joi, 15 august 2013

Cum ar trebui sa depasim frica de doctor
Multi pacienti sunt dornici sa gaseasca o multitudine de informatii pe Internet, dar cand vine vorba de a afla daca prezinta riscuri de a dezvolta anumite boli, majoritatea ar prefera sa nu stie. Cercetatorii au remarcat ca in ciuda faptului ca detectarea precoce a oricarei boli prelungeste viata, multi oameni sunt reticenti in ceea ce priveste testarile medicale.
Judecătoarea Veronica Cîrstoiu şi fiul ei Florin Cergan rămân în arest. Decizia este definitivă
Instanţa supremă a decis ca judecătoarea Veronica Cîrstoiu, de la Curtea de Apel Bucureşti, şi fiul ei Florin Cergan să fie cercetaţi în continuare în arest, în dosarul în care sunt acuzaţi că au luat mită pentru a interveni în soluţionarea unor dosare, printre care şi cel al lui Dinel Staicu.
Guvernul egiptean anunţă 464 de morţi în violenţele de miercuri
Dispersarea sângeroasă de către armată şi poliţie a manifestanţilor pro-Morsi la Cairo şi violenţele care s-au propagat în toată ţara au provocat, miercuri, moartea a 464 de persoane, dintre care 421 de civili, a anunţat Guvernul egiptean într-un nou bilanţ, citat de AFP.
Numărul românilor şi bulgarilor care lucrează în Marea Britanie a crescut cu 26% în trei luni
Numărul românilor şi bulgarilor care lucrează în Marea Britanie a crescut cu 26% în trei luni, arată datele oficiale, citate joi de BBC News Online.
IPS Andrei: Mă doare sufletul că s-au triplat divorţurile, familia tradiţională suferă
Mitropolitul Clujului, IPS Andrei, le-a spus, joi, celor aproximativ 70.000 de persoane care asistă la slujba de la Mănăstirea Nicula că familia este celula de temelie a societăţii şi are un rol esenţial, spunând că i se rupe sufletul pentru că numărul divorţurilor s-a triplat.
VIOLENŢĂ EXTREMĂ în Egipt: Cel puţin 343 de morţi în confruntările de miercuri.
Dispersarea sangeroasa a taberelor de manifestanti de la Cairo, care cereau revenirea la putere a presedintelui demis Mohamed Morsi, si violentele din Egipt s-au soldat, miercuri, cu cel putin 343 de morti, majoritatea civili, potrivit unui nou bilant oficial anuntat joi, transmite Mediafax. Seful serviciilor de urgenta, Khaled al-Khatib, subordonate Ministerului Sanatatii, a declarat pentru AFP c
VIDEO UPDATE Protest spontan la Nadlac: Peste 100 de angajati ai Fiscului au blocat DN7 MFP: Niciun participant nu este angajat ANAF
Peste 100 de angajati ai Fiscului din Nadlac au declansat joi dimineata un protest spontan, blocand DN7, relateaza B1.ro. Acestia sunt nemultumiti ca sediul Fiscului si al Trezoreriei va fi mutat la Arad, ca urmare a reorganizarii ANAF. Finantele spun insa ca niciun participant nu este angajat ANAF.
Proiect: Impozitele agricole vor fi incasate, acolo unde nu exista sedii ANAF, de departamentele de specialitate ale Primariilor
Guvernul va permite plata impozitelor agricole in localitatatile in care nu exista sedii ANAF, banii urmand sa fie incasati de departamentele de specialitate ale Primariilor, se arata intr-un proiect de lege publicat joi. "Aceasta posibilitate are ca scop diminuarea cheltuielilor de conformare pe care trebuie sa le suporte contribuabilul pentru a-si indeplini obligatiile de plata. Se evita, astfel
Omar Hayssam, transferat de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Mărgineni
Omar Hayssam a fost transferat, joi, de la Penitenciarul Rahova la Penitenciarul Mărgineni, fiindu-i stabilit un regim de maximă siguranţă, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Monica Pană.
VIDEO. O fostă finalistă de la „Românii au talent” a dat lovitura
Cântăreaţa româncă Rebeca Maria Neacşu (10 ani), devenită cunoscută după ce a participat la finala “Românii au talent” 2011, a câştigat Festivalul internaţional Music for Kids, scrie Yahoo.
VIDEO. O fostă finalistă de la „Românii au talent” a dat lovitura
Cântăreaţa româncă Rebeca Maria Neacşu (10 ani), devenită cunoscută după ce a participat la finala “Românii au talent” 2011, a câştigat Festivalul internaţional Music for Kids, scrie Yahoo.
VIDEO: Declaraţie şocantă a unui oficial rus despre homosexuali
Directorul adjunct al televiziunii de stat din Rusia a făcut mai multe declaraţii şocante despre gay, în cadrul unei emisiuni, scrie Huffington Post.
Cel puţin 343 de morţi în Egipt, în violenţele de miercuri
Dispersarea sângeroasă a taberelor de manifestanţi de la Cairo, care cereau revenirea la putere a preşedintelui demis Mohamed Morsi, şi violenţele din Egipt s-au soldat, miercuri, cu cel puţin 343 de morţi, majoritatea civili, potrivit unui nou bilanţ oficial anunţat joi.
Monica Niculescu, învinsă de Caroline Wozniacki la Cincinnati
Jucătoarea Monica Niculescu, locul 43 WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-3, de sportiva daneză Caroline Wozniacki, locul 10 WTA, după un meci care a durat aproape două ore, în turul doi al turneului de la Cincinnati (SUA), cu premii de 2,37 milioane de dolari.

Niciun comentariu: