joi, 15 august 2013

Simona Halep învinge tot la Cincinnati. La 24 de ore după ce a eliminat-o din turneu pe Regina de la Wimbledon, românca a trimis-o acasă și pe Samantha Stosur.
simona halep cincinnati 2013Simona Halep merge ceas la turneul de tenis de la Cincinnati, eliminând pe bandă rulantă capii de serie.
Joi noapte, în turul doi, Halep a învins-o în trei seturi pe australianca Samantha Stosur, cap de serie numărul 11 al turneului american.
Românca a câștigat primul set cu 6-4, după 37 de minute de joc cu australianca, dar l-a pierdut pe al doilea cu același scor.
Simona s-a remontat rapid psihic și fizic reușind să debuteze cu brake în setul trei, pe care și l-a adjudecat în mod categoric cu 6-2.
Astfel că după o oră și 57 de minute de joc cu australianca, Simona Halep a obținut biletele pentru sferturile de finală unde va juca cu Serena Williams.
Halep a jucat joi seară, pentru a patra oară cu Samantha Stosur, fiind însă prima dată când reușește să o învingă.
Românca joacă pentru a doua oară în acest an cu Serena Williams, după semifinala pierdută la turneul Masters de la Roma.
Pentru accederea în sferturile de finală la Cincinnati, Simona Halep are asigurat un cec în valoare de 49,040 de dolari și 225 puncte WTA.
The post Simona Halep mai face o victimă la Cincinnati. A trimis-o acasă și pe Samantha Stosur appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Vești proaste pentru șoferii români. Amenzi uriașe din 2014
Șoferi, Guvernul Ponta vă pregătește o surpriză pentru 2014. Amenzi usturătoare pentru cei care vor încălca regulile de circulație. Cea mai mică sancțiune va fi de 200 de lei.
politie traficAmenzile rutiere cresc de la 1 ianuarie 2013, întrucât noua lege a salarizării, în 2014, trebuie să prevadă majorarea salariului minim de la 850 la 1.000 de lei.
Drept urmare și cuantumul amenzilor va fi majorat. Codul Rutier stabileşte că amenzile contravenţionale se stabilesc în cuantumul determinat de valoarea numărului punctelor-amendă aplicate. Un punct-amendă reprezinta valoric 10% din salariul minim brut pe economie.
În cazul majorării salariului minim la nivelul de 1.000 de lei, valoarea unui punct de amendă va ajunge în 2014 la 100 de lei.
Astfel că cea mai mică amendă pe care o va lua un şofer care încalcă prevederile Codului Rutier va fi de 200 de lei.
Aşadar, mare grijă cum veți conduce pe drumurile patriei de la 1 ianuarie 2014, dacă nu vreți să vă ușurați de bani la fiecare ieșire prin oraș.
The post Vești proaste pentru șoferii români. Amenzi uriașe din 2014 appeared first onexclusivNews.
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

Niciun comentariu: