, prinţul George, născut pe 22 iulie, este "gălăgios" şi "foarte frumos", informează accesshollywood.com.
Jennifer Aniston, dată în judecată de o firmă de construcţii
Actriţa americană Jennifer Aniston a fost dată în judecată de directorii unei firme de construcţii, care susţin că aceasta le datorează suma de 43.000 de dolari, pentru lucrări de renovare efectuate la proprietarea acesteia din Los Angeles, informează femalefirst.co.uk.

Niciun comentariu: